Liczba postów: 8
Liczba wątków: 3
Poziom ostrzeżeń: 0%
Witasz wszystkich,
dziś rano mój new 3DS poprosił o aktualizacje a po zaktualizowaniu nie chce się właczyć. wyswietla sie tylko na czarnym ekranie ze wystapił bład. pomocy co zrobić?
Liczba postów: 276
Liczba wątków: 14
Reputacja:
130Poziom ostrzeżeń:
30%
Możesz spróbować zaktualizować konsolę w recovery mode, przy włączaniu przytrzymaj A+R+L+górę na dpadzie
21-09-2017, 18:25 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-09-2017, 18:41 przez kubakq. )
(21-09-2017, 18:16)Świdr pisze: Spróbuj tego: https://3dbrew.org/wiki/Recovery_Mode
Dzięki wielkie :

estem teraz krok do przodu. teraz wywala przy próbie wczytania zaistalowanych aplikacji. czyli juz coś widać ale dalej nie działa... ;/
jest ktoś w stanie pomóc co dalej zrobić?
Liczba postów: 158
Liczba wątków: 2
Reputacja:
25Poziom ostrzeżeń:
0%
Moja wiedza jest tylko podstawowa, ponieważ nigdy nie miałem problemów z moją konsolką. Interesowałem się tym tylko wtedy, kiedy prawie zbrickowałem sobie ledwo zakupionego przez siebie 2DSa bez ładowarki. Popytaj na grupach facebookowych, tam (być może) ci pomogą
(21-09-2017, 21:43)Świdr pisze: Moja wiedza jest tylko podstawowa, ponieważ nigdy nie miałem problemów z moją konsolką. Interesowałem się tym tylko wtedy, kiedy prawie zbrickowałem sobie ledwo zakupionego przez siebie 2DSa bez ładowarki. Popytaj na grupach facebookowych, tam (być może) ci pomogą
po chyba 100 restarcie wyżej wypisaną metodą konsolka załapała i działa.
temat do zamknięcia. dziekuje za pomoc.