To zarchiwizowana wersja starego forum arhn.eu z lat 2013-2018. Istnieje w formie tylko do odczytu.
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Oldschool... › Konsole Kieszonkowe ›
3ds vs vita
Wątek zamknięty 
3ds vs vita
bololabich
Pong
*
Liczba postów: 15
Liczba wątków: 4
Poziom ostrzeżeń: 0%
01-09-2013, 09:36
Siema zaczyna się szkoła więc kończy się granie przy dużej konsoli i pora na kieszonki. Kasa to dla mnie nie problem szczerze mógł bym kupić i vite i 3ds ale nie będę kupował 2 konsoli więc może pomożecie mi wybrać? Nie miałem nigdy styczności z visa ani 3ds (nie licząc wystawy w sklepie) więc jak wygląda porównanie grafiki? Jestem świadom ze pewnie vita ma lepszą grafe ale czy 3ds ma aż taką słabą? Teraz najważniejsze GRY trochę lubię wyścigi, uwielbiam FPSy, gry Nintendo też są spoko ale najważniejsze są dla mnie FPSy jak tu sprawa wygląda i jakie jeszcze ciekawe gry vita lub 3ds ma do zaoferowania?
Stivi
PaczPiez
Administrators
Liczba postów: 739
Liczba wątków: 60
Reputacja: 172
Poziom ostrzeżeń: 0%
01-09-2013, 09:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-09-2013, 09:42 przez Stivi. )
http://arhn.eu/forum/Temat-Regulamin

Cytat:W postach, profilach, avatarach, sygnaturach i shoutboksie nie można zamieszczać treści:
(...)
12. Z pytaniami którą grę/konsolę kupić.
  • Pytania tego typu dozwolone są jedynie w tym temacie: http://arhn.eu/forum/Temat-Jak%C4%85-gr%C4%99-konsol%C4%99-kupi%C4%87
  • Pytania dotyczące sprzętu komputerowego lub sprzętu specjalistycznego dozwolone są w odpowiednich działach z pominięciem tego ograniczenia

Zamykam i potraktuj to jako upomnienie.
Cytat:kenonon - 13-04-22:00 -- racja gdyby połączyli psnixbl w jednosć wyszło by cos pięknego niczym jezus

« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty 

• arhn.eu
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. Created by DSlakaitis.