![]() |
[ART] Candy Box - Q&A - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Gracze - Graczom (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: [ART] Candy Box - Q&A (/showthread.php?tid=4372) |
RE: Candy Box - Q&A - Radz3R - 06-03-2014 Co daje miecz zaklęty inwokacją chochlika?? 1 : Zaklęty zwojem ognia - Większy DMG 2 : Zaklęty miksturą zdrowia (Wódka 100%) - Lifesteal 3 : Zaklęty zwojem inwokacji chochlik -??? <--- RE: Candy Box - Q&A - benylancoch - 14-03-2014 Studnia życzeń jest jednorazowa? Czy może kiedyś się resetuje? RE: Candy Box - Q&A - Sidewinder - 14-03-2014 (14-03-2014, 12:08)benylancoch napisał(a): Studnia życzeń jest jednorazowa? Czy może kiedyś się resetuje? Jednorazowa jeśli się nie mylę... RE: Candy Box - Q&A - bobofrut01 - 15-03-2014 A mi się ostatnie pytanie u żaby popsuło bo odpowiedzią jest odpowiedź RE: Candy Box - Q&A - Zodjak - 16-03-2014 Ponawiam pytanie Radz3R (06-03-2014, 11:17)Radz3R napisał(a): Co daje miecz zaklęty inwokacją chochlika?? RE: Candy Box - Q&A - Insajd - 16-03-2014 O ile dobrze pamiętam, to przyzywa w walce potworka, który będzie dla nas walczył, aż nie zginie. RE: Candy Box - Q&A - PanRobal - 21-03-2014 (18-12-2013, 18:16)Sheyder12353 napisał(a): Mam pytanie co robią tabliczki czekolady?? Możesz nimi ulepszyć np. diamentowy mieczyk. RE: Candy Box - Q&A - ZupaMiensowa - 25-03-2014 Hejka, nie mogę pokonać smoka! Stosuje niewrazliwosc, teleprort, nasiona i duże mikstury zdrowia HELP!!! RE: Candy Box - Q&A - Radz3R - 27-03-2014 (25-03-2014, 16:29)ZupaMiensowa napisał(a): Hejka, nie mogę pokonać smoka! Stosuje niewrazliwosc, teleprort, nasiona i duże mikstury zdrowia HELP!!! Jest źle... Po Miksturze Niewrażliwości masz niestrawności (Dłuższe czekanie na nastepne użycie innego lub tego samego). Moja taktyka była z teleportacją i dużą potką na HaPe. Na początku też myślałem że trzeba niewrażliwości użyć na smoka... ![]() RE: Candy Box - Q&A - Radz3R - 29-03-2014 Czemu RÓG OBFITOŚCI nie działa? Jeszcze dwie rzeczy. Czy zostanie dodana funkcja Autosave'a? Druga jest taka : "Czy da się przejść Komputer Developera? i... RE: Candy Box - Q&A - Nija Tuna - 15-04-2014 (25-03-2014, 16:29)ZupaMiensowa napisał(a): Hejka, nie mogę pokonać smoka! Stosuje niewrazliwosc, teleprort, nasiona i duże mikstury zdrowia HELP!!! używaj na zmianę teleportacji, nasiona i dużych potek hp. Ewentualnie zjadaj dużo cuksów (wzrosną Ci pż i wtedy wystarczy się teleportować i leczyć) (29-03-2014, 18:35)Radz3R napisał(a): Czemu RÓG OBFITOŚCI nie działa? Róg obfitości działa, chociaż tego nie widać (tzn. wyswietla się dalej, że masz 100lz/s ale jak popatrzysz na liczby to zwiększa się o 300) i da się przejść komputer developera i nie jest to tak trudne jakby się mogło wydawać, trzeba tylko znaleźć technikę ![]() RE: Candy Box - Q&A - Sonic12343 - 24-04-2014 Bardzo rozbudowana i lepsza od większości klikaczy RE: Candy Box - Q&A - Sethemar - 28-04-2014 Mam wymaganą ilość lizaków a nic nie mogę kupić u wiedźmy, co jest? RE: Candy Box - Q&A - MalyRozbujnik - 06-05-2014 Tylko jest jeszcze 1 problem bo nie mogę tego ulepszenia miecza kupić.Czy wie ktoś o co chodzi? RE: Candy Box - Q&A - Obi - 22-05-2014 Ale ta gra jest piękna ![]() ![]() RE: Candy Box - Q&A - Krychan - 01-07-2014 (06-05-2014, 14:34)MalyRozbujnik napisał(a): Tylko jest jeszcze 1 problem bo nie mogę tego ulepszenia miecza kupić.Czy wie ktoś o co chodzi? Pewnie nie masz odpowiedniego miecza.Da się u wiedźmy ulepszyć tylko 3 miecze : Miecz życia,Miecz Przyzwania i Gorejący Miecz. Edit: Do czego i co można zrobić z tym komputerem Dewelopera? RE: Candy Box - Q&A - Wolveey - 09-07-2014 Mam problem kiedy wchodzę na mojego candy boxa pokazuje że zalogowany nie jestem ja tylko "Szach'X" a nikt inny nie logował się z tego komputera na forum . Pomocy :( RE: Candy Box - Q&A - Uszasty - 02-09-2014 Hej Archon, mam problem z Candy Boxem. Nie moge przenieść save'a pomiędzy dwoma komputerami. Jeśli sobie zsynchronizuje zakładkę z kodem, to po wejściu w tą zakładkę dostaje monit o zalogowanie się na arhn.eu, mimo to, że już jestem zalogowany. Mogę tworzyć nowe gry bez problemu, mogę też się normalnie zalogować do gry na pierwszym komputerze, więc nie wiem co jest grane. Pierwszy komputer to PC z Windows XP, a drugi to netbook z Xubuntu. Na obu komputerach korzystam z Firefoxa. Jeśli byłaby potrzeba, mój kod to sd3g4 Edit: pic Edit 2: Poza tym nagle jestem Kicakenem? co wydaje się być duplikatem glitcha z posta wyżej. |