Liczba postów: 5
Liczba wątków: 2
Poziom ostrzeżeń: 0%
Qzak więcej gazu !!!
A sam stojak faktycznie świetny choć miałem wrażenie, że delikatnie przecukrzyłeś z tą jakością wykonania (choć możliwe, że z technologią produkcji poszli do przodu bo mój punkt odniesienia tyczy się stojaku chyba sprzed 2 lat

)
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
Świetny materiał!
Mega przyjemnie się ogląda recenzję w takiej formie. Na luzie, z uśmiechem i na dodatek rzeczowo. Way to go!
Liczba postów: 12
Archon kupiłeś stojak do kierownicy za ok. 450zł, a jako krzesło do biurka kupujesz tanią chińszczyznę

Ale i tak recenzja jak zawsze super.
Liczba postów: 29
Reputacja:
3Poziom ostrzeżeń:
0%
To wreszcie jesteś gruby czy nie jesteś? W jednym momencie określasz się jako Gruby nerd, a z drugiej zapewniasz "nie jestem gruby" :torll:
Dobra, konkretna recenzja z fajną dawką humoru. Motyw o hangarze i krześle rozwaliły moje tatuaże

Pozdrawiam Archon!
Liczba postów: 1 595
Liczba wątków: 35
Reputacja:
86Poziom ostrzeżeń:
0%
świetna recenzja - no i ten fragment z krzesłem i hangarami ^^ - oby tak dalej i dalej Archonie trzymaj humor w reckach !
Liczba postów: 1
Chyba sobie taki sprawię. Świetny materiał!
Liczba postów: 71
Reputacja:
2Poziom ostrzeżeń:
0%
Sam statyw nie wydaje się być dość ciężkim kawałkiem metalu, aczkolwiek wygląda naprawdę stabilnie. Interesujący pomysł z "amortyzatorem" wbudowanym w nas. Ciekawe... i o dziwo Made by Poland, więc jest powód do dumy
Spoiler
/-|=====|-\ - yanush obrazków