Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
Poziom ostrzeżeń: 0%
Chciałem się dowiedzieć co wy sądzicie o danej serii i czy warto kupić jej najnowsze jak i starsze odsłony tej gierki. Ja na przykład lubię gry wyścigowe i darzę serię szacunkiem ale jeszcze chciałem się dowiedzieć czy warto według was kupić odsłonę Horizon (jak i inne częsci) w zwykłej lub limitowanej edycji.
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
Poziom ostrzeżeń: 0%
Ogólnie dzięki wielkie za radę bo właśnie mam obawy co do Horizona a jest dość drogi ja sam posiadam 3 wersje serii a w forze 4 gram na pożyczonej płycie i nie wiem czy kupić sobie 4 czy Horizona bo w 4 akurat model jazdy jest dla mnie bardzo fajny jak i sama gra a w Horizona nie grałem wiec myśle nad 1 z 2 lub jak sam napisałeś używki chociażby Horizona a nowki 4 bo ceny nowych obu wersji są podobne a nie chce wydać multum pieniędzy na podobne gry
Liczba postów: 268
Liczba wątków: 14
Reputacja:
100Poziom ostrzeżeń:
0%
Radzę Ci ściągnąć demko Horizona z XBL i samemu organoleptyczkie doświadczyć oferowanego przez nią modelu jazdy. Dla mnie jest to krok wstecz porównując go do tego z FM4, Tobie jednak być może przypadnie do gustu (2 moich znajomych, równie mocno co ja zakochanych w serii Forza, przyjęło Horizona bardzo ciepło).