![]() |
[O] "Rozdawajki Linka" #21 - Plakaty z gier i inne - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132) +--- Wątek: [O] "Rozdawajki Linka" #21 - Plakaty z gier i inne (/showthread.php?tid=8965) Strony:
1
2
|
[O] "Rozdawajki Linka" #21 - Plakaty z gier i inne - Link - 16-11-2014 Witam w kolejnej Rozdawajce Linka spotykamy się już 21-szy raz! Kilka dni temu rozesłałem fanty z MEGA! Rozdawajki #20, a dziś uzbierałem kilka nowych zabawek!
Dziś do oddania w ręce gaming'owych braci i sióstr mam: Kod na East India Company, wersja Gold z trzema dodatkami, platforma Steam (ufundował go AzjatyckiKondor) Stand XBOX ONE: ![]() Kod do pobrania Shiny Gengara do Poków X/Y (zdobyłem na PGA): ![]() Plakat z Singstar Impreza ![]() ![]() Plakaty, które podarował mi do rozdania Rufus ![]() Dwustronny Assassin's Creed/Gears of War: ![]() Dwustronny Forza Motorsport 2/God of War: ![]() Dwustronny Street Fighter/One: ![]() Dwustronny The Legend of Zelda/Lost Planet: ![]() Dwustronny GTA IV/Metal Gear Solid 4: ![]() Pojedyńczy Ghost in the Shell: ![]() UWAGA! Figurek widocznych na fotkach nie oddaję ![]() Jedna osoba może dostać tylko jedną rzecz, dzięki temu więcej osób coś otrzyma i więcej będzie zadowolonych ![]() Wpisujcie się i piszcie co chcecie - jak zwykle największe szanse na otrzymanie mają osoby, które jeszcze nic nie dostały, najbardziej się udzielają na forum, mają cy.cki bądź też najbardziej je lubię ![]() UWAGA! Wysyłka tego wszystkiego nastąpi dopiero po 10-tym grudnia! (jedynie kody do poków i gry wyślę szybciej - bo nastąpi to poprzez PM) W związku z problemem na poprzedniej rozdawajce z kaską, wysyłka wszystkiego jest za totalne FREE! Nie płacicie i macie za darmo Pozdrawiam , Link RE: [O] "Rozdawajki Linka" #21 - Plakaty z gier i inne - Pathmage - 16-11-2014 Chętnie zgarne stand z Xbox One ( Kochaj mnie Chmurło ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #21 - Plakaty z gier i inne - Kondor - 16-11-2014 Poproszę o plakat z Asasyna/Gearsów ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #21 - Plakaty z gier i inne - Grodek - 16-11-2014 Zgłaszam się o plakat z The Legend of Zelda ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #21 - Plakaty z gier i inne - Chmurowaty - 16-11-2014 Chciałbym dostać plakat z MGSa ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #21 - Plakaty z gier i inne - Wielkimati - 16-11-2014 Poprosiłbym o plakat z MGS4. ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #21 - Plakaty z gier i inne - Mkali - 16-11-2014 Ja bym chętnie poprosił plakacik z Linkiem (może być nawet z arhynowym ![]() ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #21 - Plakaty z gier i inne - pojler - 16-11-2014 Chciałbym plakat z God of War albo z Ghost in the Shell, z góry dzięki link ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #21 - Plakaty z gier i inne - Wojt - 16-11-2014 Ghost in the Shell ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #21 - Plakaty z gier i inne - parasolka - 16-11-2014 Hejo ![]() Chętnie przygarnę plakat z Assasyna albo God of War ![]() ![]() Dziękuję! ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #21 - Plakaty z gier i inne - may - 16-11-2014 Ustawiam się w kolejce po plakat z MGSa! ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #21 - Plakaty z gier i inne - hellgatex - 16-11-2014 Plakat z Ghost in the Shell strasznie kusi... Ale poproszę o plakat z Lost Planet/TLoZ :] RE: [O] "Rozdawajki Linka" #21 - Plakaty z gier i inne - Snifflus - 16-11-2014 Ten plakacik z Linkiem kusi, więc biorę udział™! ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #21 - Plakaty z gier i inne - Insajd - 16-11-2014 Ojezusie, jakby z Zeldy był wolny, to o/ RE: [O] "Rozdawajki Linka" #21 - Plakaty z gier i inne - FRUNEK1 - 16-11-2014 Prosiłbym ślicznie o plakat z GTA 4 ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #21 - Plakaty z gier i inne - Niki_93 - 16-11-2014 Wiem, że moje szanse nikłe, ale proszę ślicznie o plakacik dwustronny Assassin's Creed/Gears of War. ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #21 - Plakaty z gier i inne - SzamanPL - 16-11-2014 Jeśli nikt nie chce to poproszę plakat z Singstar Impreza ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #21 - Plakaty z gier i inne - robix95 - 16-11-2014 Poprosiłbym o plakacik z Forza Motorsport 2/God of War ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #21 - Plakaty z gier i inne - Niezalogowany - 16-11-2014 Bardzo bym prosił o plakat z Assassin's Creed RE: [O] "Rozdawajki Linka" #21 - Plakaty z gier i inne - izid111 - 16-11-2014 Mogę sam kod? Chyba, że ma ktoś 3DS-a, to znikam! RE: [O] "Rozdawajki Linka" #21 - Plakaty z gier i inne - Micvhu - 16-11-2014 Poprosiłbym o stand z Xbox One ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #21 - Plakaty z gier i inne - Hixovick - 16-11-2014 Prosiłbym dwustronny plakat The Legend of Zelda ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #21 - Plakaty z gier i inne - Dekakura - 16-11-2014 #Linknarzekanarandomów to czas na weterana forum ![]() Poprosze plakat z GITSa ![]() ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #21 - Plakaty z gier i inne - lukaswey - 16-11-2014 Hej jeśli da radę prosił bym o plakat mgs ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #21 - Plakaty z gier i inne - Maurek - 16-11-2014 Ustawiam się po stand z Xboxa One! Z góry dzięki i życzę wszystkim wygranej! ![]() |