Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Poziom ostrzeżeń: 0%
Witam,
jestem świeżym użytkownikiem psp street, jest to moja pierwsza konsola typu psp i nie wiem jak poradzić sobie z płynnością(podczas jazdy szczególnie to widać) gry gta vice city stories . Grę kupiłem za pośrednictwem aplikacji mediago i zainstalowałem na konsoli przez kabel usb na karcie SanDisk® Memory Stick PRO Duo™ 4GB. Winna jest konsola, karta czy może jeszcze coś innego?
Wersja oprogramowania: 6.60
Liczba postów: 2
Hmm, sprawdź czy działa lepiej jak masz podłączony zasilacz. Kumpel kiedyś miał jakąś lipną baterie i sporo gier mu się zacinało.
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 3
Myślę że problem może leżyć w psp. Psp street jest najbardziej ograniczoną sprzętowo edycją tej konsolki, nie jestem pewny czy bebechy są gorsze ale to bardzo prawdopodobne
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 1
31-01-2013, 11:14 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-01-2013, 11:15 przez NeonoMC. )
Jak dla mnie wystarczy przerobić konsole i podkręcić procesor, tak jak robiło sie to w przypadku psp 1-3k. Baterii będzie ciągnęło więcej, no ale gierka już nie powinna się zacinać.
EDIT
Przyszło mi do głowy jeszcze to, że gierka może być nagrana w złym formacie, obraz płyty bardziej skompilowany itp
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 3
Kontynuując myśl użytkownika NeonoMC mam pytanie. Czy grę masz w formacie .iso czy .cso ?
Liczba postów: 2
(30-01-2013, 20:05)optimus011 pisze: Myślę że problem może leżyć w psp. Psp street jest najbardziej ograniczoną sprzętowo edycją tej konsolki, nie jestem pewny czy bebechy są gorsze ale to bardzo prawdopodobne
Otóż nie są.
Liczba postów: 90
Liczba wątków: 8
Reputacja:
19Poziom ostrzeżeń:
0%
Mam nadzieję że pobrałeś oryginał przez MediaGO, co do płynności wszystkie gta na psp trochę chrupią. Taki ich urok, animacja potrafi spaść do 15 fps