Liczba postów: 97
Liczba wątków: 2
Poziom ostrzeżeń: 30%
05-12-2012, 21:13 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-12-2012, 21:14 przez Sachees. )
Kto nie nazywa się Grem i gra w ZombiU dla mnie jest po prostu kompletnie znudzony. Mi się gra nie podoba, i jeśli miałbym kupić konsolę to najchętniej z Mario, przy którym bawiliście się jak dzieci

. Od kilku dni wiem, czemu uważaliście ZombiU za największe rozczarowanie Gamescomu. Nie ma co się dziwić. Mimo wszystko... Czarny zawsze w modzie.
Liczba postów: 440
Liczba wątków: 12
Reputacja:
38Poziom ostrzeżeń:
0%
05-12-2012, 21:57 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-12-2012, 21:59 przez farmaceuta. )
Aaaaaa, co kupić Wii U czy 3DS (muszę mieć jedną z konsoli nintendo w kolekcji a na obie mnie nie będzie stać). Hmm rzeczywiście ekipa uważała ZombiU za największe rozczarowanie Gamescomu, ale po doświadczeniach z Londynu mieli całkiem odmienne zdanie o tytule. Jeśli kupię Wii U to ten tytuł będzie moim obowiązkiem do kupienia.
Poziom ostrzeżeń: 0%
@fafikozoom Edycja Premium nie różni się tylko podstawkami. Wersja premium w przeciwieństwie do Wersji Basic ma np. sensor bar (do wii remonte), konsolę z 4 razy większym dyskiem twardym, GRĘ NINTENDO LAND, KTÓRA KOSZTUJE OK. 250 zł i zniżkę 10% na pobraną płatną grę / aplikację.
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
Opłaciło sie kupić tą gre :P
Liczba postów: 2
Ciekawe jak się gra na tych konsolach od nintendo.Nigdy nie miałem okazji.
Liczba postów: 38
Liczba wątków: 13
Reputacja:
-1Poziom ostrzeżeń:
30%
taki jeden koleś wsadził do wii baterie tam gdzie porty usb XD