Liczba postów: 268
Liczba wątków: 14
Reputacja:
100Poziom ostrzeżeń:
0%
Warto mieć na uwadze iż obrazki widniejące w recenzji pochodzą z trybu fotograficznego gry, gdzie na grafikę nakładane są dodatkowe filtry. Nie można jednak odmówić GT6 świetnej pracy światła i pięknie odwzorowanych pojazdów.
Liczba postów: 22
Liczba wątków: 4
Reputacja:
5Poziom ostrzeżeń:
0%
A jak ze sztuczną inteligencją? Pamiętam że w GT5 jej praktycznie nie było,a przeciwnicy jechali ślepo wyznaczaną ścieżką. Jak z tym jest w 6?
Reputacja:
100Poziom ostrzeżeń:
0%
Bez większych zmian, przeciwnicy dalej spokojnie jeżdżą po optymalnym torze jazdy, istnieje jednakże możliwość ustalenia poziomu ich agresywności na torze, co wpływa na intensywność prób wyprzedzania na dohamowaniach czy kontaktu w zakrętach.
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Poziom ostrzeżeń: 0%
gra wydaje się być ciekawa, zachęca do kupna konsoli
Reputacja:
100Poziom ostrzeżeń:
0%
Zdecydowanie warto kupić PS3 czy X360 nie tylko ze względu na jeden tytuł - sprzęty te oferują bogatą bibliotekę gier, w której każdy znajdzie coś dla siebie. GT6 to na pewno świetna samochodówka i dla osób lubujących się w tym gatunku powinna być to pozycja obowiązkowa.
Liczba postów: 22
Liczba wątków: 4
Reputacja:
5Poziom ostrzeżeń:
0%
No i niestety...ten tak naprawdę brak AI mnie zniechęcił,tak jak do GT5. Zastanawiam się nad kupnem konsoli starej już generacji i teraz jestem pewny-biorę X360. Tam jest świetna Forza,fajna Forza Horizon i kilka gierek multiplatformowych,które mnie interesują.
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja:
742Poziom ostrzeżeń:
0%
Lol, serio? Przecież Forza to taki sam samograj, jak GT. Jak nie gorszy xd
Reputacja:
100Poziom ostrzeżeń:
0%
Wszystko zależy od toru, doboru odpowiedniego zakrętu, miejsca usytuowania pojazdu, prędkości z jaką poruszają się inni zwodnicy i kilkunastu innych aspektów. Po dłuższym obcowaniu z tytułem AI potrafi pozytywnie zaskoczyć - często zdarza się iż szybsze pojazdy trzymają się nas na zderzaku czy atakują na dohamowaniach.
Poziom ostrzeżeń: 0%
Dla mnie niestety Gran Turismo leci w dół po całości

Mam nadzieję, że następna generacja da tej serii mocnego kopa! Wierze w to.
Liczba postów: 85
Liczba wątków: 2
Reputacja:
16Poziom ostrzeżeń:
0%
Mógłbyś to jakoś uzasadnić? Chętnie poznam twoje zdanie jako fan serii.