Liczba postów: 32
Liczba wątków: 6
Reputacja:
5Poziom ostrzeżeń:
0%
Witam serdecznie, jak wyżej, chciałem prosić o rekomendację gier, które pójdą na zintegrowanej karcie graficznej, niestety wynikła sytuacja, w której straciłem moją śp. kartę graficzną i jestem zmuszony jechać na zintegrowanej.
Aktualnie pogrywam sobie w osu i touhou, ale ile można grać w to samo?
Tak więc prosiłbym was, drodzy forumowicze o pomoc, od razu tutaj zaznaczę, że nie cierpię rpgów (próbowałem grać w Diablo II, ale mnie bardzo szybko znudziło) i puzzli, mam na myśli jakieś jewel questy itp. A tak to może być wszystko inne, od gier akcji, do rtsów.
Z góry dzięki za odpowiedzi!
Liczba postów: 1
Poziom ostrzeżeń: 0%
A co to za karta dokładnie?
Battlefield 1942 na origin za darmo jest.
Liczba postów: 267
Liczba wątków: 39
Reputacja:
64Poziom ostrzeżeń:
50%
ja na jakiejś zintegrowanej w laptopie uciągnąłem minecrafta (tak, minecrafta). Przy większej ilości wczytywania obiektów go crashowało (i to rzadko), ale się zapisywał w tym samym momencie, więc nie było tak źle.
Reputacja:
5Poziom ostrzeżeń:
0%
Hmm, a w sumie zobaczę czy pójdzie, może pogram z kolegami, bo w tą grę samemu to nudno strasznie jest.
PS. Szacun za Bamana i Pidermena. ;p
Reputacja:
5Poziom ostrzeżeń:
0%
Tak, z Kongregate jestem już dość dobrze zapoznany, spędziłem tam wiele godzin. ;3
A co do polecania tych gierek, to mogę być jakieś fajne, stare gierki, bo jak mówiłem, Diablo II chodziło świetnie.
Liczba postów: 268
Liczba wątków: 14
Reputacja:
100Poziom ostrzeżeń:
0%
Miast katować się ze zintegrowaną kartą nie lepiej zainwestować choćby 50zł na działające 8800GT/9600GT? Odpali na tym sporo gierek i zakres wyboru zwiększy się dramatycznie. Wybacz, ale szukanie gier na zintegrowane GPU to jak startowanie w wyścigach maluchem czy koszenie trawy nożyczkami.