![]() |
Czy warto kupować X360 w 2013 ? - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Newschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Microsoft (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Czy warto kupować X360 w 2013 ? (/showthread.php?tid=3547) Strony:
1
2
|
RE: Czy warto kupować X360 w 2013 ? - norbert0000 - 15-03-2013 Warto ja nie dawno zakupiłem i bawie się świetnie Użytkownik otrzymał ostrzeżenie za tego posta. Prosimy o pisanie pełnymi zdaniami i uzasadnianie swoich opinii. Jeśli nie masz niczego do powiedzenia -- nie pisz. RE: Czy warto kupować X360 w 2013 ? - ktosiu100 - 20-03-2013 A wiece o tym, że gry są już tworzone na 720 ? Np. takie GTA V RE: Czy warto kupować X360 w 2013 ? - guy_fawkes - 20-03-2013 Moim zdaniem tak. Biblioteka gier jest bardzo szeroka, jest mnóstwo ciekawych tytułów z XBL, a zanim next-geny staną się faktem, minie sporo czasu. Poza tym nawet jeśli ktoś ma w planach zakup kolejnej generacji, to warto się zaznajomić z seriami, które i tak pewnie będą kontynuowane na Durango, a MS jeszcze przez kilka lat powinno wspierać X360 i adresowaną do niego wersję Live'a, jak to było w przypadku pierwszej ich konsoli. Ważne jest tylko, by szukać okazji, a nie kupować w pierwszym lepszym sklepie czy na aukcji. Swój egzemplarz zdobyłem kilka dni temu i choć muszę włożyć trochę grosza w jego pełny remont, to już teraz podoba mi się jego działanie i gry. Wreszcie skończyło się utyskiwanie, że nie mogę zagrać w demo (lub w pełną wersję) jakiejś nowości, bo jest tylko na konsolach. Oczywiście zanim cokolwiek zrobisz zastanów się, w co generalnie lubisz grać. Jak ktoś kocha strategie, a średnio go interesują shootery czy bijatyki, tylko niepotrzebnie wyda pieniądze. Do indyków X360 też średnio się nadaje - te co prawda ukazują się na XBL, ale PC ma pod tym względem bogatszą ofertę, a większość exclusive'ów w tej kwestii jest tylko czasowa - vide Fez, Stacking czy Insanely Twisted Shadow Planet. Ba, nawet duma XBL, Trials, zawędrowała na blaszaki. RE: Czy warto kupować X360 w 2013 ? - Jokersky - 07-04-2013 Jestem posiadaczem owej konsoli. Nie podałeś zbyt wielu informacji o sobie stąd trudno wywnioskować jakie są Twoje preferencje. Jednak jeśli wcześniej nie miałeś przyjemności zaliczyć naprawdę killerskich tytułów jakie oferuje ta konsola to łykaj w ciemno, robi się coraz taniej a i najlepsze gry na tej platformie nie nadwyrężą znacznie Twojego budżetu (smutny znak na osi czasu konsoli MS). W mojej skromnej opinii czekanie na następce Xboxa może Cie solidnie growo wypościć poza tym należy się spodziewać niewąskiej sumki pieniędzy na starcie. Reasumując łykaj 360-tkę i nadrabiaj zaległości! RE: Czy warto kupować X360 w 2013 ? - SuchyŚledziu - 21-04-2013 Jeśli ci nie zależy na szybkim kupnie to bym poczekał na premierę next-gena wtedy będzie można tanio kupić. RE: Czy warto kupować X360 w 2013 ? - KacpiRTS11 - 11-05-2013 Kolega kupił i teraz załuje. Tyle powiem. SmellySocks przeczytał twojego posta i teraz żałuje. Tyle powiem. RE: Czy warto kupować X360 w 2013 ? - MisiekPL - 27-05-2013 Kupuj szybko Dzięki za twoja rekomendacje, według rady przed chwilą wróciłem ze sklepu z nowiutką konsolą. A tak serio, wysiliłbyś się chociaż trochę, dostajesz ostrzeżenie 30% za spam tematu ~Chmurowaty RE: Czy warto kupować X360 w 2013 ? - dKc - 19-06-2013 Warto, bo może MS zmądrzeje i zobaczy, że ludzie wolą kupować konsole, które były jeszcze sensowne. //edit Już możesz czekać na nowego Xboxa ![]() RE: Czy warto kupować X360 w 2013 ? - IntelPL - 03-08-2013 Moim zdaniem warto, ponieważ jako, że wychodzi już niedługo nowa generacja cena xbox'a 360 znacznie się zmniejsza. Ja kupiłem swojego X-klocka w tym roku (2013) i jestem z niego bardzo zadowolony. O gry nie masz się co martwić bo jest wiele ciekawych tytułów do przejścia a z resztą wyjdzie jeszcze parę nowych np. GTA V, Watch Dogs czy też Battlefield 4. Co do dysku to lepiej zakup te 250 GB bo 4 GB starczy ci na zapisanie około 4-5 większych gier (sam kupiłem konsolkę 4 GB a później musiałem dokupić dysk :/ ). Reasumując kupuj jeśli tanio ![]() RE: Czy warto kupować X360 w 2013 ? - kooziu - 06-08-2013 Jeżeli lubisz sobie pograć w dobre gry to warto. Na chwilę obecną ogólnie ceny konsol strasznie spadają, więc w niedługim czasie za niewielkie pieniądze będzie można kupić fajny sprzęt. Szkoda jednak, że ceny gier są tak wysokie. RE: Czy warto kupować X360 w 2013 ? - Ra-V88 - 06-08-2013 Co to w ogóle za pytanie "czy warto"? Każdą konsolę warto kupić o ile ma bogatą bibliotekę gier. Nie ważne czy kupisz ją dzisiaj, jutro, czy za pół roku - nadal miło spędzisz przy niej wiele godzin. RE: Czy warto kupować X360 w 2013 ? - Dawidox21 - 30-08-2013 Co pytanie ;D oczywiście, że warto (jest i było ) na allegro ceny nowej będą spadały. Z używkami nic się nie zmieni, a poza tym masz teraz bardzo duży wybór gier w niższych cenach ;D RE: Czy warto kupować X360 w 2013 ? - XxxDilerxxX - 09-09-2013 Jak masz dużo chajsu to xbox one ![]() RE: Czy warto kupować X360 w 2013 ? - DonLama - 17-09-2013 osobiście kupiłem specjalnie x360 jakiś miesiąc temu żeby grać w GTA V ![]() RE: Czy warto kupować X360 w 2013 ? - Itachi - 20-09-2013 Również myślę, że warto. Warto też zauważyć, że next-gen będzie miała pewnie nie małe ceny, więc x360 będzie dobrym rozwiązaniem na teraz. RE: Czy warto kupować X360 w 2013 ? - Reaktywa - 30-09-2013 Warto, dlaczego? Masa gier do przejścia Wciąż działające multi Świetny pad Jest tania, może zastąpić PC ![]() RE: Czy warto kupować X360 w 2013 ? - Boring24 - 01-10-2013 Według mnie warto, tylko nie kupuj w święta. Ja będę kupował. A zanim wyjdzie Xbox One to i tak będziesz musiał poczekać na jakieś fajne produkcje ![]() RE: Czy warto kupować X360 w 2013 ? - duzograj - 16-11-2013 Pewnie że warto. Gry wypuszczane są na x360, a następna wersja konsolki nie wiadomo, kiedy wyjdzie. No i nie wiadomo, ile będzie kosztować. Nowo wyszłe sprzęty mają z początku wysokie ceny, datego opłaca się kilka miesięcy poczekać. I nie wiadomo, czy wogóle będzie lepsza od x360. A ta jest już wypróbowana. RE: Czy warto kupować X360 w 2013 ? - guy_fawkes - 17-11-2013 UP: Jak to nie wiadomo, kiedy wyjdzie? ![]() Koniec OT na temat X1. Polecam uzupełnić braki w informacjach, by nie wprowadzać innych w błąd. |