![]() |
Jakiego masz smartfona? - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Newschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Mobilnie (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Android (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=19) +---- Wątek: Jakiego masz smartfona? (/showthread.php?tid=751) |
RE: Jakiego masz smartfona? - Yoh - 01-10-2013 Smartphone - Htc One V, Tablet - Yarvik Xenta 7" TAB07-200 ^^ RE: Jakiego masz smartfona? - Stillo - 02-10-2013 Galaxy S2, bez żadnych modyfikacji ![]() RE: Jakiego masz smartfona? - navix321 - 13-10-2013 U mnie Sony Xperia E RE: Jakiego masz smartfona? - prałat na wrotkach - 19-10-2013 Samsung Galaxy S2 RE: Jakiego masz smartfona? - Stryj - 19-10-2013 iPhone 3GS, muli trochę RE: Jakiego masz smartfona? - Witold - 19-10-2013 od jakiegoś czasu iPhone 4 8GB :bieda_strajk: RE: Jakiego masz smartfona? - Bart - 20-10-2013 Sony Erricsson Xperia Neo V - kupiłem go za 40zł więc nie spodziewałem się żadnych rewelacji, ale działa na nim emulator GBA więc jest dobrze. RE: Jakiego masz smartfona? - tejkowy - 22-10-2013 Samsung Galaxy S2 mini - polecam ze wzgledu na cena/jakosc. Dosc czesto uszkadzam telefony ,wiec nie kupuje nic lepszego. Poza tym mam wstret przed smartfonami z wiekszymi ekranami ,poniewaz lubie obslugiwac telefon jedna reka i nie zmieniac ulozenia dloni zeby dosiegnac do gory ekranu ![]() RE: Jakiego masz smartfona? - Lawstorant - 22-10-2013 Jako siedzący głęboko w androidzie przeszło dwa i pół roku - Nexus 4 RE: Jakiego masz smartfona? - kugi - 23-10-2013 Jeśli chodzi o smartfony to od lat jestem wierny Apple. Aktualnie posiadam czwartą generację iPhone'a. RE: Jakiego masz smartfona? - Bagiet - 25-10-2013 SGS Advance , nadal na andku 2.3.6 ![]() RE: Jakiego masz smartfona? - Umarty - 25-10-2013 Samsung Galaxy Mini, niezły złom ale do rozmów wystarcza ![]() RE: Jakiego masz smartfona? - multikamilp - 26-10-2013 Sony J i M, jakiś tam tablet Lenovo(nie pamiętam modelu ;x), Galaxy mini RE: Jakiego masz smartfona? - adriano - 26-10-2013 Od 2 tygodni posiadam Samsunga Galaxy S, a teraz wgrywam oficjalny ROM 2.3.6. RE: Jakiego masz smartfona? - Vinni - 02-11-2013 Obecnie posiadam Samsunga Galaxy Young, nie spodziewałem się po nim wiele, ale mile mnie zaskoczył. Jest całkiem wydajny, gry chodzą na nim w sposób całkowicie mnie zadowalający, choć na takim ekranie wiadomo, że cudów nie ma :P Jedynym większym minusem jest jego zamulanie, gdy długo nie jest restartowany, ale na szczęście wystarczy restart i telefon powraca do normalnego działania ![]() RE: Jakiego masz smartfona? - Rob3rt - 03-11-2013 Podobnie jak kugi, od kilku lat jestem zadowolonym posiadaczem iPhona, obecnie spędzam ostatnie miesiące z iPhonem 4 16GB (poprzednio używany prawie 2 lata 3GS 16GB). Urzekła mnie jego niezawodność, prostota obsługi, możliwości, dopracowanie, bezproblemowe aktualizacji programów/OSa, cały ekosystem Apple oraz podcasty ![]() RE: Jakiego masz smartfona? - Steve_Dogs - 03-11-2013 Nokia Lumia 610 ![]() Chociaż wolałbym 625, ma nowszy system. ![]() RE: Jakiego masz smartfona? - VratherX3 - 05-11-2013 Samsung S3 ![]() RE: Jakiego masz smartfona? - Łukasz Świątek - 07-11-2013 Ja jestem szczęśliwym posiadaczem Samsunga Galaxy s3 RE: Jakiego masz smartfona? - cicikowy - 07-11-2013 Ja mam troszkę starszego Samsung GT-S5660 znany także jako Samsung Galaxy Gio ;] Telefon może nie najnowszy, ale nie narzekam. Szczególnie, że dla mnie telefon służy do umilania podróż (czyt. słuchania muzyki) oraz pisania smsów ![]() ![]() RE: Jakiego masz smartfona? - van Radwan - 09-11-2013 W życiu popełniłem wiele błędów. Od wyborów uczelni, kumpli, dziewczyn, przebrania na bal maturalny, lecz żadngo z nich nie żałuję. Oprócz jednego. Rok temu, gdy znudziło mi się korzystanie z leciwego Sony Ericssona k800i, postanowiłem zmienić mój mały, zamknięty świat, urozmaicając go o dodanie nowego gadżetu do mojej kolekcji. Nie wiedziałem jeszcze, że w konstruowanie tej śmiercionośnej i noszącej spustoszenie w zdrowiu psychicznym maszynie maczał palce sam Satanael tuż po Buncie Aniołów. Bo któż mógłby wiedzieć, że Sony Xperia U jest skalana piętnem szatańskiego nasienia? Telefon ma chyba tylko jedną zasadniczą funkcję bliźniaczą do folklorystycznych targów koni w Bobowie - tak jak potencjalnemu reproduktorowi, mocarnemu i jurnemu ogierowi mają świecić jajca z odległości nie mniej jak trzysta jardów, tak Xperia U też w założeniu miała świecić swoją magiczną diodą zmieniającą kolor w zależności od dominującej barwy na wyświetlaczu. Problem w tym, że ta plama na honorze Sony, która hucznie nazywana jest smartfonem, nie jest w porównaniu do konia ani jurna, ani mocarna. To gniot. Wielki gniot. Wielki, cholerny, pieprzony, zamulający, brzydki jak ja o poranku - gniot! Zawiesza się. Zawsze, wszędzie, niezależnie od dnia i od użytkowania. Ot, po prostu. Bazuje na Androidzie Ice Cream Sandwich, który mało, że sam w sobie jest pomyłką, to w połączeniu z takim tworem jak Xperia U, zakreśla nowe granice technologicznego spierdolenia. Wifi traci zasięg. Na stałe. Bo tak! Pomaga tylko reset, a czasami, tak dla hecy, nawet i ta funkcja jest zawieszona. Pomaga tylko chłopskie podejście wyciągnięcia baterii i hard reset. Przez ten niecały rok, podczas którego mam wątpliwą przyjemność starania się nie rzucenia moim telefonem o ścianę, nauczyłem się co najmniej parunastu nowych definicji słowa "cierpliwość". Czasami ma wrażenie, że jakieś mózgi z Sony i Googla usiedli raz przy piwku w knajpie i rzucili w eter: "Chłopaki - a wyobrażacie sobie jakby wyglądał najbardziej zjebany telefon jaki możemy tylko stworzyć?" Takim telefonem jest właśnie Xperia U. Nie polecam. Joł. RE: Jakiego masz smartfona? - Trevor - 23-11-2013 Samsung galaxy S3 mini RE: Jakiego masz smartfona? - noctous - 23-11-2013 HTC 8S, pod WP8 z najnowszym GDR3 . Jeśli ktoś ma jakieś pytania, związane z systemem, czy samym telefonem - śmiało! RE: Jakiego masz smartfona? - kexus512@ - 23-11-2013 ja mam nokię lumię 920,fajna,nie tnie,gorilla glass i wytrzymała upadek z 1m(bez zniszczeń,no,1 mm ryska) więc polecam,może na wp niema jakiś fajnych gier f2p(a tylko takie się liczą bo jak chcesz coś kupić to KARTA!ale ja nie mam karty i demka i f2p >.< )ale mimo wszystko POLECAM to jest udany zakup. RE: Jakiego masz smartfona? - Listva - 24-11-2013 Samsung S2, ale następnym razem wezmę coś mniejszego. Myślałem, ze jak będę miał większy ekran to będzie mi wygodniej okazuje się, ze wcale nie ![]() Nie mniej narzekać nie mogę, nic nie tnie, podstawowe funkcje spełnia doskonale, a po założeniu kondoma za 15 zl potrafi upaść z biurka, przejechać po podłodze i nic mu nie jest. Ponadto dla mało wymagających polecam Nokie 100, której używam na drugim numerze ![]() ![]() |