To zarchiwizowana wersja starego forum arhn.eu z lat 2013-2018. Istnieje w formie tylko do odczytu.
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Z Głównej... ›
Arcade Gamer Portable
Wątek zamknięty 
Arcade Gamer Portable
Dark Archon
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
Poziom ostrzeżeń: 0%
16-04-2014, 13:17
[Obrazek: AGUSRSdCkBA.jpg]
Po ponad sześciomiesięcznej przerwie powracamy w nowej Rupieciarni, by sprawdzić czy taki odstęp czasu wystarczy, by niewtajemniczeni zaczęli nas posądzać od podrabianie Ashensa. W dzisiejszym odcinku konsola Arcade Gamer Portable mieszcząca 30 gier z Segi Game Gear i Master System w jednym, plastikowym pudełeczku.

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Arcade Gamer Portable
Grodek
Mistrz organizacji™
Liczba postów: 517
Liczba wątków: 9
Reputacja: 170
16-04-2014, 13:39
Naprawdę ciekawe urządzenie. O wiele lepsze niż ostatnio omawiany Overmax XD Szkoda, że cena jest taka wysoka bo mógłbym zainteresować się nią, ewentualnie poczekam na zniżkę ceny.
[Obrazek: 2cRw2zi.png]
stasiek19
Grzybiarz
*
Liczba postów: 37
Liczba wątków: 8
Reputacja: 9
16-04-2014, 14:20
szczerze mówiąc, konsolka byłaby lepsza z sonic the hadhehog, ale i tak najbardziej cieszy wiadomość o weekendowym systemie error
RikDeckard
n00b
*
16-04-2014, 14:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-04-2014, 14:50 przez RikDeckard. )
taki myk.. w sarych modealach tv złącze euro dawało możliwość klonowania obrazu tzw konsola do 1 tv po antenie a kablem euro do monitora z wejściem euro:] tak klonowałem psxa jak grałem na 4 w crash team racing w 4:]

do psxa stosowałem takie coś: http://sklep.rms.pl/img/product_media/1-1000/rozdzielacz_euro_svhs_3x_993.jpg
konsolka do euro a chinchami do monitora [ przyciskiem in out]
szezjo
TORCHIC! :3
**
Liczba postów: 103
Liczba wątków: 13
Reputacja: 13
16-04-2014, 16:02 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-04-2014, 18:54 przez szezjo. )
Cieszymy się, że dobrze się bawisz. Ale ja się dobrze nie bawię i też czas mi szybko leci :torll:
I.. zdziwiłem się. Nie tym, że lubisz grać w Spinballa, bo ja też czasami w niego popykam, gdy nie ma w co grać, ale... mówić cześć do zlepka pikseli, tylko dlatego, że przedstawiają króliczycę o.. albo skończę może ten temat ;)

Tak czy inaczej. Całkiem fajny materiał. Rupieciarnio, dobrze cię znowu widzieć. Mogłeś tylko trochę poczekać z obwieszczeniem niuansu o SE, bo zabrałeś właśnie wszystkim możliwość pytania się "kiedy system error?"

EDIT: Ciekawe czy dałoby się zdumpować ROMy z tej konsolki, by korzystać na innych urządzeniach (??) :D
maincraft2000
Pong
*
Liczba postów: 4
Reputacja: -2
17-04-2014, 09:35
Dobre urządzenie dla fanów Sonic'a (ja) oraz dla ludzi których niestety nie stać na PSP (nie ja :D ).
gacorek11 (KrzychuJabol)
uczę się, ale chętnie pomogę :)
*
Liczba postów: 24
Liczba wątków: 7
18-04-2014, 20:49
Miałem nadzieję, że nagrasz inny model kieszonsolki od AtGames, a mianowicie "The Arcade Ultimate" ma trochę mocniejsze flaki, obsługuje dodatkowo gry z Megadrive no i ma wejście na kartę pamięci, dzięki czemu nie ograniczają nas domyślnie zainstalowane gry
Wytrzasnąłem to ze strony producenta http://www.atgames.net/
[ciekawostka] jeśli raz wejdziesz z jakiejś przeglądarki na tą stronę, to bez usuwania ciasteczek na nią już nie wrócisz

__________________________________________________________________________________
Nudzisz się? wejdź na mój blog o retro grach www.oldtimegame.blogspot.com
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty 

• arhn.eu
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. Created by DSlakaitis.