![]() |
Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Newschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Nintendo (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=9) +---- Dział: 3DS (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=17) +---- Wątek: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y (/showthread.php?tid=5908) |
RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - WyPloS - 11-01-2014 @Leskovikk dodałem twój FC RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - Leskovikk - 11-01-2014 Też cię już dodałem WyPlos. ![]() Wiem że to temat o X i Y, ale czy miałby ktoś użyczyć Regice do Black 2? Mam już Registeel'a i Regirocka, a tego potrzebuję do obudzenia Regigigas'a. EDIT: Regice załatwiony, lecz teraz jakby ktoś chciał to mam dwa Boxy pełne Snivy'ch. RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - shiki - 14-01-2014 Do wydania mam: - 5 mawilów 6IV - 3 samice z Itimidate, oraz 1 samica z Hyper Cutter i analogicznie samczyk (wszystkie mają nature Adamant) - feebasa 6IV - Bold z Obliviois samczyka - gastylyego 6IV - Modest samiczkę, wiadomo z jakim ability ;p Mogę wyhodować ich więcej jak by ktoś chciał, mogę też rozmnożyć mojego dratini 6iIV (Adamant) z HA oraz mojego Kingdrę 6IV ze Sniper. Dodatkowo, do każdego poka dorzucić mogę pokerusa. Poszukuję: - jako, że już shiny charm jest poszukuję oczywiście innych poków 6IV - kamieni megaewolucji dla Y - shiny też nie pogardzę - a eventowe poki, nawet skopiowane przyjmę z otwartymi ramionami ^^ RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - WyPloS - 14-01-2014 Dratini za darmo czy coś byś chciała ? ![]() RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - shiki - 14-01-2014 6 iv za coś z powyższych co wymieniłam, chyba że chesz 5 iv to z chęcią wymienię na 5iv z innej grupy jajek ![]() RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - WyPloS - 14-01-2014 Shiny Trapinch ? RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - shiki - 14-01-2014 Super! Mój ulubiony typ plus shiny, dratini byłby pewnie dostępny jutro, jakie preferencje co do płci? Tylko trapincha bez imion wymyślonych przez właściciela poprzedniego ![]() RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - WyPloS - 15-01-2014 szczerze to mi to wszystko jest obojętne ja chce tylko dragonita ![]() RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - Baka121 - 31-01-2014 Ostatni post sprzed 2 tygodni, ale oferuję: 3x Charmander, Level: 1, Ability: Blaze 1x Charmander, Level: 1, Ability: Solar Power 1x Charmeleon, Level 19, Ability: Solar Power, Moveset: Sctratch, Ember, Dragon Rage, Smokescreen 1x Monferno, Level 32, Ability: Blaze, Moveset: Flame Wheel, Nasty Plot, Torment, Facade 1x Fennekin, Level 1, Ability: Blaze 1x JPN Piplup, Level 25, Ability: Torrent, Moveset: Peck, Bubble Beam, Bide, Fury Attack 1x JPN Froakie, Level 1, Ability: Potean 2x Froakie, Level 1, Ability: Torrent, Jeden z Pokerusem Jeśli ktoś potrzebuje to mogę też zbreedować każdy ze starterów z każdej generacji ![]() Pozdrawiam. RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - Enygma - 31-01-2014 Poki były breedowane pod punkty IV? RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - WyPloS - 31-01-2014 masz jeszcze tego piplupa ? RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - ZłotyPstryk - 09-02-2014 Brakuje mi jeszcze kilkunastu pokemonów do wypełnienia pokedexu: Raikou Zdobyty! Entei Zdobyty! Regirock Zdobyty! Regice Zdobyty! Registeel Zdobyty! Latias Zdobyty! Latios Zdobyty! Kyogre Zdobyty! Groundon Zdobyty! Mesprit Zdobyty! Giratina Zdobyty! Cresselia Zdobyty! Landorus Zdobyty! Jeśli ktoś je ma i może "pożyczyć" której, żeby mi się wpisały w Pokedex, to byłbym wdzięczny. Sam mam trochę eventowych legend i 7 shiny poków. Mogę też zbreedować coś OK, to Pokedex mam już wypełniony~~ RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - Enygma - 09-02-2014 Mogę pokazać Ci Latiosa ![]() RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - Tesshu - 12-02-2014 Mam na stanie Pokerus. Ktoś chętny ? Pisać propozycje ![]() (Może jakiś Totodile ? ) ![]() RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - Skeczor - 01-03-2014 Cześć! Chciałbym się powymieniać pokemonami ![]() Z chęcią wymienię się na jakiś inny starter. Bez różnicy na jakim lvlu ![]() edit: już mam trzeciego Chanmandera o 1 lvl RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - Vaartcik - 02-03-2014 Mógłby ktoś pomóc przy ewolucji Kadabry :-)? RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - Enygma - 02-03-2014 Spoko chętnie, podaj FC na PW a jeszcze lepiej na GG. RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - Kropcia - 04-03-2014 Szukam kogoś, kto ma Articuno na chwilę pożyczyć ![]() RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - Kropcia - 10-03-2014 Articuno mam, dzięki Hellgatex. Teraz szukam szwadronu Scatterbugów ![]() ![]() RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - M4riOK - 11-03-2014 Proszę o pomoc w ewolucji kilku poków. Jeśli ktoś dysponuje chwilą czasu to byłbym wdzięczny. Fc w sygnaturce RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - Kropcia - 11-03-2014 Mariok, mogę Ci pomóc wieczorem ![]() RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - Mati23m2 - 13-03-2014 Kropcia jeżeli nadal potrzebujesz Scatterbug'ów to dzisiaj będę się bawił w Wonder Trade, jak jakieś dostane to zostawię je dla Ciebie. RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - Kropcia - 14-03-2014 Dzięki, potrzebuję Scatterów lub Vivillonów, ale w chwili obecnej to konkretne motylki mi sa potrzebne, już 8 skompletowałam ![]() RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - Mati23m2 - 16-03-2014 Póki co mam: -Modern -Elegant -Polar -Garden Mój FC:5301-0195-5819 RE: Wymiany i pomoc przy ostatecznych ewolucjach Pokemon X i Y - Kropcia - 16-03-2014 Wszystkie wymienione przez Ciebie mam ![]() Jungle Ocean |