Liczba postów: 7
Liczba wątków: 3
Poziom ostrzeżeń: 0%
Siemano!
Ostatnio zakupiłem sobie na steamie nowego Tomb Raidera.
Wszystko pięknie gram sobie ok. 45 minut a tu nagle takie bugi (załączone na screenach) niewiem nawet jak to określić , czy określić co to jest i z jakimi programami/sterownikami sie nie je.
Szukam w internetach i nic nie znalazłem miał ktoś z tym problem i wie o co kaman?
Pozdrawiam
Liczba postów: 33
Liczba wątków: 5
Reputacja:
2Poziom ostrzeżeń:
0%
Wygląda tak, jakby Ci się artefakty wysypały. Grafa do naprawy.
Liczba postów: 11
Liczba wątków: 1
Noo, nie fajnie to wygląda. Raczej tak jak kolega wyżej pisze, grafika do naprawy.
Liczba postów: 2
Błąd ten występuje nie tylko w tej grze.
W innych grach też to występuje, nawet jeśli masz optymalną kartę graficzną.
Np. w ,,Sims 2'' jeśli masz kartę graficzną o wiele wyższą od minimalnej ten błąd może się pojawić.
Często następuje w sterownikach karty graficznej, lub w błędzie kodu gry.
Więc nie trzeba się martwić, pobrać sterowniki i najnowsze patche i problem zniknie

.
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja:
742Poziom ostrzeżeń:
0%
Niekoniecznie. Takie glitche oznaczają często, że karta graficzna ma zamiar wykorkować albo, że najzwyczajniej w świecie się przegrzewa. Bez dokładniejszych informacji ciężko stwierdzić na czym polega problem.
(04-04-2013, 12:06)Wielkimati pisze: Czy instalowałeś ostatnio nowe sterowniki do tej karty graficznej? Oraz, czy występuje to w innych grach. Dwa podstawowe pytania.
Tak instalowałem (okolo miesiąca temu nVidia GeForce GT9800) Występowało to rownież w Saints Row 3 ale z czasem przestały występować
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Ostatnio coś takiego widziałem na Twitch'u, zmiana jakości grafy pomogła, wszystko wróciło do normy.
(07-04-2013, 16:41)ByqplayGames pisze: (04-04-2013, 12:06)Wielkimati pisze: Czy instalowałeś ostatnio nowe sterowniki do tej karty graficznej? Oraz, czy występuje to w innych grach. Dwa podstawowe pytania.
Tak instalowałem (okolo miesiąca temu nVidia GeForce GT9800) Występowało to rownież w Saints Row 3 ale z czasem przestały występować
(07-04-2013, 19:45)TheNaturat pisze: Ostatnio coś takiego widziałem na Twitch'u, zmiana jakości grafy pomogła, wszystko wróciło do normy.
(07-04-2013, 16:41)ByqplayGames pisze: (04-04-2013, 12:06)Wielkimati pisze: Czy instalowałeś ostatnio nowe sterowniki do tej karty graficznej? Oraz, czy występuje to w innych grach. Dwa podstawowe pytania.
Zmieniłem już dawno na niskie. Bez skutku. Nie ma ich jedynie podczas cut-scenek
Czyli jak to mam naprawić?