Liczba postów: 35
Liczba wątków: 12
Poziom ostrzeżeń: 0%
Witam. Czy istnieją jakieś inne darmowe gry na ps vita oprócz fireworks , cliff diving oraz table soccer? Znudził mnie już ten tenis którego kupiłem oraz retro city rampage a za bardzo to ja pieniędzy na gry nie mam :/.
Chmurowaty mam pytanie.. czy jak kupię ps plus na allegro 30 dni to czy będę mógł kupić te gry na ps vita które teraz są za darmo tylko dla ps plus ? Czy przy podawaniu kodu do realizacji trzeba podawać dane karty lub przy pobierania gry ?
Liczba postów: 399
Liczba wątków: 25
Reputacja:
163Poziom ostrzeżeń:
0%
Z tego co wiem, to te 30 dniowe wymagają podania danych karty. Ale te powyżej 30 dni już działają normalne i chyba warto trochę pieniędzy zachomikować na tę usługę
Happy to be on the food chain at all.
![[Obrazek: Chmurowaty.png]](http://card.psnprofiles.com/1/Chmurowaty.png)
26-04-2014, 09:54 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-04-2014, 09:58 przez rombi22. )
kurczę jak z kartą to mam problem

a jak uda mi się , bo są tutoriale na internecie 30 dni bez karty to czy można grę pobrać ?
a czy to prawda że jeżeli kupię ps plus na 30 dni to pobrana gra po 30 dniach zniknie ???
Liczba postów: 399
Liczba wątków: 42
Reputacja:
49Poziom ostrzeżeń:
0%
Gra, nie zniknie, lecz nie będziesz mógł jej używać, do momentu przedłużenia PS+, lub kupienia jej osobno.
Ehh... Tego się spodziewałem , nic nie jest na tym głupim świecie za darmo... Wszyscy chcą pieniądze ! Oprócz nintendo bo nintendo ma najlepsze ceny itp :V
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 2
@rombi22
Nic dziwnego, że za gry chcą pieniądze, bez nich nie powstawałyby gry.