Liczba postów: 110
Liczba wątków: 16
Reputacja:
23Poziom ostrzeżeń:
0%
Eeee, przesadzasz, godny następca. Są wielkie miecze? Są. Są giwery? Są. Są laski? Są. Są demony? I to jakie!
Choć osobiście wolę trójeczkę...
Liczba postów: 8
Reputacja:
3Poziom ostrzeżeń:
0%
Pierwszy DMC, w którego zagrałem. Recenzja dobrze napisana i w zasadzie zgadzam się z opinią co do czwartej części, jednak nie do końca spodobał mi się ostatni akapit. Powstrzymałbym się z przyrównywaniem do nadchodzącego devila. O ile oczekiwania w stosunku do niej to rzecz całkowicie subiektywna, to trochę głupio wydawać wyrok nad grą, która jeszcze nie wyszła.
Liczba postów: 8
Reputacja:
3Poziom ostrzeżeń:
0%
Doskonale rozumiem co Tobą kierowało, sam mam pewne obawy dotyczące nowego Dantego. To tylko moja opinia, ale cieszę się, że następnym razem weźmiesz ją pod uwagę. W każdym razie recenzję czytało mi się bardzo przyjemnie i czekam na następne Twoje artykuły.
Poziom ostrzeżeń: 0%
Niezła kontynuacja serii.
Jest to pierwsza część w którą grałem i muszę powiedzieć że była warta swojej ceny. Sprawiłem się do niej także pierwszego pada do PC i powiem że dopiero wtedy gra nabrała prawdziwych rumieńców^^
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 1
Gra według mnie jest godnym następcą, w sumie trójka była lepsza, ale to szczegóły
Liczba postów: 2
Fajna recenzja lecz ja uważam że to prawdziwie godny następca
Fajna recenzja, a co do gry, to nawet tyle lat po premierze, zainstalowałem sobie to cacuszko, kiedy mi świat odebrał dostęp do internetu i czerpałem z rozgrywki tyle przyjemności, co z najnowszych hitów. Czasami tylko denerwuje to jak brutalnie przerywane są kombosy podczas efektownych walk