To zarchiwizowana wersja starego forum arhn.eu z lat 2013-2018. Istnieje w formie tylko do odczytu.
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Oldschool... › Konsole Stacjonarne ›
Niedziałający receiver z Guitar Hero World Tour na PS2
Wątek zamknięty 
Niedziałający receiver z Guitar Hero World Tour na PS2
Kuba Jeszke
Pong
*
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 3
Poziom ostrzeżeń: 0%
17-07-2016, 15:58
Witam, kupiłem sobie jakiś czas temu w pewnym gdańskim sklepie używaną gitarkę z GHWT z odbiornikiem do PS2(nie USB). No i wróciłem do domu, wkładam baterie do gitary, podłączam receiver i odpalam konsolę. I tu zaczyna się problem. Gitara wydaje się działać w porządku, ale lampka na receiverze w ogóle się nie zapala. Znalazłem w internecie porady, aby przytrzymać przycisk na odbiorniku, ale on się tak dziwnie ciężko i płytko wciska, jak jakaś atrapa. Koniec końców gitarki nie przetestowałem. Jak myślicie, czy odbiornik jest zepsuty czy da się coś z tym zrobić? Najbardziej intryguje mnie ten przycisk.
Buras
Humph...
*
Liczba postów: 32
Liczba wątków: 5
19-07-2016, 20:01
Jeżeli dioda na odbiorniku się nie świeci, to znaczy, że padł całkowicie. Sam miałem bezprzewodowy zestaw pod PS2. Co prawda ostatecznie winna była gitara, ale odbiornik raz upadł mi na ziemię, przez co już nigdy się nie zaświecił. Przycisk sam w sobie ma płytki skok i stawia opór.
Kuba Jeszke
Pong
*
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 3
23-07-2016, 08:59
Dziękuję za pomoc, temat do zamknięcia.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty 

• arhn.eu
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. Created by DSlakaitis.