Liczba postów: 1 446 Liczba wątków: 159 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 742Poziom ostrzeżeń: 0%
Jeden z fajniejszych livestreamów w jakich miałem przyjemność brać udział! Męczymy Pikachu podczas zabawy z Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition.
By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Wokół nas Pokémonów Świat!
Liczba postów: 7 Liczba wątków: 2 Dołączył: Październik 2012 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
I tak patrzeć jak ktoś gra? no nie wiem, jakoś mi się to nie widzi O_O. :P
Liczba postów: 27 Liczba wątków: 4 Dołączył: Listopad 2012 Poziom ostrzeżeń: 0%
Do tej pory zadaję sobie pytanie Co ja do cholery robiłem przez te 2.5 godziny, a przede wszystkim dlaczego.
Co nie zmienia faktu że było fajnie
Liczba postów: 7 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
2,5h z życia wyjęte, ale bawiłem się przednio  . Zaraz po livestreamie odpaliłem sobie mojego FR i grałem jeszcze do 1  .
Liczba postów: 1 446 Liczba wątków: 159 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 742Poziom ostrzeżeń: 0%
(31-01-2013, 07:55)Newfolder pisze: I tak patrzeć jak ktoś gra? no nie wiem, jakoś mi się to nie widzi O_O. :P
No to obejrzyj fragment. Akurat gra jest tutaj w tym wszystkim najmniej ważna
Liczba postów: 12 Liczba wątków: 3 Dołączył: Grudzień 2012 Poziom ostrzeżeń: 0%
@up, racja.
Fajnie się oglądało. Czekam na kolejny (mam nadzieje, że jednak będzie) live z pokemonów.
Prosimy o live z Pokemon BW2
I ogólnie o więcej live z Pokemonami.
Liczba postów: 10 Liczba wątków: 2 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: -1Poziom ostrzeżeń: 0%
Archon może zagrałbyś z kims coopa splitscreen w jakieś pokemony. Coś takiego jak na kanale YT ElitarnaDwojka.
Liczba postów: 1 Dołączył: Październik 2012 Poziom ostrzeżeń: 0%
Bardzo fajny live  oby więcej takich
Liczba postów: 1 Dołączył: Styczeń 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Zawsze lubilem pokemony i już nie moge doczekać sie 3DS aby w nie zagrac
Liczba postów: 2 Dołączył: Styczeń 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
A muszę sobie kupić nowego gameboya ; _ ;
Liczba postów: 13 Liczba wątków: 2 Dołączył: Czerwiec 2012 Reputacja: 2Poziom ostrzeżeń: 0%
Świetny Lajw  Oglądałem całego:P
Liczba postów: 10 Liczba wątków: 2 Dołączył: Styczeń 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Live jak najbardziej przyzwoity
Liczba postów: 75 Liczba wątków: 1 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 31Poziom ostrzeżeń: 0%
Live był naprawdę świetny. Pokemony to zawsze dobry wybór
A może następnym razem fire redy?
Żałuje ,że nie mogłem obejrzeć live'a :/ Pociesze się archiwum
Liczba postów: 2 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
Szkoda , że nie nowe 3ds owskie :<
Liczba postów: 501 Liczba wątków: 29 Dołączył: Grudzień 2012 Reputacja: 146Poziom ostrzeżeń: 0%
Ja bym z chęcią zobaczył pokemon ruby/saphire ale głosowałem na yellowa.
Liczba postów: 1 Dołączył: Styczeń 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Więcej takich live`ów poprosze
Liczba postów: 37 Liczba wątków: 2 Dołączył: Wrzesień 2012 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 30%
http://besty.pl/1563441 BROCK OTWORZYL OCZY!!!!!!!! I fajny live szkoda ze mnie nie bylo
Liczba postów: 70 Liczba wątków: 5 Dołączył: Maj 2012 Reputacja: 114Poziom ostrzeżeń: 0%
Kolejny live który obejrzałem w pracy  . Bardzo fajnie mija czas przy takim materiale. Żałuję wtedy tylko, że nie mogę napisać czegoś na czacie  , a czasem naprawdę bardzo kusi.
Liczba postów: 42 Liczba wątków: 4 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 16Poziom ostrzeżeń: 0%
Aż się chce powrócić do tej gry, fajny. Był live.
Liczba postów: 45 Liczba wątków: 13 Dołączył: Styczeń 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Jeden z fajniejszych lajvów (:
It's dangerous to go alone! Take this!
Moim zdaniem Archon jest najlepszym recenzowiczem i livestreamowiczem i ta gra tym bardziej to pokazuje.
Liczę na live z Fire Red, mojej ulubionej części ^^
Liczba postów: 6 Liczba wątków: 1 Dołączył: Luty 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Jedna z gier do której wraca się mimo upływu lat. Chociaż yellow jest trochę bardziej rozbudowany to ja jednak wolę starą, dobrą edycję czerwoną.
Liczba postów: 17 Dołączył: Styczeń 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Ja to proszę o wiecej Pokemon, nie ważne jaka część ważne że Pokemony!
09-02-2013, 13:13 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-02-2013, 13:16 przez Dark Archon. )
Fajne
[adn]Użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten paskudny spam. ~Dark Archon[/adn]
Na pokemony u was zawsze znajdę czas
Liczba postów: 103 Liczba wątków: 13 Dołączył: Marzec 2013 Reputacja: 13Poziom ostrzeżeń: 0%
Fajny live, choć równie dobrze mogło nie być gry w tle, ponieważ wszyscy się skupiali chyba na czacie i tym, co mówisz. :p
Szkoda tylko, że do dzisiaj nie wiem, co ma wspólnego wudzionka z Pokemonami :/
Liczba postów: 2 Dołączył: Grudzień 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Obejrzałem od początku do końca, oby takich więcej
Liczba postów: 9 Liczba wątków: 3 Dołączył: Sierpień 2012 Poziom ostrzeżeń: 0%
Świetne  oglądam 2 raz
Liczba postów: 16 Liczba wątków: 3 Dołączył: Sierpień 2014 Poziom ostrzeżeń: 0%
Mając 26 lat na karku zacząłem dzisiaj bawić się ponownie w pokemon yellow. Pamiętacie trik na mew z teleportem przed walką z gościem na moście? Okazuje się że można dzięki niemu zdobywać inne pokemony oprócz mew  W zależności z jakim trenerem dalej będziemy walczyć. Pierwszy w gym'ie sprawia że na moście pokazuje się mew, ale walcząc z drugim trenerem w gym'ie w celadon na moście pokazuje się staryu  Bawiłem się tak teleportując i walcząc z innymi trenerami. Po powrocie na most walczyłem np z chansey, nidoqueen, magmarem czy onixem  Fajny glitch. Ciekawe czy ktoś zbadał go dokładniej niż tylko jako sposób na złapanie mew
ps. sorry za odświeżanie kotletów
|