To zarchiwizowana wersja starego forum arhn.eu z lat 2013-2018. Istnieje w formie tylko do odczytu.
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Microsoft ›
DJ Hero
Wątek zamknięty 
DJ Hero
dKc
Pong
*
Liczba postów: 16
Liczba wątków: 3
Poziom ostrzeżeń: 0%
21-06-2013, 15:26
Gra(ł) w to ktoś?
Czy są osoby, które nie są zdania, że to marny klon Guitar Hero?
Może ktoś byłby chętny na multi?
bleub
VIP
Liczba postów: 268
Liczba wątków: 14
Reputacja: 100
21-06-2013, 15:36
Dlaczego miałby być to klon Guitar Hero skoro nie traktuje o grze na gitarze, rockowych brzmieniach i został wydany przez tego samego dystrybutora? :psyduck:
Do dziś żałuję iż nie miałem (być może jeszcze?) styczności z DJ Hero właśnie, słyszałem niemniej sporo pozytywnych opinii. W tym momencie można zakupić nowe bundle z konsoletą za kwotę poniżej 100zł co uważam za świetną propozycję nawet dla osób nie obcujących na co dzień z tego typu gatunkami muzycznymi prezentowanymi w DJ Hero.
dKc
Pong
*
21-06-2013, 15:54
Moim zdaniem to są właśnie dwie odrębne gry, ale najczęściej spotykałem się z opiniami, że "to durne je, bo dzie tu się gra gitaro, a tak wogle to skopiowali z gitarhiro". Też robiłem wtedy "psajjajjjaaaaaaj".
To miło, że ktoś ma takie samo zdanie jak ja. Ja również słyszałem wiele pozytywnych opinii i bardzo lubiłem oglądać gameplaye czy słuchać OST'a z tejże gry. Zaplanowałem sobie, że DJ Hero będzie jedną z pierwszych gier, jakie zakupię i tak się stało.
Za zestaw DJ Hero+DJ Hero 2+mixer zapłaciłem ok. 80 zł.
Gatunki prezentowane w tytule są bardzo zróżnicowane, czasem aż zbyt bardzo... ;) I raczej nie ma osoby, której przypadłyby do gustu wszystkie grane tu kawałki. Rozrzut muzyki jest po prostu ogromny, to nie tylko sama muzyka elektroniczna.
Jednym z mankamentów jest to, że nikt w to nie gra na multi. Kiedy był ten darmowy weekend Golda sponsorowany z okazji pokazania się Bioshock Infinite wyszukiwałem dostępnych graczy i niestety nikogo nie spotkałem (inna sprawa, że ten multi jest dość specyficzny, bo nie ma jakiejś listy serwerów, a zaznaczasz konkretny set i wyszukujesz czy ktoś chce grać w ten konkretny set...). Więc jeśli się znajdzie ktoś, kto zechce poszpilać na Lajwie to ja bardzo chętnie!
KDMentos
Peace
**
Liczba postów: 81
Liczba wątków: 5
Reputacja: 52
21-06-2013, 16:09
Nazywanie DJ Hero kopią Guitar Hero jest jak nazywanie Tekkena kopią Mortal Kombat. To może wszystkie gry danego gatunku są swoimi kopiami? :torll:

BTW, gra świetna, polecam ze względu na stosunek cena/grywalność.
Nie ma drogi do pokoju. To pokój jest drogą.
[Obrazek: KDMentos.png]
dKc
Pong
*
21-06-2013, 16:29
(21-06-2013, 16:09)KDMentos pisze: Nazywanie DJ Hero kopią Guitar Hero jest jak nazywanie Tekkena kopią Mortal Kombat. To może wszystkie gry danego gatunku są swoimi kopiami? :torll:

BTW, gra świetna, polecam ze względu na stosunek cena/grywalność.

No, takie opinie to ja rozumiem! :D
Zaczyna podobać mi się to forum.

Jeśli chodzi o rozgrywkę to nie grałem już jakiś czas i utknąłem na jednym z tych mashupów gitara-mixer, chyba na kawałku Noisii - Groundhog. Prze***ane są te motywy, bo nie można cofać i bardzo ciężko uzbierać 5 gwiazdek na Expercie.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty 

• arhn.eu
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. Created by DSlakaitis.