Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
Edycje Kolekcjonerskie - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Dział: Kolekcjonerzy (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=203)
+--- Wątek: Edycje Kolekcjonerskie (/showthread.php?tid=3430)

Strony: 1 2

RE: Edycje Kolekcjonerskie - Crix Doomsday - 04-03-2013

Ja kupiłem w premierowej cenie ale i tak nie żałuję. Gra mimo wszystko dała mi sporo przyjemnej zabawy.
Co do samej Ek to jest ona za obecną cenę, jednym z lepszych zakupów jeśli chodzi o bogactwo wydania. Bardzo ładny i gruby artbook w twardej oprawie. Zestaw bardzo ładnych pocztówek. Kilka śmiesznych gadżetów jak np. karty, żetony czy naklejki. I nie zapomnijmy jeszcze o świetnie wykonanym popiersiu. Za obecną cenę to grzech nie kupić.

RE: Edycje Kolekcjonerskie - adamred121 - 05-03-2013

Wydałem na to 200 zł -_- wiecie Kolekcjonerka naprawde fajna od dziecka byłem fanem księcia ale no 200 zł ehhh troche za duzo dalem.

RE: Edycje Kolekcjonerskie - Crix Doomsday - 12-03-2013

[Obrazek: P3110390_zps2ae67d07.jpg]

Skoro Archon się opiernicza Trollface to ja skorzystam z okazji. U mnie na kanale pojawił się świeżutki unboxing nowego Starcrafta.

http://www.youtube.com/watch?v=HfLI6eNX-vI

RE: Edycje Kolekcjonerskie - Crix Doomsday - 26-03-2013

Dobra... Po tak długim oczekiwaniu, wreszcie się doczekaliśmy...

Bioshock Infinite Ultimate Songbird Edition

http://www.youtube.com/watch?v=xMmhRC2f0Pg&feature=youtu.be

RE: Edycje Kolekcjonerskie - Grodek - 27-03-2013

Ja kiedyś w 2009 miałem okazję kupić swoją pierwszą i jak na razie ostatnią kolekcjonerkę w swoim życiu. WWE 2008.
[Obrazek: 2ekW.jpg]

Cóż kalendarz już był nieaktualny, pocztówki się gdzieś walają po szafie ale za to jest koszulka w której chodzę na lekcje w-fu Okay

RE: Edycje Kolekcjonerskie - Link - 28-03-2013

Od niedawna zacząłem zbierać kolekcjonerki, póki co mam tylko:

Final Fantasy XIII (PS 3)
Assassins Creed: Revelations (PS 3)
Age of Conan (PC)

RE: Edycje Kolekcjonerskie - Mystique - 28-03-2013

Ja niedawno nabyłem kolekcjonerki Twierdzy 3 oraz chyba bardzo fajnej kolekcjonerki Anno 2070. Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu do kolekcjonerek dojdzie również Diablo III.

RE: Edycje Kolekcjonerskie - 97mat - 16-04-2013

To może i ja się pochwale :P
Posiadam obecnie kolekcjonerkę Dead island
Zamówiony pre-order na ek Dead island: Riptide
Edycje specjalne Homefront i Saints row the third

RE: Edycje Kolekcjonerskie - Solve - 20-04-2013

Właśnie kupiłem swoją pierwszą kolekcjonerkę, a mianowicie God of War Wstąpienie (czy jak to tam) co ciekawe dałem za nią tylko 39 funtów (sama gra kosztowała w steelbooku 40f) więc trafiłem na super okazje.

RE: Edycje Kolekcjonerskie - Crix Doomsday - 25-04-2013

O tym jak NIE powinna wyglądać EK Dead Island Riptide.

Jeśli jednak kogoś interesuje rewelacyjna koszulka i szklanka, to w sklepie Wirtualnypunkt.pl można je łatwo nabyć.

Naprawdę zachęcam chociaż do zakupu koszulki. Podobno dostaje się gratis plakat z EK przy zakupie dowolnego przedmiotu.

RE: Edycje Kolekcjonerskie - MOLO - 05-08-2013

Nie wiem czy dobrze trafiłem w temat, chciałem sobie zamówić kolekcjonerke o wartości 60$. Jakby ktoś mógł napisać jak to jest z tą wysyłką z amazonu usa, czy jest darmowa tak jak w przypadku uk? I najważniejsze pytanie: Co z tym cłem?, czy będzie? jeśli tak to ile mniej więcej może wynosić. Oraz (jeśli ktoś miał styczność) to czy zamawiając z play-asia.com także będzie trzeba za cło i przesyłke płacić? Dla zainteresowanych jest to kolekcjonerka Payday 2 Winking.

RE: Edycje Kolekcjonerskie - Prometheus - 07-11-2013

@ MOLO - trochę odkopuję temat, ale może ktoś skorzysta; otóż wysyłka z amerykańskiego Amazona jest płatna, a ponadto bankowo paczkę sprawdzą celnicy i nałożą niemały podatek. W dodatku paczki takie często są niszczone przez celników - otwierane w sposób wysoce niechlujny, a czasem ma się wrażenie, że wręcz złośliwy. Generalnie polecam tylko europejskie oddziały sklepu, zaś UK w szczególnej mierze.

RE: Edycje Kolekcjonerskie - ramireze - 19-01-2014

12 grudnia spełniło się moje marzenie :-) nabyłem GT5 Signature Edition. Od kiedy zobaczyłem tą edycje kolekcjonerską to pamiętam, że bardzo chciałem być jej posiadaczem. Był tylko jeden mały problem nie było mnie na nią wtedy stać. Całkiem przez przypadek, natknąłem się na nią w lokalnym sklepie. Wiem, że od premiery minęło już 3 lata ale jak głosi powiedzenie lepiej późno niż wcale :-)

[Obrazek: gNUVsbG.jpg]

Cały album pod linkiem
http://imgur.com/a/BuVkl

RE: Edycje Kolekcjonerskie - Maurek - 29-04-2014

Ja niedawno kupiłem FC3: Insane Edition w Empiku za 9 dych. Na PC. O dziwo, na X360 cena była taka sama, choć w przecenie z 200 złotych. Wersja na PC była w przecenie z 120 złotych, ale na razie na X360 nie gram, więc zadowalam się wersją na PC.

RE: Edycje Kolekcjonerskie - Qenyyy - 05-07-2014

Ostatnio znalazłem to:
Kolekcjonerka Sniper Ghost Warrior 2,
http://konsoleigry.pl/gry-na-pc-w-pudelkach/2137-sniper-ghost-warrior-2-edycja-kolekcjonerska-pc-5907813593796.html
Prawie za darmo...

Faktycznie ładna okazja by wyhaczyć kolekcjonerkę, ale: Post ten jak i sam link nadaje się bardziej do tematu o darmowych gierkach oraz promocjach. Odnosząc się jeszcze do Twojego drugiego niedawnego postu - upraszałbym o nieodkopywanie dawno zmarłych tematów, jeśli nie ma się nic konkretnego do dodania, dzięki. ~ Chmurowaty

RE: Edycje Kolekcjonerskie - Tyber - 30-07-2014

Widzę, że temat powoli wita się z kurzem, więc czemu by czegoś nie napisać?

Największy huk, jeśli chodzi o kolekcjonerki zrobiła na pewno kolekcjonerka pokazanego na E3 Wieśka 3 Grinning 10 tysięcy egzemplarzy poszło w dwa dni osiem miesięcy przed premierą... Na szczęście Redzi udostępnili opcję zapisania się na listę rezerwową, ale w tym momencie to i tak nie ma większego znaczenia. Jedyną opcją na zdobycie teraz tego wydania to kupienie na Allegro za "ciut" wygórowaną cenę albo czekanie na premierę z nadzieją, że ktoś wystawi grę za cenę przynajmniej zbliżoną do normalnej. ~~

RE: Edycje Kolekcjonerskie - Endefis94 - 25-08-2014

Ja kupiłem dwie kolekcjonerki w swoim życiu Diablo 3 ze względu że pojechał na premiere do Warszawy chociaż mam autografy z tego powodu Grinning a druga to World of Warcraft Mist of Pandaria, teraz planuje kupic Ac Unity na ps4 lub Far Cry 4 Grinning Hajs się zgadza ;p

RE: Edycje Kolekcjonerskie - Edredragon - 03-08-2016

Kolekcjonerstwo staje się coraz droższym hobby. Jednak w gąszczu edycji, można znaleźć akceptowalne ceny. Raj istniałby gdyby jakość i cena szły w parze. Ciekawie zapowiada się The Last Guardian. Prosta edycja, żaden element nic jej nie ujmuje. Mam nadzieję, że w którymś z naszych gigantów sklepowych będzie dostępna.

RE: Edycje Kolekcjonerskie - Daniel Pytel - 04-09-2016

(03-08-2016, 22:41)Edredragon napisał(a): Kolekcjonerstwo staje się coraz droższym hobby. Jednak w gąszczu edycji, można znaleźć akceptowalne ceny. Raj istniałby gdyby jakość i cena szły w parze. Ciekawie zapowiada się The Last Guardian. Prosta edycja, żaden element nic jej nie ujmuje.  Mam nadzieję, że w którymś z naszych gigantów sklepowych będzie dostępna.

Póki co jest do kupienia w empiku za całkiem dobre pieniążki ( niecałe 470 zł ) i w ultimie za 500 zł Winking
Ja swoją już zaklepałem, pozostaje tylko czekać Grinning

RE: Edycje Kolekcjonerskie - Edredragon - 04-09-2016

Również zaklepałem egzemplarz. Spotkałem się z opinią, że to wydanie jest słabe. Mam odmienne zdanie. Są tutaj konkrety bez zbędnych udziwnień. Czekam z niecierpliwością. Zastanawia mnie, jak wielka będzie figurka? Smiling