![]() |
[O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Giełda (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=132) +--- Wątek: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! (/showthread.php?tid=10771) Strony:
1
2
|
RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Piromaniaq - 11-02-2016 Ja bym z chęcią przygarnął God of Wara na PS2. Dwójkę już posiadam w platynowej edycji, więc będą ładnie pasować do siebie ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Dekakura - 11-02-2016 Prosiłbym o GameGear'a, jak to ten sam do którego szukałem ci części to będzie git ![]() A jeśli nie to prosiłbym efu efu iks albo TER ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Sipno - 11-02-2016 Witam Chętnie przygarnę MEDIEVAL TOTAL WAR RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - saredo - 11-02-2016 chętnie bym przyjął god of wara lub inną gierkę na ps2 1 raz biore udział w twojej rozdawajce może się uda coś wygrać ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Buras - 11-02-2016 Chętnie przygarnąłbym PSP. Być może uda się je naprawić. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Alvo - 12-02-2016 Poproszę o PSP ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - ZłotyPstryk - 12-02-2016 Przygarnę chętnie któregoś z Wiedźminków. Tylko dwójki płytowej mi brakuje ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - JaneQPL - 12-02-2016 Chętnie przygarnąłbym NFS: Undercover lub Tokyo Xtreme Racer na PS2. Chciałbym przekazać je dalej swojemu koledze, który bardzo lubi różne gry wyścigowe. Myślę, że spodobałoby mu się ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Inferno25 - 12-02-2016 Proszę i wzięcie mnie pod uwagę przy rozdawaniu God of War ![]() Pozdrawiam RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - ExGamer - 12-02-2016 Koszuline by przygarnął, a jak zajęte będzie to co zostanie też wezmę. :P RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - tomzacz - 12-02-2016 Medieval: Total War poproszę. ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - matizc - 12-02-2016 Sega Game Gear jeśli można... Super Shinobi znalazłem na tą konsolę na starociach za dychę... tylko konsoli brak. Zrobiłem kilka podświetleń do konsol to i tą wskrzeszę ![]() Pozdrawiam! Wysłane z mojego UMI eMAX przy użyciu Tapatalka RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Weezyr - 14-02-2016 Przygarnąłbym Final Fantasy ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Max Makowski - 16-02-2016 Z chęcią wezmę God Of War albo Wiedźmina 2 edycję zwykłą bądź rozszerzoną. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - damian_wax - 18-02-2016 Nie obraziłbym się gdybym dostał god of war, lecz nie pogardzę też innym tytułem czy to na PC czy na PS2. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Niezalogowany - 19-02-2016 Chętnie przygarnąłbym Tokyo Xtreme Racer na PS2. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Link - 23-02-2016 Witajcie ![]() ![]() Komora maszyny losującej jest pusta, następuje zwolnienie blokady, zaczynamy losowanie... W dzisiejszym losowaniu arhnlotka padli następujący użytkownicy: 1. Konsola PSP - FAKK3 2. SGG - matizc 3. NFS Undercover - Hemiq 4. Wiedźmin 2 - Ed. Zwykła - kaczmar456 5. Wiedźmin 2 - Ed. Rozszerzona - Snorlax Benio 6. Medieval - Sipno 7. Koszulka Starcraft - ExGamer 8. Final Fantasy X - Hubert Górski 9. Tokyo Extreme Racer - JaneQPL 10. Pro Evo - Matuleczek 11. God of War - Piromaniaq Gratulacje, podajcie mi swoje dane do wysyłki (tak znowu ![]() Jeżeli jednak chcecie zapłacić mi za wysyłkę, lepiej zrobicie jak kupicie Đinary dzeja. ![]() Pozdrawiam, Link. RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - matizc - 12-03-2016 Nie mogłem znaleźć wątku, a pomyślałem, że rozdawajka się jeszcze nie skończyła, a tu taka miła niespodzianka ![]() RE: [O] "Rozdawajki Linka" #29 - Konsole, Gry PC, PS2 i Pegasus, koszulka! - Link - 17-03-2016 Witam, z racji tego, że nie chce mi się pisać do każdego PMki niniejszym ogłaszam, co następuje - Wasze fanty zostały dziś wysłane. Dajcie mi znać, jak przesyłki do Was dotrą - będę spokojniej spał ![]() Pozdrawiam, Link. |