To zarchiwizowana wersja starego forum arhn.eu z lat 2013-2018. Istnieje w formie tylko do odczytu.
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Sony › Playstation Vita ›
Zapytanie co do PS TV
Wątek zamknięty 
Zapytanie co do PS TV
Dantenumbertwo
Atari 2600
*
Liczba postów: 33
Liczba wątków: 17
Reputacja: -1
Poziom ostrzeżeń: 0%
15-01-2018, 15:52
Czy mogę podłączyć Ps Tv do laptopa z wejśćiem hdmi mój laptop to Acer VX 15 żeby wszystko śmigało i abym mógł pograć sobie w ulubione gierki z ps vita na ekranie laptopa bo niestety podłączyłem ale chyba nie potrafię czegoś skonfigurować lub poprostu to nie będzie śmigało przepraszam za brak znaków etc ale strasznie się śpieszę ;)
Ostry96
Pong
*
Liczba postów: 23
Liczba wątków: 7
Reputacja: 11
15-01-2018, 16:12
No elo
W laptopie masz wyjście HDMI. Nie "wejście HDMI". Nie podłączysz do lapka tak po prostu czegokolwiek (konsoli, innego lapka itp.) bez odpowiedniego gadżetu. W tym wypadku jest to na przykład zgrywarka obrazu. Niestety są to drogie sprawy, jeżeli zależy Ci na minimum 720p. Lepiej kupić jakiś mały monitorek, lub duży byleby z wejściem HDMI.
Dantenumbertwo
Atari 2600
*
Liczba postów: 33
Liczba wątków: 17
Reputacja: -1
15-01-2018, 16:48
(15-01-2018, 16:12)Ostry96 pisze: No elo
W laptopie masz wyjście HDMI. Nie "wejście HDMI". Nie podłączysz do lapka tak po prostu czegokolwiek (konsoli, innego lapka itp.) bez odpowiedniego gadżetu. W tym wypadku jest to na przykład zgrywarka obrazu. Niestety są to drogie sprawy, jeżeli zależy Ci na minimum 720p. Lepiej kupić jakiś mały monitorek, lub duży byleby z wejściem HDMI.

Dziękuję :d o ku*wa jak się tak zastanowić to faktycznie trafna uwaga haha ale czeka mnie wyjazd do niemiec kolejny i przy pakowaniu wszystkiego chciałem to ogarnąc a że robie wszystko z automatu to wyszło jak wyszło :D
GRYzonie
Game & Watch
**
Liczba postów: 51
Liczba wątków: 8
Reputacja: 4
31-01-2018, 17:11
Aczkolwiek istnieją na rynku laptopy z wejściem HDMI INPUT, np. http://www.dell.com/en-us/shop/dell-laptops/alienware-m18x-details-184-high-end-gaming-laptop/spd/alienware-m18x
Kanał YT o grach/konsolach/gadżetach:  https://www.youtube.com/c/GRYzoniePolska :happy:
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty 

• arhn.eu
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. Created by DSlakaitis.