Liczba postów: 54 Liczba wątków: 12 Dołączył: Kwiecień 2012 Reputacja: 2Poziom ostrzeżeń: 0%
Hej, kilka lat temu kupiłem Nintendo Wii. Póki co mam tylko Guitar hero, zamierzam kupić sobie kilka gier. Na razie mam na oku:
1.New super mario bros.
2.Sonic colors
3.Monster Hunter TRI
Polecacie te tytuły? Czy może znacie inne, fajniejsze?
Liczba postów: 26 Liczba wątków: 3 Dołączył: Lipiec 2011 Reputacja: -3Poziom ostrzeżeń: 50%
Kolega ma Wii, i jest jedna taka gierka. Tą grą jest Code Lyoko Quest For Infinity.
Liczba postów: 753 Liczba wątków: 113 Dołączył: Styczeń 2012 Reputacja: 419Poziom ostrzeżeń: 0%
14-04-2012, 13:32 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-04-2012, 13:36 przez Link. )
Kupiłeś konsolę Wii, i nie masz w planach zakupu Zeldy Skyward Sword czy Twilight Princess ? No Panie no  Poczytaj trochę o tej flagowej sadze i kupuj Zeldę !  Polecam też The Last Story, świetny erpeg spod dłuta samego Sakaguchiego - odszedł od Sqare i utarł nosa "kwadratowym" pokazując, jak fajnie można zrobić dobrego RPG'a. Łykaj w ciemno też Super Mario Galaxy 1 oraz 2, Wii Mario Kart, oraz jak wolisz bardziej hardkorowe poziomy trudności platformówek - Donkey Kong Returns
Z tych które wymieniłeś, wybrałbym tylko New Super Mario Bros.
Liczba postów: 1 Dołączył: Styczeń 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Ja polecam ci Super Mario Galaxy 1 i 2, oraz Rayman Origins.
Liczba postów: 11 Liczba wątków: 1 Dołączył: Styczeń 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Koniecznie Super Smash Bros Brawl , Mario kart wii , Jurassic: the hunted
Liczba postów: 5 Liczba wątków: 1 Dołączył: Styczeń 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Polecam gre Madworld . WYMIATA ! 
Liczba postów: 3 Dołączył: Styczeń 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Obowiązkowym tytułem jest redsteel
Liczba postów: 6 Dołączył: Sierpień 2012 Poziom ostrzeżeń: 0%
Ja bym polecał Super Mario Galaxy 1 i 2, The Legend of Zelda Skyward Sword, New Super Mario Bros. Wii.
Liczba postów: 6 Liczba wątków: 1 Dołączył: Luty 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Najwięcej zabawy sprawiały mi:
- Kirby's Return to Dream Land
- New Super Mario Bros
- Super Mario Paper
- I oczywiście Zelda Skyward Sword!
Liczba postów: 17 Liczba wątków: 4 Dołączył: Styczeń 2013 Reputacja: 3Poziom ostrzeżeń: 0%
Mi najwięcej radości (no i spędziłem przy niej najwięcej czasu) sprawiło Xenoblade. Świetny jRPG z ciekawą fabuła i niezwykle rozbudowanym i ładnym światem.
Oprócz wcześniej wymienionych przez ludzi gier dodałbym Pandora's Tower, Metroid Prime Trilogy oraz Trauma Center: New Blood.
Liczba postów: 3 Liczba wątków: 1 Dołączył: Luty 2013 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
Oczywiście Mario Kart, chociaż ostatnio w łapki wpadł mi Table Tennis firmy Rockstar, który sprawił mi mnóstwo frajdy.
Liczba postów: 3 Dołączył: Luty 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Bardzo Polecam The Legend of Zelda: Twilight Princess bardzo fajna gra
Liczba postów: 23 Liczba wątków: 4 Dołączył: Kwiecień 2012 Reputacja: 8Poziom ostrzeżeń: 0%
Bardzo mi się spodobała gra Super Smash Bros Brawl.Świetna grywalność, postacie Nintendo, ale największy Fun jest wtedy, gdy się gra ze znajomym. Jest jeszcze jedna gra warta polecenia. Jest to New Super Mario Bros Wii.Spędziłem przy niej ponad 150 godzin, więc to mówi za siebie
Liczba postów: 111 Liczba wątków: 21 Dołączył: Luty 2013 Reputacja: 3Poziom ostrzeżeń: 0%
22-02-2013, 17:14 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-02-2013, 17:14 przez Maxiow43. )
Super Smash Bros. Brawl, Super Mario Galaxy 1 i 2, New Super Mario Bros. Wii, The Legend of Zelda Skyward Sword. Poza tym wszystkie gierki z Gamecube działają (musisz mieć pada) więc polecam także Super Mario Sunshine.
Liczba postów: 294 Liczba wątków: 8 Dołączył: Luty 2013 Reputacja: 120Poziom ostrzeżeń: 0%
Ja polecam grę Pandora Tower i wszystkie gry z serii Rayman
Liczba postów: 3 Dołączył: Marzec 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Polecam legend of zelda twilight princess, mario wii
Liczba postów: 1 Dołączył: Grudzień 2012 Poziom ostrzeżeń: 0%
Dziwne że nikt nie wymienił No More Heroes, przecież to pozycja obowiązkowa na Wii (jeśli chodzi o dorosłe gry).
Liczba postów: 5 Liczba wątków: 1 Dołączył: Kwiecień 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
21-04-2013, 01:02 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-04-2013, 01:02 przez snickersuper. )
Temat już trochę nie świeży ale nie mogę się otrząsnąć z szoku że nikt nie polecił Donkey Kong Country Returns. Świetna gra, najlepiej grać w 2 osoby. Do łatwych nie należy ale gwarantuje dużo zabawy
Liczba postów: 64 Liczba wątków: 2 Dołączył: Kwiecień 2013 Reputacja: 99Poziom ostrzeżeń: 0%
a z gierek ruchowych co byście polecili na Wii?
Liczba postów: 2 Dołączył: Kwiecień 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Fakt faktem - lepsze wrażenia są na xboxie + kinect - ale serdecznie polecam dla wszystkich z Wii, serię Just Dance. Na imprezy/pojedynki w kilka osób świetna sprawa. Solo też jest fajnie, jednak wygłupianie się z drugą osobą u boku jest przyjemniejsze  Just Dance 4 ma najbardziej współczesną listę przebojów, więc powinna każdemu przypaść do gustu.
Liczba postów: 176 Liczba wątków: 2 Dołączył: Kwiecień 2013 Reputacja: 155Poziom ostrzeżeń: 0%
współczesna lista przebojów wzbudza we mnie mieszane uczucia, a tak poza Just Dance i Wii Sport czegoś ruchowego i dobrego można się spodziewać w Wii?
Jaka by nie była, w Kropie drzemie siła =]
Jako tako gier angażujących całe ciało do ruchu, to chyba nie ma. Nie licząc oczywiście tanecznych no i Wii Fit (ale to najzwyklejsze ćwiczenia). Większość skupia się na mniej lub bardziej skomplikowanych ruchach ręką (kontrolerem). Dorzuciłbym w sumie pozostale gry z serii Wii Play, Wii Motion Play itd (przydałby sie motion plus, do wii sports resort). Mario Party jest całkiem przyjemne, Rayman Raving Rabbids TV Party (i ogólnie gry z królikami  )
Zależy czego oczekujesz, mówiąc 'gry ruchowe'...
Liczba postów: 64 Liczba wątków: 2 Dołączył: Kwiecień 2013 Reputacja: 99Poziom ostrzeżeń: 0%
Głównie chodzi nam z Kropcią o gry, które angażują jak najwięcej części ciała...ale na to pytanie chyba już otrzymaliśmy odpowiedź
(23-04-2013, 09:29)yacolek pisze: Jako tako gier angażujących całe ciało do ruchu, to chyba nie ma.
Liczba postów: 13 Liczba wątków: 2 Dołączył: Listopad 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
Mario Kart 7, seria Guitar Hero, Super Smash Bros Brawl, The House of The Dead Overkill, seria Rayman Raving Rabbids, Mario Party 9.
Mam nadzieje, że pomogłem
Liczba postów: 10 Liczba wątków: 2 Dołączył: Sierpień 2013 Poziom ostrzeżeń: 0%
08-11-2013, 20:24 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-11-2013, 20:25 przez Mater. )
-Super Smash Bros Brawl
-Kirby's Epic Yarn
-Kirby's Dream Collection
-Epic Mickey
-Pikimin 2
I niesamowite "Xenoblade Chronicles"
Zawsze możesz zakupić parę klasyków z Game Cube'a jak np: "Mario Kart Double Dash" bardzo polecam to rozwiązanie lecz potrzebujesz do tego orginalnych padów GC i karty pamięci przeznacząnęj na tą platformę
"To że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" - Jonathan Carroll
Liczba postów: 72 Liczba wątków: 9 Dołączył: Maj 2013 Reputacja: 2Poziom ostrzeżeń: 0%
@up Z Xenoblade Chronicles jest problem, że stała się rzadka i osiąga spore ceny.
Od siebie polecam Mad World - najbrutalniejsza gra na systemie z niesamowitym poczuciem humoru. Polecam obejżeć na YT intra do Bloodbath Challenge'y.
Liczba postów: 17 Liczba wątków: 2 Dołączył: Maj 2014 Reputacja: 1Poziom ostrzeżeń: 0%
(14-04-2012, 12:49)Millenium pisze: Hej, kilka lat temu kupiłem Nintendo Wii. Póki co mam tylko Guitar hero, zamierzam kupić sobie kilka gier. Na razie mam na oku:
1.New super mario bros.
2.Sonic colors
3.Monster Hunter TRI
Polecacie te tytuły? Czy może znacie inne, fajniejsze?
- Project zero 2: Wii edition
- Rune Factory Tides of destiny
- Silent Hill Shattered Memories
- Calling
- Harvest Moon: Animal Parade lub Tree of Tree of Tranquility
- Rune Factory Frontier
To także zależy w jakie gatunki preferujesz
Liczba postów: 3 Liczba wątków: 1 Dołączył: Marzec 2014 Poziom ostrzeżeń: 0%
Obowiązkowo Super Mario Galaxy jedynka lub dwójka, Sonic Colors nie polecam.
Liczba postów: 12 Liczba wątków: 4 Dołączył: Czerwiec 2014 Reputacja: 4Poziom ostrzeżeń: 0%
21-06-2014, 10:39 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-06-2014, 10:39 przez Hogfather. )
Jestem w szoku, że nikt nie rzucił The House Of The Dead: Overkill. Nie ma to jak razem z kumplami rzezać zombiaki w staroszkolnym "salonowym" stylu.
|