Liczba postów: 277
Liczba wątków: 99
Reputacja:
7Poziom ostrzeżeń:
0%
Grałem kiedyś w orginalną wersję i.... miałem ochotę rzucić PC przez okno -.-
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 4
Poziom ostrzeżeń: 0%
Gra świetna, film również

chyba tylko jedno się nie zgadza. Uratowana księżniczka daje nam dodatkowe życie, a nie punkty, o ile pamiętam...
Liczba postów: 176
Liczba wątków: 2
Reputacja:
155Poziom ostrzeżeń:
0%
hmm przekonałeś mnie

gierka wydaje się być przezabawna
Jaka by nie była, w Kropie drzemie siła =]
Liczba postów: 17
Liczba wątków: 5
Sposób na łatwe przejście do 2 etapu: Nic nie zbierasz. Absolutnie nic, ani złota ani lasek - zero. Bo w ten sposób gra przeważnie morduje gracza "A jeszcze może tą sztabkę złota sobie zbiorę" - zgon, "Dobrze mi idzie, jeszcze tylko panienkę uratuje i będzie perfect" - zgon.
Szkoda, że archon nie wspomniał, że da się ukraść przedmiotu w tym sklepiku.
Pochwalę się, doszedłem do lodowego poziomu 3-3 i zaczynając od początku.
Liczba postów: 223
Liczba wątków: 7
Reputacja:
78Poziom ostrzeżeń:
0%
Gra świetna, lecz dlatego, że nie mogłeś dość do drugiego etapu nie wspomniałeś, że można zrobić skróty na następne poziomy. Co prawda, aby stworzyć taki skrót, trzeba co najmniej 3 razy dojść do przejścia między etapami. 3 razy pod warunkiem, że za każdym razem będziemy mieli przedmiot, jaki potrzebuje od nas kopacz, aby stworzyć tunel.
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 2
kocham tą serie
05-02-2014, 21:49 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-02-2014, 22:00 przez holos. )
Aktualnie zagrywam się w ta serię i polecam wszystkim miłośnikom gier z randomowo generowanymi mapami i permadeath (chodzi głównie o rogaliki, ale akurat nie jestem pewien czy Spelunky się do nich zalicza). Coś czuję, że to będzie tytuł który wciągnie mnie na tak długo jak zrobił to jakiś czas temu The Binding Of Isaac
Liczba postów: 1
Gra świetna, tylko raz zdołałem dotrzeć do lodowych jaskiń. BARDZO boli brak internetowego trybu wieloosobowego.
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 4
Reputacja:
-9Poziom ostrzeżeń:
0%
Kupiłem grę na STEAM, ponieważ kiedyś grałem w wersję darmową i bardzo mi się spodobała.