Liczba postów: 10
Liczba wątków: 1
Poziom ostrzeżeń: 0%
02-02-2013, 18:22
"BRAK POŁĄCZENIA Z ORIGIN
Niemożliwe nawiązanie połączenia. Sprawdź swoje połączenie internetowe lub spróbuj później, jeśli problem wystąpi ponownie."
Tymi oto ciepłymi słowami wita mnie Je

ny Origin gdy próbuję przejść w tryb Online.
Próbowałem już PRAWIE wszystkiego, od reinstalacji origina i grzebaniu w rejestrze, przez wyłączanie antywirusa i grzebaniu w zaporze systemu po odblokowywanie portów.
Próbowałem logować się na inne konto, nic... To samo. Dałem hasło i mail, znajomemu, zalogował się i grał bez najmniejszego problemu.
Nie formatowałem jeszcze komputera bo jest na nim zbyt dużo rzeczy, których nie mam gdzie skopiować.
Jakieś rady?
Liczba postów: 2
Najlepiej to chyba napisać do samego Origina, oni będą wiedzieli co zrobić.
Liczba postów: 25
Liczba wątków: 8
Poczekaj kilka godzin, dzień. Też tak miałem ale właśnie po rozwiązaniu tego problemu traciłem jakieś pliki w grach i wnioskowało to pobieraniem na nowo jakiejś gry.
Niestety czekam już około 3 miesięcy
miałem ten sam problem i napisałem do Origin i naprawili coś :P
...Nigdy nie mów nigdy...
W moim przypadku były to zablokowane porty + firewall : )
(04-02-2013, 15:31)tricubex pisze: W moim przypadku były to zablokowane porty + firewall : )
Czytanie ze zrozumieniem się kłania
Grzebałem w portach i zaporze.
To jest Orgin, tego nie ogarniesz
17-02-2013, 17:53 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-02-2013, 18:01 przez Va5syl. )
Format...
Dał wielkiego ch... Wielki męski organ rozrodczy.
Nie wiem co jest, w tej chwili. Próbowałem już DOSŁOWNIE wszystkiego.
Jeśli ktoś ma coś ciekawego do powiedzenia, to proszę, ale darujcie sobie komentarze z odblokowywaniem portów
Liczba postów: 7
Reputacja:
2Poziom ostrzeżeń:
0%
16-03-2013, 17:40 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-03-2013, 17:41 przez Igor01. )
Miałem podobną sytuacje, która była spowodowana tym że... ta mała ikonka w trayu odpowiadająca za moc połączenia z internetem w jakiś dziwny sposób pokazywała krzyżyk, chociaż internet normalnie miałem. W moim przypadku pomógł format.
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 2
Nie znam się na origin ale... Czy masz router czy bezpośrednio internet czy mobilny, może zmień IP
Szczerze... Zaczęło działać. Nic nie robiłem, nic nie instalowałem nic nie odinstalowałem. Po prostu... Do zamknięcia jak dla mnie.