To zarchiwizowana wersja starego forum arhn.eu z lat 2013-2018. Istnieje w formie tylko do odczytu.
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Nintendo › 3DS ›
N3DS Vs. PS Vita
Wątek zamknięty 
N3DS Vs. PS Vita
ChaoKan
Pong
*
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 3
Reputacja: 2
Poziom ostrzeżeń: 0%
Lightbulb  26-04-2015, 20:25
Witam.
Mój brat cioteczny stanął przed wyzwaniem kupna konsoli kieszonkowej i poprosił mnie o radę : Wybrać PSV czy N3DS?
Dodam że to będzie jego pierwsza styczność z nintendo, z ps cośtam grał na ps3/psp ale nigdy swojego nie miał, wydaje mu się że nintendo to raczej konsola dla dzieciaków i że nie ma tam żadnych fajnych gier, a ja nie mam zabardzo zdania na temat N3DS, natomiast Vity niecierpię, ale nie chce wydawać pochopnej decyzji (z racji tego że vitę miałem zaledwie 2 dni i nie spodobała mi się na tyle że oddałem bratu nie sięgając po nią nigdy więcej) i nie mam argumentów żeby uzasadnić wybór N3ds, dlatego stąd moja prośba, co bardziej polecacie i dlaczego?
Z góry dzięki za pomoc :D
Kakashi
Pong
*
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 1
26-04-2015, 20:47
eee

niech sobie siądzie przed youtubem i obejrzy letsplaye z gier must have na 3ds i na psv i niech sam zdecyduje. bo jak ma wybrać jedno przez Ciebie lepsze (przeze mnie też, 3ds) i być nie zadowolonym.
miodek10
Konto Nieaktywne
*
Liczba postów: 4
27-04-2015, 10:02
Wszystko zależy od gier jakie go interesują. Ja mam Vite i jestem zadowolony ale 3DS' em tez bym nie pogardzil, nawet zastanawiam się nad kupnem dziecka Nintendo :)
Za Vita na pewno przemawia PS Plus za który płacimy 200 zl na rok i mamy 2 nowe gry co miesiąc.
W 3DS smuci mnie fakt ze wchodzę do jakiegoś sklepu a tam nie ma wgl gier od Nintendo :/ W PSV można kupić doładowania np za 100zl i za to kupić grę w PSN, niewiem niestety jak sytuacja wygląda na 3DS'ie.
wodnik79
Pong
*
Liczba postów: 1
04-05-2015, 04:26
PSV sprzęt jest ok tylko co z tego jak gier topowych mało. Sam sprzedałem vite aby kupić 3dsa. Psn to tez rewelka nie jest gry dają tak slabe ze nie warto ich ściągać.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty 

• arhn.eu
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. Created by DSlakaitis.