Liczba postów: 1 446 Liczba wątków: 159 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 742Poziom ostrzeżeń: 0%
![[Obrazek: QMtekKTJhMY.jpg]](http://arhn.eu/ytcrop/QMtekKTJhMY.jpg)
Miłośnicy "creepypasty" mogą już zacząć zacierać ręce. Dziś w System Error Prime poruszymy temat niebezpiecznego automatu do gier kontrolującego myśli. 2spooky4me.
By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: System Error Prime: Polybius Enigma
Liczba postów: 9 Liczba wątków: 2 Dołączył: Marzec 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Liczba postów: 73 Liczba wątków: 7 Dołączył: Maj 2012 Reputacja: 25Poziom ostrzeżeń: 0%
Świetny temat! przyjemnie się oglądało
Liczba postów: 399 Liczba wątków: 42 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 49Poziom ostrzeżeń: 0%
Och, dzięki Aryn, miło posłuchać takich ciekawostek
Liczba postów: 440 Liczba wątków: 12 Dołączył: Wrzesień 2012 Reputacja: 38Poziom ostrzeżeń: 0%
Nie wiedziałem że w DDR zrobiono automat, człowiek zawsze dowie się czegoś ciekawego.
Liczba postów: 9 Liczba wątków: 2 Dołączył: Marzec 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Cały czas się bałam, że mi jakaś gęba wyskoczy :P Odcinek świetny jak zawsze.
Liczba postów: 12 Liczba wątków: 2 Dołączył: Wrzesień 2012 Poziom ostrzeżeń: 0%
Kto wychwycił na ekranie podprogowe "Subskrybuj arhn.eu''?  Jak dla mnie świetny odcinek,ale W pokemonowych legendach Archon lepiej utrzymał 'straszny' klimat.
Liczba postów: 12 Liczba wątków: 1 Dołączył: Listopad 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
^^dzięki! Czekam na kolejne odcinki!
Liczba postów: 2 Liczba wątków: 1 Dołączył: Marzec 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Nie! Nie dam sie! Nie ma suba!
Liczba postów: 2 Liczba wątków: 1 Dołączył: Styczeń 2014 Poziom ostrzeżeń: 0%
Mnie nie dziwi to zamieszanie z wojskiem, w Stanach to gorsze przekręty chodzą niż u nas :P
4:45 "Subskrybuj Arhn.eu"
Liczba postów: 96 Dołączył: Marzec 2012 Reputacja: 4Poziom ostrzeżeń: 0%
16-01-2014, 15:06 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-01-2014, 16:38 przez Noctis. )
Warto było tyle czekać
Liczba postów: 20 Liczba wątków: 2 Dołączył: Styczeń 2014 Poziom ostrzeżeń: 0%
Bardzo ciekawy temat i świetny odcinek czekam na następny
Liczba postów: 6 Liczba wątków: 2 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: -1Poziom ostrzeżeń: 0%
Wypas:
Warto było czekać
kiedy następny??
Liczba postów: 16 Liczba wątków: 3 Dołączył: Styczeń 2014 Poziom ostrzeżeń: 0%
Rządowy automat do gier? :o
Ten motyw z Simpsonów mnie rozwalił  . Bardzo fajny film, czekam na kolejne.
Liczba postów: 15 Liczba wątków: 5 Dołączył: Październik 2012 Reputacja: 3Poziom ostrzeżeń: 0%
A co jeśli te System Error ma takie samo działanie jak Polybius ?! :P
Liczba postów: 103 Liczba wątków: 13 Dołączył: Marzec 2013 Reputacja: 13Poziom ostrzeżeń: 0%
@majkel2001
To by znaczyło, że Polybius istniało, a Archon pracuje dla amerykańskiej armii.
Liczba postów: 15 Liczba wątków: 5 Dołączył: Październik 2012 Reputacja: 3Poziom ostrzeżeń: 0%
The Army of United Kingdom Gen. Dark Archon
Liczba postów: 16 Liczba wątków: 3 Dołączył: Styczeń 2014 Poziom ostrzeżeń: 0%
Teraz tylko dzielić zyski z facetami w czerni
Liczba postów: 363 Liczba wątków: 1 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 63Poziom ostrzeżeń: 0%
(15-01-2014, 22:05)Massiv pisze: Kto wychwycił na ekranie podprogowe "Subskrybuj arhn.eu''? Jak dla mnie świetny odcinek,ale W pokemonowych legendach Archon lepiej utrzymał 'straszny' klimat.
(16-01-2014, 14:18)adamix1010 pisze: 4:45 "Subskrybuj Arhn.eu"
Obaj panowie - wielkie brawo za zepsucie zabawy reszcie użytkowników. Cały trik właśnie na tym polegał, by każdy odkrył (bądź nie) przekaz we własnym zakresie, to taka zabawa tematem odcinka. Zobaczyliście, zatrzymaliście, przeczytaliście? Super, zachowajcie dla siebie i dajcie innym na własnej skórze przekonać się, z czym się je "przekaz podprogowy".
Jeśli chodzi o sam automat - przyznam szczerze, że nigdy o nim nie słyszałem, aczkolwiek różnorakie teorie spiskowe związane z manipulacją za pomocą przekazu podprogowego nie są mi obce, chętnie sięgał do nich również przemysł filmowy. Z tego co pamiętam z lektury różnych artykułów zimna wojna upłynęła na wielu dziwacznych eksperymentach, więc i tutaj może być ziarnko prawdy. Wielki dzięki Archonie, że zwróciłeś uwagę na Polybiusa.
![[Obrazek: fs.png]](../../../ext-images/da0dcebe5935309c.png)
Liczba postów: 1 Liczba wątków: 1 Dołączył: Listopad 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Jak zawszę dobre
Liczba postów: 20 Liczba wątków: 7 Dołączył: Styczeń 2014 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
Siedziałem z ciekawościa do konca filmiku  Jak zwykle genialne
Liczba postów: 896 Liczba wątków: 47 Dołączył: Kwiecień 2013 Reputacja: 223Poziom ostrzeżeń: 0%
Fajny ten nowy system error
Liczba postów: 49 Liczba wątków: 5 Dołączył: Styczeń 2014 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
Niby Aryn dał dla żartu to "S*b*k*y*** ****.**", ale faktycznie widać inne wiadomości, te faktyczne...
Liczba postów: 22 Liczba wątków: 6 Dołączył: Grudzień 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Czytałem o tym kiedyś creepypaste, ale teraz dowiedzialem się wielu nowych rzeczy.
Uwielbiam takie rzeczy! Po prostu super!
Liczba postów: 4 Liczba wątków: 1 Dołączył: Sierpień 2012 Poziom ostrzeżeń: 0%
Bardzo interesujący odcinek. Co prawda zobaczyłem go dopiero przedwczoraj, ale został obejrzany przynajmniej z 4 razy.
Liczba postów: 2 Dołączył: Styczeń 2014 Poziom ostrzeżeń: 0%
Obejrzany już chyba 3 raz, tym razem pokazany bratu. Ciekawie się Ciebie słucha, Archonie ;D
Liczba postów: 4 Liczba wątków: 1 Dołączył: Luty 2014 Poziom ostrzeżeń: 0%
Genialna seria, dobrze że jesteście na naszym yt!
archon w runner 2 można znaleźć slendermana
Teraz trzeba czekać na kolejną część...
Liczba postów: 3 Dołączył: Kwiecień 2014 Poziom ostrzeżeń: 0%
Zastanawia mnie tożsamość, tej osoby. Publius Enigma, i jeszcze ten napis na koncercie Floydów. Masakra, a do samego automatu Polybiusa uważam, że rząd Amerykański testował tą konsolę na dzieciach.
Liczba postów: 6 Liczba wątków: 5 Dołączył: Czerwiec 2014 Poziom ostrzeżeń: 0%
Zwykła creepypasta ot co!
Liczba postów: 3 Dołączył: Lipiec 2014 Poziom ostrzeżeń: 0%
Bardzo dobry klimat filmu jak na creepypastę. Fajnie się oglądało
|