To zarchiwizowana wersja starego forum arhn.eu z lat 2013-2018. Istnieje w formie tylko do odczytu.
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Z Głównej... ›
Carmageddon (iOS / Android)
Wątek zamknięty 
Carmageddon (iOS / Android)
Dark Archon
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
Poziom ostrzeżeń: 0%
04-11-2012, 13:02
[Obrazek: MCNU7rq078U.jpg]
Dziś zajmiemy się ikoną lat 90. w nowej, odświeżonej wersji dla systemu iOS. Autorzy obiecują, że już wkrótce pojawi się również wersja Androidowa (Update: wersja na Androida jest już dostępna), a na wiosnę przyszłego roku przewidywana jest premiera pełnoprawnego sequelu dla pecetów zwanego "Carmageddon: Reincarnation".

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Carmageddon (iOS / Android)
tab0reqq
Neo-Geo
Liczba postów: 521
Liczba wątków: 75
Reputacja: 1
04-11-2012, 16:48
Dobra recka (jak zawsze)!

EH. Niestety mój srajpad nie doczekał premiery Carmageddona (na którego napaliłem się od powstania kickstartera). Poczekam na wersję na PC :)
kal3jdoskop
Atari 2600
*
Liczba postów: 38
Liczba wątków: 9
05-11-2012, 18:33
Kiedyś zdarzyło mi się grywać w dwójkę i TDR 2000. Jedynka mnie ominęła, ale z perspektywy czasu widzę, że gra mnie już nie rajcuje ani trochę. I nie chodzi tutaj o postarzałą grafikę czy inne technikalia-po prostu wydaje mi się ta seria nudna. Jeśli chodzi o "samochodowe rozwalanki", dużo bardziej przypadły mi do gustu inne tytuły, jak choćby te od Targema (Clutch, Gear Grinder czy obie części Hard Truck Apocalypse)-jasne, część z nich to skrzyżowanie strzelanki i gry samochodowej, ale tak czy siak, do dzisiaj gra się w nie przyjemnie. O wiele przyjemniej niż w Carmageddony. Cóż, przynajmniej mi.

Zatem akurat w tym przypadku nie żałuję jakoś strasznie, że nie mam sprzętu Apple'a, nie napalam się też na premierę Reincarnation na PC. Gdyż po prostu w moim subiektywnym odczuciu seria nie przetrwała próby czasu i nie bawi mnie już więcej(inna sprawa że dzisiaj ciężko mi jest stwierdzić, co właściwie podobało mi się będąc młodszym w Carmageddonie-a jest to o tyle dziwne, ze przy innych tytułach nie mam najmniejszego problemu z tą kwestią).
Kmilu
n00b
*
05-02-2013, 23:36
Gra masakrowała mój pierwszy PC. ehhh wspomnienia :)
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty 

• arhn.eu
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. Created by DSlakaitis.