![]() |
Dobre RPG i FPS na średniej klasy PC. - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Newschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: PC (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Dobre RPG i FPS na średniej klasy PC. (/showthread.php?tid=3277) Strony:
1
2
|
Dobre RPG i FPS na średniej klasy PC. - Michał Zakrzewski - 29-01-2013 Witam czy znacie jakieś nowsze gry RPG oraz FPS które by mi weszły na tego kompa: Procesor: Intel Pentium Dual Core 2.00Ghz Ram: 3GB Karta graficzna: Gforce GT440 1Gb DDR3 System: Windows Vista Basic 32bit RE: Dobre RPG i FPS na średniej klasy PC. - bprog - 29-01-2013 CS 1.6. Podobno dobre. RE: Dobre RPG i FPS na średniej klasy PC. - Michał Zakrzewski - 29-01-2013 CS mam tylko nie kręcą mnie MultiPlayer. RE: Dobre RPG i FPS na średniej klasy PC. - Manga Ryu - 29-01-2013 Michał, ogólnie proponuję sprawdzać czy gierki pójdą na http://systemrequirementslab.com/cyri Oczywiście wyniki traktować z dystansem, ale bardzo często narzędzie to potrafi Ci wstępie powiedzieć czy gra Ci pójdzie ![]() RE: Dobre RPG i FPS na średniej klasy PC. - Michał Zakrzewski - 29-01-2013 Dzięki Ryu za linka, a bartiprog palecam ci czytać ze zrozumieniem bo chodzi mi o nowsze gry a nie o klasyki które i tak posiadam. RE: Dobre RPG i FPS na średniej klasy PC. - bprog - 29-01-2013 Oj tam, CS wcale taki stary nie jest. RE: Dobre RPG i FPS na średniej klasy PC. - Insajd - 29-01-2013 Overlorda spróbuj, nie jest może jakoś super nowy ani nie jest tak bardzo erpegiem, ale może ci się spodoba. RE: Dobre RPG i FPS na średniej klasy PC. - QJcina - 29-01-2013 Fallout 3 i New Vegas powinny ruszyć. Może jakiś Dragon Age (w to nie grałem, więc nie jestem w stanie powiedzieć)? RE: Dobre RPG i FPS na średniej klasy PC. - bleub - 29-01-2013 Fallout New Vegas i TES Skyrim bezproblemowo, wszelakie shootery spod znaku CoD również, kwestia zejścia z detalami do uzyskania zadowalającej płynności obrazu. Problem może być z takim Wieśkiem 2 czy BF3, aczkolwiek i te powinny bezproblemowo ruszyć na niskich detalach. RE: Dobre RPG i FPS na średniej klasy PC. - Wojt - 29-01-2013 Obowiązkowo Bioshock ![]() ![]() Ponoć Dragon Age: Poczatek jest super ![]() RE: Dobre RPG i FPS na średniej klasy PC. - Javel - 29-01-2013 Saints Row: The Third powinno ci pójść. Nie jestem jednak pewnien. RE: Dobre RPG i FPS na średniej klasy PC. - Piastunka - 29-01-2013 Black Mesa, o ile jeszcze nie grałeś. Spokojnie na full detalach. RE: Dobre RPG i FPS na średniej klasy PC. - wafelki123 - 30-01-2013 Z RPG'ów mogę Ci z czystym sumieniem polecić z Dragon Age:Początek. Niezłą grafika, świetna fabułą i system wyborów czynią z niej dobry tytuł. Chyba, że lubisz połączenie FPS-RPG to wtedy kup Fallouta 3 lub Fallout:New Vegas. RE: Dobre RPG i FPS na średniej klasy PC. - ichabod - 30-01-2013 Jeśli chodzi o erpegi: Fallout New Vegas, Dragon Age 1 i 2 ( ![]() Z klasyków spróbuj Arcanum ![]() RE: Dobre RPG i FPS na średniej klasy PC. - tumil - 30-01-2013 Z RPGów proponuję Kingdoms of Amalur: Reckoning, Two Worlds 2 i Risena 2 (ten ostatni chyba najlepszy z nich). Oprócz tego nasz polski Wiedźmin lub Dragon Age 1 i 2. RE: Dobre RPG i FPS na średniej klasy PC. - recon - 31-01-2013 Skyrim powinien ruszyć, jakieś Fallouty, Diablo. RE: Dobre RPG i FPS na średniej klasy PC. - aspazar - 01-02-2013 Mam taki sam komp wiec napewno pójdzie ci torchlight 2,Medal of Honor,Fallout New Vegas,G.T.A. IV,Risen 2,Batman i Saint Row 3 RE: Dobre RPG i FPS na średniej klasy PC. - DarthKotlet - 01-02-2013 Na takim kompie powinno raczej ruszyć Ci nowe Diablo i Path of Exile(mmo w fazie beta) jeśli lubisz Hack & Slashe, ze strzelanek Duke Nukem Forever, Rage, można by spróbować z FC 3, na niskich powinien pójść. RE: Dobre RPG i FPS na średniej klasy PC. - kosta93 - 03-02-2013 Cod 4 , Borderlands, battlefield bad company 2, Saints Row Proszę, popierajcie swoje propozycje jakimkolwiek argumentem. Każdy następny post, w którym tylko wypiszecie gry będzie nagradzany warnem ~SmellySocks RE: Dobre RPG i FPS na średniej klasy PC. - craces - 03-02-2013 Saints Row 2- fajny klimat, gangsta ![]() RE: Dobre RPG i FPS na średniej klasy PC. - BloodyMary - 03-02-2013 (29-01-2013, 16:17)Michał Zakrzewski napisał(a): Witam czy znacie jakieś nowsze gry RPG oraz FPS które by mi weszły na tego kompa: Na tym sprzęcie polecam zagrać, w którąś z części Drakensang,a z FPS to Half-Life ![]() RE: Dobre RPG i FPS na średniej klasy PC. - Tolasz - 04-02-2013 Z RPG to cała trylogia Mass effect bo może mało w nich RPG ale mają fajny klimat, a z fps to battlefield bc2 powinien ci pójść RE: Dobre RPG i FPS na średniej klasy PC. - grun - 05-02-2013 Z Rpg to wypróbuj Kingdoms of Amalur Reckoning ![]() ![]() RE: Dobre RPG i FPS na średniej klasy PC. - Gniewny - 05-02-2013 Podsumowując pójdzie Ci każda gra, niekoniecznie na full detalach. Sam mam podobny komputer i gram w większość "nowości" na średnich/wysokich detalach na rozdzielczości 1680x1050. Znajdź tylko tytuł interesujący Cię i ruszaj na przygodę ![]() RE: Dobre RPG i FPS na średniej klasy PC. - Arhoon - 10-02-2013 Ja polecam ci Dragon Age: Początek ![]() ![]() |