![]() |
Rawrrr ;3 - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Napisz coś o sobie! (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=135) +--- Wątek: Rawrrr ;3 (/showthread.php?tid=6920) Strony:
1
2
|
RE: Rawrrr ;3 - van Radwan - 26-02-2014 Nie no, gdybym miał wymieniać wszystkie chińskie "must watche", to bym musiał zrezygnować ze snu. Gdy już nabijesz te 5 expa potrzebne do luźnej konwersacji na shoutboxie, możesz tam śmiało pytać zaawansowanych animefagów które serie są warte obejrzenia. Od siebie, na dobry początek polecam w kolejności Fate/Zero, Steins;Gate i Eden od the East. Miłej podróży. RE: Rawrrr ;3 - farmaceuta - 26-02-2014 Skoro wszyscy polecają anime, to ja ze swojej strony polecam Steins;Gate oraz Shikabane Hime, a skoro Mati wymienił między innymi Elfen Lied, to ja dodam Mirai Nikki. RE: Rawrrr ;3 - AsieQ - 26-02-2014 Przeczytałam shoutboxa i chyba będę musiała nieco bardziej uważać na słowa, które piszę ![]() Jak już wspomniałam, widziałam Elfen Lied, Mirai Nikki również, choć nie zachwyciło mnie zbytnio (ciotowaty chłopiec). Za to Minene i Akise wymiatali ^^ RE: Rawrrr ;3 - farmaceuta - 26-02-2014 Sorki, nie zauważyłem wcześnie, bo grałem w Infinite Undiscovery (zanosi się na to, że tą grę skończę). Ale Steins;Gate musisz obejrzeć, przez to anime zacząłem pić DR Peppera. RE: Rawrrr ;3 - Crix Doomsday - 26-02-2014 Co tu się dzieje? Ja powiem tylko tyle - nie ufaj tu nikomu. Kiedyś tu była rodzinna atmosfera™ Lepiej nie będę wspominał co tu się robi z kobietami (ŚW. pamięci Shaydar i Kropcia). Uważaj szczególnie na fioletowych :P i większość żółtych. W razie czego masz tu numer ratunkowy - 997. ![]() Żeby odblokować emotki, pisz PM do użytkownika Grem. RE: Rawrrr ;3 - AsieQ - 26-02-2014 Pozwolę sobie zacytować: ,,Wbrew temu co będą starali ci się wmówić bywalcy forum, ikon emocji nie odblokowuje żaden z administratorów. To taki nasz forumowy żarcik dla początkujących. Wykonuje się je tak samo, jak na forum. Jeśli jesteś bywalcem for, z pewnością wiesz, gdzie szukać listy ikon. Jeśli nie, wiedza przyjdzie z czasem.'' ;3 Może przeżyję tu jakoś, mam glany, łuk i takie tam ^^ RE: Rawrrr ;3 - ichabod - 26-02-2014 Czy istniejesz na jakichś serwisach społecznościowych? W sensie takich dla postronnych widzów typu DeviantArt, Twitter, last.fm, ask.fm, etc? ![]() RE: Rawrrr ;3 - Crix Doomsday - 26-02-2014 Pamiętaj, że jeśli zdradzisz te informacje, to będziesz szpiegowana. Każdy będzie ci patrzył na ręce, a wszystko co powiesz, może być użyte przeciw tobie. Tak to tutaj działa. Jeśli ktoś ci powie, że to nie prawda, to znaczy, że kłamie :P A tak po za tym to jak chcesz się zbratać ze społecznością, to prócz shouta, zapraszam na TS. Tam codziennie jest całkiem sporo ludzi i można pogadać o wszystkim. RE: Rawrrr ;3 - Mkali - 26-02-2014 Ichabod już cię będzie śledził ![]() RE: Rawrrr ;3 - ichabod - 26-02-2014 Fajnie chłopaki, że mierzycie wszystkich swoją miarą ![]() RE: Rawrrr ;3 - Sapiejewski - 26-02-2014 Witamy na forum gdzie panuje zawsze rodzinna atmosfera! Grasz w gry sluchasz rocka i grasz na gitarze? Jestes moja najlepsza przyjaciolka ![]() ![]() RE: Rawrrr ;3 - bleub - 26-02-2014 O, w końcu ktoś z podlasia ![]() ![]() RE: Rawrrr ;3 - AsieQ - 26-02-2014 Spodziewałam się tego, nie przeszkadza mi przewaga mężczyzn na tej stronie ^^ Podlasiaki łączmy się! Z tego typu stronek mam jeszcze tylko fejsa i aska oraz gram w gry Beemoov'a ![]() RE: Rawrrr ;3 - Dekakura - 26-02-2014 Witaj, miło cię poznać. Skoro już farma wspomniał o Steins;gate to muszę ci też polecić Robotics;Notes i jak dla mnie tytuł roku 2013, czyli Shinsekai Yori. Miłego pobytu na tym forum pełnym specyficznych osobowości ![]() RE: Rawrrr ;3 - Wojtex28 - 27-02-2014 Witamy w naszych progach, ja widzę inni użytkownicy bardzo gorąco Cię powitali więc moje "Cześć, miło Cię poznać" jest tylko formalnością ![]() |