![]() |
❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Ogłoszenia (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=74) +--- Wątek: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ (/showthread.php?tid=12287) |
RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - hgorski6 - 13-06-2018 Biorę udział RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - crafciak31 - 13-06-2018 Raczej nikt by mi nicku nie zajumał, ale niech będzie, save me pls RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - dexterw - 13-06-2018 tajne hasło: okoń RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - EasyMediumHard - 13-06-2018 ..... RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - DarkAlchemy - 13-06-2018 Dziń dybry! RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - marekowczarek - 15-06-2018 jestem! RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - Dorsul - 16-06-2018 biere! RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - Revkage - 16-06-2018 Ładnie proszę o rezerwację. RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - vistafan12 - 16-06-2018 Rezerwuje. RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - ca1ek - 17-06-2018 shalom RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - Zzagrobnik - 19-06-2018 Proszę o przeniesienie ![]() RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - AnonimRealPL - 20-06-2018 helou RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - neko - 21-06-2018 Mam i ja. RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - MySoulSymphony - 21-06-2018 Też chciałbym zachować konto. Może kiedyś się przydać do prześladowania Archona prośbami o retro z Planescape : Torment. RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - Sevelar - 21-06-2018 \(>o<)/ RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - mieciu0077 - 21-06-2018 Ayeee ![]() RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - AhleX - 21-06-2018 Hejka ![]() RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - nortonex - 21-06-2018 No elo arhn.eu ![]() ![]() RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - Theriuss - 21-06-2018 yoooo RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - Pathmage - 21-06-2018 Prosze zostawić mnie w spokoju. :< RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - ichabod - 21-06-2018 j*** fubu RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - titanic4 - 21-06-2018 Miło by było, gdyby również i moje konto zostało zachowane w trakcie migracji do nowej wersji. RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - mrozik89 - 21-06-2018 obecny! RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - CTSG - 21-06-2018 Witam. Po pierwsze to nie życzę sobie żeby mnie tu jeden z drugim usuwał. NIE ŻYCZĘ. Jestem se to se jestem. Przeszkadzam tu komu? Mam takie samo prawo tu być jak ten czy tamten. A jak mi tu będzie taki groził, to się skończy patyczkowanie. Ja swoje prawa znam i wiem co mi wolno. 6 lat tu jestem i ja wszystko wiem co się tu dzieje. Ja obserwuję i notuję. Nie żebym donosił, ale jak się te pogróżki nie skończą, to odpowiednim władzom informacje przekażę i zobaczymy kogo tu zaraz będą usuwać. Już takich cwaniaków widziałem, co mnie kasacją straszyć chcieli. I gdzie oni są teraz? NO GDZIE? Mocne w gębie, internetowe chojraki. Wzięliby się do uczciwej pracy, a nie w gierki cały dzień, bez opamiętania. Te takie co oni w internecie pokazują, to to wcale tanie nie jest, sobie Państwo nie myślą. To wszystko pieniążki. A skąd oni na to mają? Ja się Panom redaktorom w to co mają nie wtrącam, to i proszę się od mojego konta odczepić, bo ja tu mogę jeszcze wrócić i gnoju narobić. Pozdrawiam. RE: ❗❗ Zarezerwuj swoje konto na nowym arhn.eu ❗❗ - Fenton - 21-06-2018 : - ) |