To zarchiwizowana wersja starego forum arhn.eu z lat 2013-2018. Istnieje w formie tylko do odczytu.
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › PC ›
Potrzebuję pomocy! Brak Bootmgr
Wątek zamknięty 
Potrzebuję pomocy! Brak Bootmgr
Bubeuke
Pong
*
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Poziom ostrzeżeń: 0%
Rainbow  05-05-2017, 22:32
Hej,  :happy: potrzebuję osoby z doświadczeniem która pomogłaby mi rozwiązać problem otóż źle postąpiłam i popełniłam błąd podczas formatu dysku C , coś poszło nie tak i sformatowałam poprostu system. 
Teraz podczas włączania komputera wyskakuje komunikat Brak Bootmgr Naciśnij ctrl + alt + del aby zrestartować. 
Dysk jest sprawny czyli jeśli dobrze myśle powinnam tylko zainstalować system? 
Niestety tu problem gdyż mój komputer jest już bez naklejki z windowsa i w serwisie odmówili reinstalację systemu. 
Płytki ani kodu żadnego też nie mam.
Więc tu pada moje pytanie, mogłabym zainstalować system za darmo windows 10? I jak to zrobić za pomocą pendrive?
i wógole co robić?
DropboxKenshiro
Banned
*
Liczba postów: 44
Liczba wątków: 6
Reputacja: 1
06-05-2017, 08:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-05-2017, 08:42 przez DropboxKenshiro. )
Po pierwsze: ortografia :euro:

Jeśli nie masz naklejki, nic nie poradzisz :(
Jest jednak małe wyjście: możesz dołączyć do Niejawnego Programu Testów Systemu Windows. Wtedy masz system za darmo na zawsze. Oczywiście jednak płacisz cenę: zobowiązujesz się do testowania najnowszych wersji testowych systemu dla MS. Możesz więc napotkać na trudności albo na zgliczowane funkcje. No i wszystkie dane o twoim użytkowaniu systemu trafiają na serwery...

Ale w twoim przypadku to najlepsze, co możesz zrobić.

Szczegóły tutaj http://www.download.net.pl/jak-dostac-windows-10-za-darmo-i-legalnie-bez-licencji-na-windows-7-lub-8/n/6820/
"Najgorszym problemem duszy jest brak kasy na figsy z Kamen Ridera" - Konficjusz
Bubeuke
Pong
*
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
07-05-2017, 20:31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-05-2017, 20:32 przez Bubeuke. )
(06-05-2017, 08:41)DropboxKenshiro pisze: Po pierwsze: ortografia :euro:

Jeśli nie masz naklejki, nic nie poradzisz :(
Jest jednak małe wyjście: możesz dołączyć do Niejawnego Programu Testów Systemu Windows. Wtedy masz system za darmo na zawsze. Oczywiście jednak płacisz cenę: zobowiązujesz się do testowania najnowszych wersji testowych systemu dla MS. Możesz więc napotkać na trudności albo na zgliczowane funkcje. No i wszystkie dane o twoim użytkowaniu systemu trafiają na serwery...

Ale w twoim przypadku to najlepsze, co możesz zrobić.

Szczegóły tutaj http://www.download.net.pl/jak-dostac-windows-10-za-darmo-i-legalnie-bez-licencji-na-windows-7-lub-8/n/6820/

Dzięki powiedziałeś wszystko co już wiedziałam :^) Mi bardziej chodzi o to jak zainstalować system za pomocą pendrive lub innego nośnika
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty 

• arhn.eu
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. Created by DSlakaitis.