Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Poziom ostrzeżeń: 0%
ciekawostki są dobre, a więc ciekawe
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 3
Muszę przyznać, że second son robi piorunujące wrażenie, Sucker Punch i Sony naprawdę pokazało, do czego zmierza bieżąca generacja i bardzo mi się to podoba. Patrząc na to, jak wielkie różnice zauważamy pomiędzy pierwszymi i ostatnimi grami na "pastgenach" mogę śmiało stwierdzić, że pod koniec obecnej generacji możemy liczyć na cholernie rozbudowane światy i sztuczną inteligencję. Poczekajmy, może Ubi z W_D się popisze
Liczba postów: 71
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2Poziom ostrzeżeń:
0%
GregZPL Nie można zrobić obiektywnej recenzji bo to jest normalnie nie możliwe, sam Archon o tym wspomniał w jednym, dość dawnym materiale.
Sama recenzja jest zrobiona świetnie, zasadniczą nowością są ciekawostki (skóra i tłuszcz spowodował u mnie delikatny napływ śmiechu) a treść wyjaśniła dogłębne szczegóły gry pomijając aspekty fabularne gry.
Spoiler
/-|=====|-\ - yanush obrazków
02-04-2014, 16:56 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-04-2014, 17:01 przez Dark Archon. )
No gierka zapowiada się super. Na pewno przetestuje ją na ps4
[Ciach. Ładne 50% ostrzeżenia za chamską reklamę. Następnym razem się pożegnamy na stałe. ~ Archon]
Gra bardzo dobra, warta zagrania jeśli jesteś wzrokowcem

Lecz jeśli żądasz fabuły jak z gier firmy tt games to się lekko zawiedziesz, ale jeśli się wczujesz to emocje pójdą górą

PS: To że koleś napisał że zagra na PS4 to nie znaczy że to reklama, oj archon ;/