![]() |
[O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132) +--- Wątek: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC (/showthread.php?tid=9584) Strony:
1
2
|
[O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - Link - 18-03-2015 Witam w kolejnej Rozdawajce Linka spotykamy się już 24-ty raz! Tydzień temu wysłałem fanty z poprzedniej rozdawajki a dziś już jest nowa
![]() Dziś do oddania w ręce gaming'owych braci i sióstr mam plakaty, które na Rozdawajkę podarował mi Rufus ![]() ![]() Nowa, zafoliowana gra na PC - Splinter Cell: Blacklist Ed. Rozszerzona: ![]() Plakat 1 - Final Fantasy IX/Tomb Raider Chronicles ![]() ![]() Plakat 2 - Star Wars (dwustronny) ![]() ![]() Plakat 3 - Silent Hill 3/Splinter Cell ![]() ![]() Plakat 4 - Crazy Taxi/Final Fantasy X ![]() ![]() Plakat 5 - Tomb Raider Legends/Ico ![]() ![]() Plakat 6 - Pojedyńczy Mass Effect 2 ![]() Plakat 7 - Colin McRae Rally 2/Resident Evil: Code Veronica ![]() ![]() Plakat 8 - Burnout Revenge/Spartan Total Warrior ![]() ![]() Plakat 9 - God of War 2/Resistance Fall of Man ![]() ![]() Plakat 10 - Kalendarz 2001 ![]() ![]() ![]() Jedna osoba może dostać tylko jeden plakat, dzięki temu więcej osób coś otrzyma i więcej będzie zadowolonych ![]() Wpisujcie się i piszcie co chcecie - jak zwykle największe szanse na otrzymanie mają osoby, które jeszcze nic nie dostały, najbardziej się udzielają na forum, mają cy.cki bądź też najbardziej je lubię ![]() UWAGA! Wysyłka tego wszystkiego nastąpi dopiero po 10-tym kwietnia! Wysyłka jest za totalne FREE! Nie płacicie i macie za darmo Pozdrawiam, Link. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - kaczmar456 - 18-03-2015 Plakat z Final Fantasy IX bym poprosił mocno ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - Kicaken - 18-03-2015 óóó nasz kochany link znowu pozbywa się plakatów i to za DARMO! Z chęcią przygarnąłbym plakat Colina McRae 2, ewentualnie God Of War ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - Pathmage - 18-03-2015 Naczelny sęp Pathmage prosi o Crazy Taxi ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - inquis1t0r - 18-03-2015 Proszę o plakat SW z nokią, bo wygląda mega oldschoolowo ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - dzemson - 18-03-2015 Poprosiłbym o plakat Z Wojen Gwiezdnych, bo miałem taki telefon i odżyły mi wspomnienia. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - Dymek - 18-03-2015 A ja bym prosił o blacklist ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - Wielkimati - 18-03-2015 Poprosiłbym o plakacik z ICO. ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - Mkali - 18-03-2015 Ja bym prosił o plakacik z moim ulubionym Silent Hillem ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - sekut1626 - 18-03-2015 Ja bym prosił o gierkę o ile można bo uwielbiam serrie ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - kocdepolak - 18-03-2015 Ja również poprosiłbym o splinterka ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - sekut1626 - 18-03-2015 ej no pierwszy byłem ![]() Link czy mam jakoś pokryć koszt wysyłki ? ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - matizc - 18-03-2015 a ja proszę o cokolwiek, bo nigdy nic nie wygrałem, a dostać to raz i to w twarz od koleżanki ![]() Pewnie gry sie nie uda zdobyć ale może jakiś plakacik ![]() Pozdrawiam ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - damian_wax - 18-03-2015 Zgłaszam się do losowania o gierkę ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - pojler - 18-03-2015 Ja już nie mam miejsca na plakaty (dzięki link i rufus bo w głównej mierze wy się do tego przyczyniliście) ale spróbuje szczescia z Splinter Cellem ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - hellgatex - 18-03-2015 Prosił bym o plakat z Crazy Taxi 3 :] Przydało by się coś bardziej kolorowego na ścianie :] RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - Crix Doomsday - 18-03-2015 Blacklista prosiłbym, bo mam kolekcjonerkę bez gry ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - parasolka - 18-03-2015 Jeśli zostaną jakieś niechciane plakaty z Tomb Raidera, to chętnie przyjmę ![]() ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - Weezyr - 18-03-2015 Ja włączam się do gry o plakat z Silent Hilla ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - FRUNEK1 - 18-03-2015 Prosił bym o plakacik z Colin McRae Rally 2/Resident Evil: Code Veronica ewentualnie z Kalendarzem 2001 / Tomb Raider Chronicles RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - kokoshkv - 18-03-2015 Prosiłbym o plakat z Colin McRae Rally 2 RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - Grodek - 18-03-2015 Mimo, że ktoś się zgłosił to chętnie powalczę o plakat z FFIX ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - Drakkainen - 18-03-2015 Zgłaszam się po Splinter Cella 8)) RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - Micvhu - 18-03-2015 Zacięcie włączam się do boju o plakat z God of War ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #24 - Plakaty z gier i gra PC - Link - 18-03-2015 Witajcie ![]() Komora maszyny losującej jest pusta, następuje zwolnienie blokady, zaczynamy losowanie... W dzisiejszym losowaniu arhnlotka padli następujący użytkownicy: Gra Splinter Cell - Crix Doomsday ![]() Plakat 1 - kaczmar456 Plakat 2 - inquis1t0r Plakat 3 - Mkali Plakat 4 - hellgatex Plakat 5 - Wielkimati Plakat 6 - matizc Plakat 7 - Kicaken ![]() Plakat 8 - Czeka na wygranie! wygrywa: Maurek plakat 9 - Micvhu Plakat 10 - parasolka ![]() Gratulacje, podajcie mi swoje dane do wysyłki (tak znowu ![]() Pozdrawiam, Link. |