Liczba postów: 4
Liczba wątków: 2
Poziom ostrzeżeń: 0%
Witam,
Chciałbym sobie pograć w jakieś fajne gry. Sęk w tym że mój laptop jest słaby (specyfikacja niżej). Lubię gry które mają fajną fabułe

. Na laptopie grałem w gry tj. GTA VC/SA, CoD 1,2,4, Don't Starve, NFS:U2, CS: S/GO (GO na najniższych 30-40 fps)
Specyfikacja laptopa:
Procesor - AMD v120 2,2 GHz (1 rdzeń)
RAM - 2GB
Karta Grafiki - ATI Mobility Radeon HD 4200 series
System - Windows 7 Home Premium
Miejsca na dysku - 50 GB
Czekam na odpowiedzi
(19-04-2015, 09:02)Fedox9 pisze: Polecam Cave Story, jeśli jeszcze nie grałeś.
http://www.cavestory.org/download/cave-story.php
Fabuła? Jakaś jest, mi się nawet podobała.
Już sciągam
Liczba postów: 370
Liczba wątków: 65
Reputacja:
77Poziom ostrzeżeń:
0%
Warto byłoby się też zastanowić nad powyłączaniem niektórych funkcji w Win7 (chociaz nie powiedziałeś jak masz to skonfigurowane). Wyłączenie aero czy zmiana wyglądu na domyślny windows może zawsze dodać kilka klatek. Jeśli chodzi o mnie to polecam The Binding of Isaac: Rebirth . Gierka działa płynnie nawet na słabszym sprzęcie. Jesli lubisz platformówki to myślę, że Rayman

rigins pójdzie ci bez problemu.
"Nie ważne na czym grasz... ważne, że grasz"
[img=173x70]http://oi68.tinypic.com/2efkgah.jpg[/img]
19-04-2015, 09:46 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-04-2015, 09:52 przez Max Wotzka. )
(19-04-2015, 09:39)HackBoy pisze: Warto byłoby się też zastanowić nad powyłączaniem niektórych funkcji w Win7 (chociaz nie powiedziałeś jak masz to skonfigurowane). Wyłączenie aero czy zmiana wyglądu na domyślny windows może zawsze dodać kilka klatek. Jeśli chodzi o mnie to polecam The Binding of Isaac: Rebirth . Gierka działa płynnie nawet na słabszym sprzęcie. Jesli lubisz platformówki to myślę, że Rayman
Rayman? hmm... Pewnie! tylko powiedz mi czy jest on na Steamie czy na uPlay? Tak mam wyłączone aero.
(19-04-2015, 09:46)Max Wotzka pisze: (19-04-2015, 09:39)HackBoy pisze: Warto byłoby się też zastanowić nad powyłączaniem niektórych funkcji w Win7 (chociaz nie powiedziałeś jak masz to skonfigurowane). Wyłączenie aero czy zmiana wyglądu na domyślny windows może zawsze dodać kilka klatek. Jeśli chodzi o mnie to polecam The Binding of Isaac: Rebirth . Gierka działa płynnie nawet na słabszym sprzęcie. Jesli lubisz platformówki to myślę, że Rayman
Rayman? hmm... Pewnie! tylko powiedz mi czy jest on na Steamie czy na uPlay? Tak mam wyłączone aero.
Dobra, gierka już kupiona

myślałem że będzie droższa xD
Liczba postów: 1
Liczba postów: 7
Pograj sobie w Baldura, Fallouta, albo jakieś bardziej oldschoolowe produkcje. Z tych nowych to może Neverwinter pójść, albo strzelanki na bazie silnika Unreal III (jest nieźle zoptymalizowany).
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 1
Ja polecam hotline miami
Liczba postów: 1
Heroes of Might and Magic.
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1