![]() |
Mega Pokémony stały się rzeczywistością - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80) +---- Dział: Newsy (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=206) +---- Wątek: Mega Pokémony stały się rzeczywistością (/showthread.php?tid=5147) Strony:
1
2
|
Mega Pokémony stały się rzeczywistością - Dark Archon - 09-08-2013 Najnowszy trailer gier Pokémon X i Y potwierdza niedawne doniesienia o nowej mechanice "Mega Ewolucji". By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Mega Pokémony stały się rzeczywistością Mega Pokémony stały się rzeczywistością - majkel2001 - 09-08-2013 Jaram się jak podpalony pokemon. Kto mi kupi 3ds'a ? RE: Mega Pokémony stały się rzeczywistością - Grodek - 09-08-2013 Te Mega Ewolucje wyglądają genialnie. Mega Pokémony stały się rzeczywistością - Conquest - 09-08-2013 Syf straszny. Wcale mi się nie podobają takie nowości. Mega Pokémony stały się rzeczywistością - Berus3000 - 09-08-2013 Mewto i tak był już fajny *.* Mega Pokémony stały się rzeczywistością - adamix1010 - 09-08-2013 Z tego co pamiętam podobnie działała cała mechanika ewolucji w Digimonach (Te wspomnienia z dzieciństwa). Tam stworek przemieniał się w mocniejszą formę tylko na czas walki. Jednocześnie nie potrzebował do tego żadnych kamieni. Mechanika "Mega ewolucji" w Pokemonach z pewnością urozmaici rozgrywkę. Stawiam kosiarkę z kołami na których jest twarz Grema, że ta gra będzie najbardziej rozbudowaną i jednocześnie najbardziej innowacyjną częścią w całej historii serii ![]() Mega Pokémony stały się rzeczywistością - Wafel - 09-08-2013 Super *O* Mega Pokémony stały się rzeczywistością - ZłotyPstryk - 09-08-2013 Co tu dużo mówić: ![]() Mega Pokémony stały się rzeczywistością - Noctis - 09-08-2013 Digimony się kłaniają, ale i tak spoko. Mega Pokémony stały się rzeczywistością - WyPloS - 09-08-2013 Torchica dostajemy w jaki sposób na evencie ? RE: Mega Pokémony stały się rzeczywistością - Dark Archon - 09-08-2013 Prawdopodobnie jak w przypadku B/W/B2/W2, bezpośrednio przez Wi-Fi. Mega Pokémony stały się rzeczywistością - Yaxes - 09-08-2013 :obsliniamsie: Mega Pokémony stały się rzeczywistością - ZłotyPstryk - 09-08-2013 Co tu dużo mówić: ![]() Mega Pokémony stały się rzeczywistością - Txantslusam - 09-08-2013 Jaram się ![]() Mega Pokémony stały się rzeczywistością - fafikozoom - 09-08-2013 świetnie, akurat kupuję 3DS'a z okazji dwóch nowych Wrightów ![]() WiiU < 3DS Mega Pokémony stały się rzeczywistością - AlexG90 - 09-08-2013 Jeszcze będą mega-ewolucje Absola, Mawile'a i Ampharosa a ten ostatni po mega ewolucji będzie elektro/smok ![]() Mega Pokémony stały się rzeczywistością - YoYo - 09-08-2013 W sumie to już sam nie wiem, co o tym myśleć. Trochę nie podoba mi się coraz bardziej Digimonowe podejście, z drugiej jednak strony wszyscy wiemy, że i tak wkrótce "MegaEwolucje" staną się normalką, więc po co narzekać? Po prostu sobie poczekam i popłaczę nad faktem, że jeszcze nie udało mi się uciułać na 3DSa. Mega Pokémony stały się rzeczywistością - aspazar - 09-08-2013 jaram się takimi pokemonami Mega Pokémony stały się rzeczywistością - wujo444 - 09-08-2013 Przekombinowane. Zresztą, to nie brak silnych stworków jest problemem, ale nadmiar overpowered. Mega Pokémony stały się rzeczywistością - Azu - 09-08-2013 Mam fest mieszane uczucia co do tych "mega ewolucji". No ale z każda nowa generacja niosła ze sobą coś nowego, co mogło się nie spodobać, a jednak tamte zmiany zostały przetrawione, to i mega ewolucje po jakimś czasie będą ![]() Mega Pokémony stały się rzeczywistością - AlexG90 - 10-08-2013 Do wszystkich którym mega-ewolucje się nie podobają. Wdg. mnie jest to świetną rzeczą ponieważ oznacza to ze seria nie zatrzymała się tylko cały czas się rozwija. Pamiętajmy o tym że to nie gra bierze pomysł od anime czy mangi tylko na odwrót ![]() ![]() Mega Pokémony stały się rzeczywistością - facepalm - 10-08-2013 Do mega ewolucji Mam bardzo mieszane odczucia (o których nie chce mi się pisać, ale bardziej dwnerwuje mnie fakt że gamefreak faworyzuje torchicka/Blazikena (Dlaczego inne startery nie mają lega ewolucji? Dlaczego akurat 3 generacja?) Mega Pokémony stały się rzeczywistością - YoYo - 10-08-2013 @facepalm: jak dla mnie, to Torchik jest tylko początkiem i pewnie doczekamy się reszty MegaEwolucji starterów III geny. Wszystko ma związek z dużym prawdopodobieństwem na remake Ruby/Sapphire. Mega Pokémony stały się rzeczywistością - Bowser - 10-08-2013 kurczę teraz mam problem chciałem mieć całą drużynę nowych poków ale ten torchik co go dają kusi Mega Pokémony stały się rzeczywistością - SebastianL92 - 10-08-2013 Nie do końca ten ficzer mnie przekonuje. |