Poziom ostrzeżeń: 0%
"

rzejść w 2/3h" Ok Ja już gram ponad drugą godzinę i mam dopiero 2 plansze za sobą

Mam jeszcze pytanie: Czy tylko Mi w DuckTales po wyjściu z gry wyskakuje black screen którego trzeba wyłączać w menadżerze zadań?
Pozycja obowiązkowa ale nie za taką cenę. Albo poczekam na obniżkę ceny albo kupię używaną taniej. A co do recenzji to jak zwykle na bardzo wysokim poziomie
Liczba postów: 370
Liczba wątków: 65
Reputacja:
77Poziom ostrzeżeń:
0%
Gra wygląda na naprawdę dobrze zrobioną ,dlatego nie powiem że autorzy "polecieli" na kase, ale trochę przesadzili. ;/
Liczba postów: 188
Liczba wątków: 3
Reputacja:
28Poziom ostrzeżeń:
0%
Z jednej strony drętwa, z drugiej strony wiernie odświeżona.
Prawdopodobnie skończyłem z gierkami.
Liczba postów: 517
Liczba wątków: 9
Reputacja:
170Poziom ostrzeżeń:
0%
Nie grałem w oryginalnego Duck Tales, a zremasterowana wersja wygląda na wierne odwzorowanie. Jeśli tylko cena spadnie to chętnie zabiorę się za ten tytuł.
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 1
gralem w oryginal (no, o ile w przypadku tej konsoli mozna mowic o oryginale

) na pegasusie I czarnobialym telewizorku u kuzyna, jedyne co ratowalo mnie od smierci z nudow na wakacjach
Liczba postów: 753
Liczba wątków: 113
Reputacja:
419Poziom ostrzeżeń:
0%
Nie mogłem dłużej wytrzymać i dziś zakupiłem wersję na PS3 - dla mnie to czysta poezja. Od razu przypomniał mi się oryginał, wrogowie, poukrywane skarby itp. odpaliłem tylko sprawdzić, a wciągnęło mnie na dłuższą chwilę. Mimo moich 24 lat na karku poczułem się jak dziecko, jak dziecko w czasie kiedy miałem przyjemność obcowania z oryginałem na NES'a (pierwszą jak i drugą częścią). Szykują mi się 2 dni wolnego, więc spędzę je z łezką w oku i ogromną ilością nostalgii z DuckTales: Remastered właśnie. KACZKI! WOO-HOO!
Tytuł miałem zakupić później, ale recenzja Archona przyspieszyła ten proces - świetny materiał.
W cd action oceniają na 5/10. Nie znają się xd