Liczba postów: 147
Liczba wątków: 14
Reputacja:
14Poziom ostrzeżeń:
0%
01-04-2013, 20:26 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-04-2013, 20:28 przez ktosiu100. )
Nie wiem prawie nic o oldschoolowych przenośnych konsolach(ds, gameboy itp).
I pytanie do was: Na jakiej najtańszej konsoli mogę pograć np. w pokemony. Jaką konsolkę mi polecacie i nie obraziłbym się o jakieś dodatkowe informacje :torll: tzn. coś o konsoli, gdzie, jak i w jakiej formie moge kupic gry.
^
|
|
|
Chętnie każdego przyjme
Liczba postów: 4
Poziom ostrzeżeń: 0%
(02-04-2013, 09:19)Link pisze: Piszesz, że szukasz najtańszej opcji, więc o podświetlanym GBA SP, czy
nie będę pisał, nie wspominając o DSie.
Nie zwracaj uwagi na tę część wypowiedzi Link'a. Na allegro dzieją się różne cuda tylko trzeba polować. Z własnego doświadczenia powiem Ci, że 3 dni temu kupiłem GBA SP za 60 zł (plus 11 przesyłka), kiedy cena Colorów oscyluje między 70-90 zł. Pamiętaj, że są takie portale jak Tablica, czy Gumtree i akurat znajdziesz coś w swoim mieście.
Nie wiem jaki masz budżet, ale szukaj coś z serii Advance (nie to żebym nie kochał się z dużym szaraku, bo mam takiego

, ale szkoda mi go na granie non-stop), nawet jeżeli musiałbyś uzbierać jeszcze trochę.
Liczba postów: 42
Liczba wątków: 6
Poziom ostrzeżeń: 0%
03-04-2013, 14:23 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-04-2013, 16:10 przez Czarkoman. )
Osobiście polecam jak kolega wyżej coś z serii Advance. Niedawno zakupiłem wersję SP (dokładnie Tribal Edition) i jestem bardzo zadowolony. SP w porównaniu do zwykłego ma wbudowany akumulator i podświetlany ekran co bardzo ułatwia granie. Oczywiście Advance, Advance SP i odpalają gry z GB i GBC. Naprawdę warto trochę zaoszczędzić, ponieważ masz wtedy dostęp do znacznie szerszego grona gier.
Platformy: PS4,PSP, PSV, PC, Xbox 360, PSX, GBA, Android
Liczba postów: 64
Liczba wątków: 2
Reputacja:
99Poziom ostrzeżeń:
0%
Tak jak przedmówcy polecam Ci Advance SP ze względu na kompatybilność wsteczną (gry z GB I GBC pójdą) oraz podświetlany ekran i wbudowany akumulatorek, które bardzo ułatwiają rozgrywkę. Do kompletu dodał bym jeszcze DS lite, na który o ile dobrze pamiętam odpalisz gry zarówno z DSa jak i GBA