Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: Newschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Nintendo (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=9)
+---- Dział: 3DS (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=17)
+---- Wątek: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y (/showthread.php?tid=5908)

Strony: 1 2 3

RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - WyPloS - 11-01-2014

@Leskovikk dodałem twój FC

RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - Leskovikk - 11-01-2014

Też cię już dodałem WyPlos. Happy

Wiem że to temat o X i Y, ale czy miałby ktoś użyczyć Regice do Black 2? Mam już Registeel'a i Regirocka, a tego potrzebuję do obudzenia Regigigas'a.

EDIT: Regice załatwiony, lecz teraz jakby ktoś chciał to mam dwa Boxy pełne Snivy'ch.

RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - shiki - 14-01-2014

Do wydania mam:
- 5 mawilów 6IV - 3 samice z Itimidate, oraz 1 samica z Hyper Cutter i analogicznie samczyk (wszystkie mają nature Adamant)
- feebasa 6IV - Bold z Obliviois samczyka
- gastylyego 6IV - Modest samiczkę, wiadomo z jakim ability ;p

Mogę wyhodować ich więcej jak by ktoś chciał, mogę też rozmnożyć mojego dratini 6iIV (Adamant) z HA oraz mojego Kingdrę 6IV ze Sniper. Dodatkowo, do każdego poka dorzucić mogę pokerusa.

Poszukuję:
- jako, że już shiny charm jest poszukuję oczywiście innych poków 6IV
- kamieni megaewolucji dla Y
- shiny też nie pogardzę
- a eventowe poki, nawet skopiowane przyjmę z otwartymi ramionami ^^

RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - WyPloS - 14-01-2014

Dratini za darmo czy coś byś chciała ? Smiling

RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - shiki - 14-01-2014

6 iv za coś z powyższych co wymieniłam, chyba że chesz 5 iv to z chęcią wymienię na 5iv z innej grupy jajek Winking

RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - WyPloS - 14-01-2014

Shiny Trapinch ?

Super! Mój ulubiony typ plus shiny, dratini byłby pewnie dostępny jutro, jakie preferencje co do płci? Tylko trapincha bez imion wymyślonych przez właściciela poprzedniego Winking

RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - WyPloS - 15-01-2014

szczerze to mi to wszystko jest obojętne ja chce tylko dragonita Grinning mój FC 5429-8404-6296

RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - Baka121 - 31-01-2014

Ostatni post sprzed 2 tygodni, ale oferuję:
3x Charmander, Level: 1, Ability: Blaze
1x Charmander, Level: 1, Ability: Solar Power
1x Charmeleon, Level 19, Ability: Solar Power, Moveset: Sctratch, Ember, Dragon Rage, Smokescreen
1x Monferno, Level 32, Ability: Blaze, Moveset: Flame Wheel, Nasty Plot, Torment, Facade
1x Fennekin, Level 1, Ability: Blaze
1x JPN Piplup, Level 25, Ability: Torrent, Moveset: Peck, Bubble Beam, Bide, Fury Attack
1x JPN Froakie, Level 1, Ability: Potean
2x Froakie, Level 1, Ability: Torrent, Jeden z Pokerusem

Jeśli ktoś potrzebuje to mogę też zbreedować każdy ze starterów z każdej generacji Smiling
Pozdrawiam.

RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - Enygma - 31-01-2014

Poki były breedowane pod punkty IV?

RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - WyPloS - 31-01-2014

masz jeszcze tego piplupa ?

RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - ZłotyPstryk - 09-02-2014

Brakuje mi jeszcze kilkunastu pokemonów do wypełnienia pokedexu:

Raikou Zdobyty!
Entei Zdobyty!

Regirock Zdobyty!
Regice Zdobyty!
Registeel Zdobyty!
Latias Zdobyty!
Latios Zdobyty!
Kyogre Zdobyty!
Groundon Zdobyty!

Mesprit Zdobyty!
Giratina Zdobyty!
Cresselia Zdobyty!

Landorus Zdobyty!

Jeśli ktoś je ma i może "pożyczyć" której, żeby mi się wpisały w Pokedex, to byłbym wdzięczny. Sam mam trochę eventowych legend i 7 shiny poków. Mogę też zbreedować coś

OK, to Pokedex mam już wypełniony~~

RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - Enygma - 09-02-2014

Mogę pokazać Ci Latiosa SmilingPodaj FC na PW

RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - Tesshu - 12-02-2014

Mam na stanie Pokerus. Ktoś chętny ? Pisać propozycje Winking
(Może jakiś Totodile ? ) Smiling

RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - Skeczor - 01-03-2014

Cześć! Chciałbym się powymieniać pokemonami Smiling mam dwa chanmandery, jeden na 1 lvl, a drugi na 7.
Z chęcią wymienię się na jakiś inny starter. Bez różnicy na jakim lvlu Smiling
edit: już mam trzeciego Chanmandera o 1 lvl

RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - Vaartcik - 02-03-2014

Mógłby ktoś pomóc przy ewolucji Kadabry :-)?

RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - Enygma - 02-03-2014

Spoko chętnie, podaj FC na PW a jeszcze lepiej na GG.

RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - Kropcia - 04-03-2014

Szukam kogoś, kto ma Articuno na chwilę pożyczyć Smiling

RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - Kropcia - 10-03-2014

Articuno mam, dzięki Hellgatex. Teraz szukam szwadronu Scatterbugów Winking Mam jazdę na Vivillony w różnych kolorach Smiling

RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - M4riOK - 11-03-2014

Proszę o pomoc w ewolucji kilku poków. Jeśli ktoś dysponuje chwilą czasu to byłbym wdzięczny. Fc w sygnaturce

RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - Kropcia - 11-03-2014

Mariok, mogę Ci pomóc wieczorem Smiling

RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - Mati23m2 - 13-03-2014

Kropcia jeżeli nadal potrzebujesz Scatterbug'ów to dzisiaj będę się bawił w Wonder Trade, jak jakieś dostane to zostawię je dla Ciebie.

RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - Kropcia - 14-03-2014

Dzięki, potrzebuję Scatterów lub Vivillonów, ale w chwili obecnej to konkretne motylki mi sa potrzebne, już 8 skompletowałam Smiling

RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - Mati23m2 - 16-03-2014

Póki co mam:
-Modern
-Elegant
-Polar
-Garden
Mój FC:5301-0195-5819

RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - Kropcia - 16-03-2014

Wszystkie wymienione przez Ciebie mam Smiling Do kolekcji brakuje mi:

Jungle
Ocean