To zarchiwizowana wersja starego forum arhn.eu z lat 2013-2018. Istnieje w formie tylko do odczytu.
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › PC ›
Automation: gra z duszą
Wątek zamknięty 
Ocena wątku:★★★★★ (1 głosów - średnia: 5)
Automation: gra z duszą
Kuba Stachurski
of course i know how to fly
*
Liczba postów: 34
Liczba wątków: 4
Reputacja: -2
Poziom ostrzeżeń: 0%
24-11-2013, 08:37
Obecnie gra jest dopiero w becie, a opis byłby długi więc cieszcie się linkiem do oryginalnego (angielskiego) opisu
P.S. dostępne jest demo mimo że połowa gry nie jest ukończona
Cytat:Kto zna siebie i swojego wroga, ten nie musi obawiać się wyniku tysięcy potyczek.
multikamilp
Pong
*
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 3
Reputacja: 1
24-11-2013, 12:40
Tylko czekać aż będzie bardziej rozwinięta :D Mam demo, jednak gdy wybieram gaźnik gra się wiesza.
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają,
Iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają!"
Mikołaj Rej
Kuba Stachurski
*
24-11-2013, 14:55
(24-11-2013, 12:40)multikamilp pisze: Tylko czekać aż będzie bardziej rozwinięta :D Mam demo, jednak gdy wybieram gaźnik gra się wiesza.

mi działa dobrze
P.S. jakiego masz builda bo nie wiem czy to wina twojego kompa czy gry
Cytat:Kto zna siebie i swojego wroga, ten nie musi obawiać się wyniku tysięcy potyczek.
HackBoy
BANNED
Liczba postów: 370
Liczba wątków: 65
Reputacja: 77
24-11-2013, 16:00
Gra zapowiada się całkiem ciekawie. Jeżeli nie spaprają roboty gdzieś w trakcie to warto będzie zainwestować.
"Nie ważne na czym grasz... ważne, że grasz"
[img=173x70]http://oi68.tinypic.com/2efkgah.jpg[/img]
Yaros
The Claymaker™
**
Liczba postów: 85
Liczba wątków: 2
Reputacja: 16
24-11-2013, 16:51
Polecam śledzić ich kanał na youtubie, chłopaki robią co pewien czas aktualizację i pokazują rzeczy, które nie są dostępne w demie ani w becie. Przy okazji twórcy biorą udział w wyścigach i sami modyfikują swoje pojazdy, więc znają się na rzeczy.
Jedrek
#YOLO
*** Redakcja
Liczba postów: 202
Liczba wątków: 112
Reputacja: 79
24-11-2013, 23:08
Grę poznałem jakiś czas temu. Ktoś na forum motoryzacyjnym, którego jestem członkiem, wstawił do niej linka. Automation naprawdę wciąga - wraz z coraz bardziej zaostrzonymi wymaganiami, tworzenie kolejnych silników jest coraz trudniejsze (w demo jest dostępna tylko ta część gry, myślę, że pozostałe będą równie dobre). Również polecam kanał autorów gry w serwisie YouTube: klik. Super sprawa, szczególnie dla fanów samochodów. Grę z pewnością kupię. :)
Post może zawierać śladowe ilości orzechów arachidowych.
Kuba Stachurski
*
30-11-2013, 08:33
Kupiłem już tą gre, naprawdę warto, satysfakcja z zrobienia repliki malucha operującej na turpodoładowanym V8 flatpane jest ogromna
Kubboz
Pong
*
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
06-12-2013, 18:29
Ja, panowie, jestem w niepublicznej becie tej gry. Robię też trochę grafiki na zamówienie (jeśli weszlibyście na profil tej gry na fb, zobaczylibyście mój nick przy niektórych autach.) Jeśli więc macie pytania, piszcie, a ja, jako najbliższe oficjalnego polskie źródło, odpowiem na nie z pełnym profesjonalizmem.

Tak swoją drogą...
(30-11-2013, 08:33)Kuba Stachurski pisze: Kupiłem już tą gre, naprawdę warto, satysfakcja z zrobienia repliki malucha operującej na turpodoładowanym V8 flatpane jest ogromna

Czy ty może nie jesteś Kubastach na oficjalnym forum Automation?
Kuba Stachurski
*
12-12-2013, 20:22
(06-12-2013, 18:29)Kubboz pisze: Ja, panowie, jestem w niepublicznej becie tej gry. Robię też trochę grafiki na zamówienie (jeśli weszlibyście na profil tej gry na fb, zobaczylibyście mój nick przy niektórych autach.) Jeśli więc macie pytania, piszcie, a ja, jako najbliższe oficjalnego polskie źródło, odpowiem na nie z pełnym profesjonalizmem.

Tak swoją drogą...
(30-11-2013, 08:33)Kuba Stachurski pisze: Kupiłem już tą gre, naprawdę warto, satysfakcja z zrobienia repliki malucha operującej na turpodoładowanym V8 flatpane jest ogromna

Czy ty może nie jesteś Kubastach na oficjalnym forum Automation?

tia, czemu pytasz?
Kuba Stachurski
*
15-12-2013, 14:26
och, swoją drogą polecam też gearcity, prawie to samo co automation, tylko trochę (czytaj: o wiele) bardziej skomplikowane. Gearcity ma też częściowo ukończony tryb historii.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty 

• arhn.eu
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. Created by DSlakaitis.