Liczba postów: 277
Liczba wątków: 99
Reputacja:
7Poziom ostrzeżeń:
0%
30-11-2013, 16:07
Witam.
Zastanawiam się czy kupić sobie Nintendo 3DS. Konsola interesuje mnie od kilku miesięcy, ale ja się cały czas waham. Może ktoś mi pomóc w podjęciu decyzji. Chodzi konkretnie tak czy nie i powód. A może skusić się na 3DS XL?
Liczba postów: 98
Liczba wątków: 3
Reputacja:
5Poziom ostrzeżeń:
0%
To ma być twoja konsola, więc dlaczego my mielibyśmy mówić ci czy ją kupić czy nie? Jeśli przejrzysz listę gier jakie wyszły na ten sprzęt i znajdziesz tam kilka(naście) tytułów, które chciałbyś ograć to znak, że zdecydowanie powinieneś kupić 3DSa.
Liczba postów: 41
Liczba wątków: 6
Reputacja:
6Poziom ostrzeżeń:
0%
Mam zwykłego 3dsa ale przesiadka na niego po DS Classic była okropna. Wydał sie za drobny i niezbyt wygodny. Wole XL choć zwykłego kupiłem bo miałm okazję na baaardzo korzystną cenę i suma sumarum jestem zadowolony. Ale inna sprawa ze gram tylko w Pokemony i o dla tej serii kupuje konsole nintendo. Profil gier (3)Dsowych nie jest dla każdego, ale kilka perełek sie trafi.
Liczba postów: 149
Liczba wątków: 4
Reputacja:
48Poziom ostrzeżeń:
0%
Popatrz jakie gry są na 3DS'a i jakie mają wyjść i decyduj :] Ja osobiście kupiłem konsolke dla Monster Hunter 3 Ultimate (a potem jeszcze jedną japońską dla Monster Hunter 4) i ostatnio wychodzą coraz lepsze i lepsze gry.
Aha i nie daj sie wkręcić w 3DS'a classic ani w 2DS'a. Classic to niewygodna kupa złomu z beznadziejną baterią a 2DS jakością wykonania przypomina zabawki z macdonaldsa. XL jest da best ^^
People Die When They're Killed By Blood Loss!
![[Obrazek: gYi9lgI.jpg]](../../../ext-images/d781b550683ed36f.jpg)
Liczba postów: 416
Liczba wątków: 27
Reputacja:
195Poziom ostrzeżeń:
0%
Kupuj i dołącz do rycerzy nintendo. Jak Ci się nie spodoba, zawsze można sprzedać z minimalną stratą.
Liczba postów: 138
Liczba wątków: 14
Reputacja:
8Poziom ostrzeżeń:
20%
Nintendo jest dla ludzi którym znudziło się siedzenia na kanapie i strzelanie do kosmitów :torll:
Srsly, gdyby Playstation 5 było czarno-białe, nikt by nawet nie zauważył, taka piękna kolorystyka w grach.
Inne konsole mają dobrą grafikę, Nintendo ma ładną grafikę, to jest różnica.
Ale tak serio, ich konsole są na tyle unikatowe że każdy musi przemyśleć zakup na własną rękę.
Reputacja:
7Poziom ostrzeżeń:
0%
26-01-2014, 18:20 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-01-2014, 18:22 przez Hixovick. )
Wielce mi pomogliście. Dziękuję.
Liczba postów: 18
Liczba wątków: 1
Poziom ostrzeżeń: 0%
Nie uważasz że twoje pytanie jest zbyt ogólne? Poza tym, gdybyś chciał się dowiedzieć, to polecam google/youtube. Możesz zerknąć również temat:
http://arhn.eu/forum/Temat-Kilka-og%C3%B3lnych-pyta%C5%84-o-3DSie
Dla chcącego nic trudnego.
Reputacja:
7Poziom ostrzeżeń:
0%
@WeridoPL O ile się nie mylę to ten temat założyłem wcześniej o około miesiąc od tego co ty podałeś. I Owszem sprawdzałem Google i YouTube, ale z nimi nie podyskutuje (: