To zarchiwizowana wersja starego forum arhn.eu z lat 2013-2018. Istnieje w formie tylko do odczytu.
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Mobilnie ›
Jaki SmartWatch?
Wątek zamknięty 
Jaki SmartWatch?
HackBoy
BANNED
Liczba postów: 370
Liczba wątków: 65
Reputacja: 77
Poziom ostrzeżeń: 0%
26-08-2015, 19:54
Szukam zegarka dla siebie. Najbardziej podobają mi się zegarki minimalistyczne. Myślę, że najlepszą opcją dla mnie byłaby Moto360, lecz niestety ~600zł to puki co za dużo. Myślałem też nad Sony Smartwatch i Galaxy Gear'em (oczywiście używanymi, bo ceny nowych też są dość wysokie). Znalazłem jednak taki zegarek : http://www.zeaplus.com/dm360.html , cena całkiem fajna, a wygląda bardzo ładnie. Z tego co oglądałem i czytałem to zegarek działa całkiem sprawnie mimo relatywnie słabych parametrów.
Ma on jednak autorski system. I teraz moje pytania : Czy macie jakieś alternatywne propozycje? Czy na Android Wear są jakieś ciekawe aplikacje warte tego, aby kupić zegarek właśnie z androidem?
"Nie ważne na czym grasz... ważne, że grasz"
[img=173x70]http://oi68.tinypic.com/2efkgah.jpg[/img]
strama15
Pong
*
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 1
27-08-2015, 10:34
Musisz wiedzieć, że nie każdy smartwatch ma android wear Sony Smart Watch 1 i 2 ma autorski system od Sony, który aktualnie jest martwy nie wychodzą na niego żadne nowe aplikacje wiem, bo posiadam SW2 za to Sony Smart Watch 3 już posiada Android Wear. Smart Watch'e od Samsunga działają tylko z telefonami Samsung więc jeśli masz inny telefon to od razu odpadają one też mają autorski system Samsunga nie Android Wear, ale z tego co mi wiadomo to idzie mu lepiej niż systemowi od Sony. Oglądałem nie dawno film w którym mówiono, że Moto 360 jest ładnym smartwatchem lecz ma trochę za mało ramu i autor radził żeby zastanowić się nad LG G Watch R on tak samo jak Moto 360 posiada okrągły ekran lecz ma mocniejsze parametry.
Higga
Atari 2600
*
Liczba postów: 47
Liczba wątków: 9
Reputacja: 3
27-08-2015, 20:58
Ja posiadam galaxy gear s. Jezeli chodzi o samsunga to moge Ci cos doradzic. W razie czego zapraszam na PW.

Przy ograniczonym budżecie bralbym sony, zas jak masz cierpliwosc to poczekaj, gdyz wychodzi gear A i ceny poprzednikow pospadaja
Jasiek - ten prawdziwy
Yeti. I świr. I gracz, przy okazji
**
Liczba postów: 65
Liczba wątków: 3
Reputacja: 4
21-03-2016, 21:03
To ja się podczepię z pytaniem. Chcę kupić smartwatcha by ułatwić sobie powrót do intensywnego biegania w Ingressie. Kto zna jakąś taniochę, która obsługuje apkę do Ingressa i podziała więcej niż 4-5h na jednym ładowaniu?
Jestem samozwańczym helpdeskiem!
[Obrazek: Jd0gNH]
Mój blog o grach, mile widziane komentarze, uwagi i propozycje tematów na wpisy :)
Mikołaj Marciniak
Pong
*
Liczba postów: 1
03-04-2018, 14:14
Mógłbyś napisać coś więcej. Czego potrzebujesz, do czego będziesz go używać? Ile możesz wydać? Autorskie systemy nie są takie złe o ile sam producent o nich nie zapomina jak np. w przypadku Tizena, który jest... bo jest. Z tego co widzę, to sam nie jesteś w stanie sprecyzować czego oczekujesz od smartwatcha, więc podsyłam wpis, który może być pomocny w wyborze smartwatcha: https://bajery24.pl/pl/n/Jaki-smartwatch-kupic-Od-100-do-1000-zl/12
A poniżej coś fajnego w minimalistycznym stylu: https://bajery24.pl/pl/p/Smartwatch-Bajery24-V9/200 - paski mocowane na teleskopach, jak w tradycyjnych zegarkach, więc możesz sobie dowolnie wymieniać paski na inne, nowe, kolorowe :)
Zegarki, które nie mają Android Wear nie mają prawa się przycinać, bo nie mają na co zużywać całej swojej pamięci tak, więc z obsługą i płynnością nie powinieneś mieć żadnego problemu.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty 

• arhn.eu
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. Created by DSlakaitis.