To zarchiwizowana wersja starego forum arhn.eu z lat 2013-2018. Istnieje w formie tylko do odczytu.
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › PC ›
Rynek Społeczności Steam
Wątek zamknięty 
Rynek Społeczności Steam
Hixovick
NES
Liczba postów: 277
Liczba wątków: 99
Reputacja: 7
Poziom ostrzeżeń: 0%
29-06-2014, 08:29 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-06-2014, 08:31 przez Hixovick. )
Siemka.

Ostatnio dużo korzystam ze Steam Community Market i dzisiaj wyskoczył mi taki komunikat: http://i.imgur.com/aZmX6Ri.jpg
Rozumiem, że muszę podać takie dane, ale po co im to? Po co im np. mój adres? Nie chce stracić dostępu do rynku, bo nauczyłem się na nim zarabiać. "Zarabiając" w ten sposób kupiłem już parę gierek. Jak myślicie, podać im te dane? I potrafi ktoś powiedzieć po co im moje dane?

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

PS. Na pewno w w maju zrobiłem ponad 200 ofert, więc dlaczego teraz mi to wyskoczyło?
TheBlackJJoker
Programista
*
Liczba postów: 30
Liczba wątków: 6
29-06-2014, 08:47
Zrób to co każą :) I zniknie :)

Zapewne chodzi o to, że uznają ciebie za jakiś nielegalny sklep, czy coś xD
Jasiek - ten prawdziwy
Yeti. I świr. I gracz, przy okazji
**
Liczba postów: 65
Liczba wątków: 3
Reputacja: 4
07-07-2014, 16:30 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-07-2014, 16:30 przez Jasiek - ten prawdziwy. )
Potwierdzam, sam przez to co ostatnio robię w DOCIE 2 miałem taki komunikat. Nic tylko przeklikać to wszystko i będziesz w domu :)

Spoiler I tak mniej danych podasz, niż się podaje na FB
XD
Jestem samozwańczym helpdeskiem!
[Obrazek: Jd0gNH]
Mój blog o grach, mile widziane komentarze, uwagi i propozycje tematów na wpisy :)
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty 

• arhn.eu
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. Created by DSlakaitis.