To zarchiwizowana wersja starego forum arhn.eu z lat 2013-2018. Istnieje w formie tylko do odczytu.
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Mobilnie › Android ›
Telefonowy zabijacz czasu
Wątek zamknięty 
Telefonowy zabijacz czasu
Nozie
Atari 2600
*
Liczba postów: 32
Liczba wątków: 11
Reputacja: 2
Poziom ostrzeżeń: 0%
01-11-2013, 13:13
Witam, na wstepie powiem ze posluguje sie sprzetem LG L7 II. Poszukuje jakiejs dosc zaawansowanej strategii lub gry ekonomicznej ktora moge odpalic raz na pol h, sprawdzic czy misja/wyprawa/praca lub budynek sie ukonczyl budowac. Wszyscy wiedza o co chodzi. Najlepiej by bylo gdyby gra nie potrzebowala stalego polaczenia z internetem, lecz i te mozecie polecac. Gry nie musza byc darmowe. Pozdrawiam i dziekuje z gory! :)
Tak. Polecam.
hipo5PL
Mam platynkę w Rock Bandzie 4
**
Liczba postów: 100
Liczba wątków: 7
Reputacja: 24
01-11-2013, 14:11
Puzzle Craft–Srednio to zaawansowane ale bardzo wciaga. Darmowe na androidzie, iOS i windows 8. PS. To polska gra :D
Zerknij na mój kanał YouTube z poradami do trofeów PlayStation 
[Obrazek: hipo5.png]
chrusto
Pong
*
Liczba postów: 15
02-11-2013, 13:52
Polecam Ci Little Empire. Gram już od dłuższego czasu i jeszcze mi się nie znudziło, ciągle jest coś do zrobienia. Jakiś czas temu zacząłem też trochę grać w Empire: Four Kingdoms, które również Ci polecam. W obu tych grach budujemy swoją osadę/królestwo, budujemy i ulepszamy budynki, szkolimy jednostki, walczymy z innymi graczami, wykonujemy różnego rodzaju questy, uczestniczymy w wielu eventach. Nie będziesz się nudził bo jest co robić. Jak coś to pisz. Spróbuję pomóc bądź nawiążemy kontakt w grze ;-)

Pozdrawiam, chrusto.
Wysłane z mojego LG 4x HD za pomocą Tapatalk.
Vinni
Pong
*
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 1
Reputacja: 1
04-11-2013, 19:01
Polecam Ci Puzzle Quest 2, moim zdaniem świetnie połączenie RPG'a z grą logiczną. W dużym uproszczeniu tworzymy postać i całość przebiega jak w zwykłej grze RPG. Najciekawsze są jednak walki, które rozgrywamy na klasycznej planszy "kulek". Gwarantuje, że nawet jeśli nie jesteś fanem tego typu gier, PQ bardzo Cię wciągnie :D Jeżeli jesteś fanem postaci Marvela, to polecam też niedawno wydaną odmianę Puzzle Quest'a właśnie z postaciami z komiksów :D
Veinitive
Commodore 64
**
Liczba postów: 160
Liczba wątków: 6
Reputacja: 5
Poziom ostrzeżeń: 30%
05-11-2013, 15:15
Cut the Rope oraz Plants vs Zombies.

Wszystkie dostępne wersje oczywiście.
RandomPlaya
Boom
*
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 2
Reputacja: 2
07-11-2013, 08:32
A ja polecam Age of Warring Empire, bardzo dobre na zabicie czasu :happy:
[Obrazek: 2lw1zyu.png]
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty 

• arhn.eu
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. Created by DSlakaitis.