To zarchiwizowana wersja starego forum arhn.eu z lat 2013-2018. Istnieje w formie tylko do odczytu.
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › PC ›
The Sims 2 - serial
Wątek zamknięty 
Ocena wątku:★★★★★ (1 głosów - średnia: 5)
The Sims 2 - serial
voyaga
ten, który nie kupuje gier
*
Liczba postów: 47
Liczba wątków: 13
Reputacja: 4
Poziom ostrzeżeń: 0%
Brick  10-10-2012, 22:15 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-10-2012, 22:16 przez voyaga. )
Mam problem z instalacją tego ustrojstwa. Podczas podawania numeru seryjnego z tyłu instrukcji z grą wywala mi błąd, że kod jest niepoprawny... a przecież grę zakupiłem nową, w folii w jednym z hipermarketów. Co jest nie tak? Nawet nie mam pojęcia gdzie się zgłosić z tym problemem. Podobnie miał mój znajomy, także oryginał i niedziałający serial... co jest do cholery? To po to kupuje oryginał, aby mieć z nim same problemy z samego początku, podczas instalacji?? EA traci w moich oczach...
supaplex
I'm awesome
**
Liczba postów: 141
Liczba wątków: 2
Reputacja: 76
11-10-2012, 08:45 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-10-2012, 11:27 przez supaplex. )
Zadzwon na infolinie do EA, powinni uporac sie z problemem.

No i zakladam oczywiscie, ze masz IQ wyzsze od srednio rozgarnietego szympansa i potrafisz przepisac kod bez bledow typu 0 - O.
voyaga
ten, który nie kupuje gier
*
Liczba postów: 47
Liczba wątków: 13
Reputacja: 4
11-10-2012, 20:53
Gdyby to był problem Supaplexie... Akurat w moim kodzie nie ma 0 ani O, także nie ma mowy o takim błedzie. Próbowałem różnych kombinacji i bez skutku. Zadzwonie jutro i ich opierdziele...
GlossyGem
SimGuruGlossy
** Redakcja
Liczba postów: 115
Liczba wątków: 22
Reputacja: 12
14-10-2012, 00:56
Zarejestruj grę na swoim koncie EA / Origin. Zainstaluj program Origin, odpal go i zaloguj się. Następnie wybierz zakładkę MOJE GRY, wybierz grę którą zarejestrowałeś i zainstaluj ją. Origin użyje zarejestrowanego kodu i nie trzeba go wpisywać. W taki sposób zainstalujesz swoją grę bez problemu w wersji cyfrowej.

No chyba, że chcesz się dalej bawić. Electronic Arts w tym wypadku poda Ci jakiś zużyty kod, żebyś go chlapnął w program i ruszył z instalacją. :P
[Obrazek: sygna.jpg]
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty 

• arhn.eu
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. Created by DSlakaitis.