Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
[O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132)
+--- Wątek: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! (/showthread.php?tid=10771)

Strony: 1 2

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Piromaniaq - 11-02-2016

Ja bym z chęcią przygarnął God of Wara na PS2.
Dwójkę już posiadam w platynowej edycji, więc będą ładnie pasować do siebie Grinning

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Dekakura - 11-02-2016

Prosiłbym o GameGear'a, jak to ten sam do którego szukałem ci części to będzie gitHeart
A jeśli nie to prosiłbym efu efu iks albo TERI can see my house from here!

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Sipno - 11-02-2016

Witam
Chętnie przygarnę MEDIEVAL TOTAL WAR

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - saredo - 11-02-2016

chętnie bym przyjął god of wara lub inną gierkę na ps2 1 raz biore udział w twojej rozdawajce może się uda coś wygrać Grinning

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Buras - 11-02-2016

Chętnie przygarnąłbym PSP. Być może uda się je naprawić.

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Alvo - 12-02-2016

Poproszę o PSP Smiling

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - ZłotyPstryk - 12-02-2016

Przygarnę chętnie któregoś z Wiedźminków. Tylko dwójki płytowej mi brakuje Mom please!

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - JaneQPL - 12-02-2016

Chętnie przygarnąłbym NFS: Undercover lub Tokyo Xtreme Racer na PS2. Chciałbym przekazać je dalej swojemu koledze, który bardzo lubi różne gry wyścigowe. Myślę, że spodobałoby mu się Smiling

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Inferno25 - 12-02-2016

Proszę i wzięcie mnie pod uwagę przy rozdawaniu God of War Smiling.

Pozdrawiam

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - ExGamer - 12-02-2016

Koszuline by przygarnął, a jak zajęte będzie to co zostanie też wezmę. :P

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - tomzacz - 12-02-2016

Medieval: Total War poproszę. Smiling

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - matizc - 12-02-2016

Sega Game Gear jeśli można... Super Shinobi znalazłem na tą konsolę na starociach za dychę... tylko konsoli brak. Zrobiłem kilka podświetleń do konsol to i tą wskrzeszę Smiling
Pozdrawiam!

Wysłane z mojego UMI eMAX przy użyciu Tapatalka

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Weezyr - 14-02-2016

Przygarnąłbym Final Fantasy Grinning

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Max Makowski - 16-02-2016

Z chęcią wezmę God Of War albo Wiedźmina 2 edycję zwykłą bądź rozszerzoną.

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - damian_wax - 18-02-2016

Nie obraziłbym się gdybym dostał god of war, lecz nie pogardzę też innym tytułem czy to na PC czy na PS2.

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Niezalogowany - 19-02-2016

Chętnie przygarnąłbym Tokyo Xtreme Racer na PS2.

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Link - 23-02-2016

Witajcie Smiling Bardzo dziękuję za wszystkie zgłoszenia! Nowy rekord, 1271 wyświetleń tego tematu, 243 odsłony filmu, 39 zgłoszeń w Rozdawajce, 3 suby i 2 unsuby kanału Smiling
Komora maszyny losującej jest pusta, następuje zwolnienie blokady, zaczynamy losowanie...
W dzisiejszym losowaniu arhnlotka padli następujący użytkownicy:

1. Konsola PSP - FAKK3
2. SGG - matizc
3. NFS Undercover - Hemiq
4. Wiedźmin 2 - Ed. Zwykła - kaczmar456
5. Wiedźmin 2 - Ed. Rozszerzona - Snorlax Benio
6. Medieval - Sipno
7. Koszulka Starcraft - ExGamer
8. Final Fantasy X - Hubert Górski
9. Tokyo Extreme Racer - JaneQPL
10. Pro Evo - Matuleczek
11. God of War - Piromaniaq

Gratulacje, podajcie mi swoje dane do wysyłki (tak znowu Torll ) wysyłka jest za free - taka promocja - nie płacicie i macie za darmo™ Wasze dane kasuję od razu po wysyłce, nie są mi do niczego potrzebne i zostaną wykorzystane tylko do wysyłki przedmiotów bla, bla, bla... Wysyłam po wypłacie! po 10-tym marca!

Jeżeli jednak chcecie zapłacić mi za wysyłkę, lepiej zrobicie jak kupicie Đinary dzeja. Heart

Pozdrawiam,
Link.

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - matizc - 12-03-2016

Nie mogłem znaleźć wątku, a pomyślałem, że rozdawajka się jeszcze nie skończyła, a tu taka miła niespodzianka Smiling

RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Link - 17-03-2016

Witam,
z racji tego, że nie chce mi się pisać do każdego PMki niniejszym ogłaszam, co następuje - Wasze fanty zostały dziś wysłane. Dajcie mi znać, jak przesyłki do Was dotrą - będę spokojniej spał Winking Jeżeli macie ochotę jeszcze bardziej mi podziękować za Rozdawajkę, najlepiej zrobicie to wspierając bezpośrednio serwis arhn.eu, kupując dinary - Bardzo Polecam! KLIK! ----> Jestem zajebista/y! Wspieram forum <---- KLIK!

Pozdrawiam,
Link.