![]() |
Błędy - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Serwisy arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=131) +--- Dział: Avathar - Legenda Zielonego Smoka (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=220) +--- Wątek: Błędy (/showthread.php?tid=6942) |
RE: Błędy - van Radwan - 01-03-2014 Nie wiem, czy to błąd, czy nie, ale cóż... Po evencie w lesie nie udało mi się dobrze zmieszać miksturek, przez co zginąłem ![]() RE: Błędy - Wielkimati - 02-03-2014 http://screenshooter.net/8511740/svgatus tego drugiego nie można kliknąć. RE: Błędy - farmaceuta - 02-03-2014 Nie wiem, czy liczyć to jako błąd, ale wczoraj i dziś w okolicach pierwszej w nocy strona laguje tak, że ciężko grać. Czasem, również strona potrafi się zwiesić tak, że konieczne jest jej zamknięcie i ponowne uruchomienie. RE: Błędy - Kropcia - 02-03-2014 Takie tam drobne literówki z wieści ![]() ![]() RE: Błędy - yamny - 02-03-2014 ![]() Czcionka jest przechylona nie w tym miejscu co zwykle. RE: Błędy - Insajd - 02-03-2014 ![]() Nie wiem czy to błąd, czy może ja nie umiem liczyć, ale coś mi tu nie pasuje. Bazowa liczba tur to 10. Poprzez zły nastrój tracę jedną, a potem dostaję dwie za bogów i dwie za bycie człowiekiem. Podsumowując, powinno być 13, prosty rachunek. Jednak panel boczny daje mi tylko 11 tur. O co chodzi? RE: Błędy - Sakudoshi - 02-03-2014 Po udanej ucieczce od stworka na mapie świata prócz niepokazywania mapy dodatkowo blokuje możliwość zajrzenia do ekwipunku, bo "jestem zbyt zajęty" siedząc na mapie świata. RE: Błędy - pojeemniko - 02-03-2014 W wyborze rasy, każdą rasę można "zobaczyć" przed potwierdzeniem oprócz Trolla, który po kliknięciu od razu akceptuje wybór. A ja nie chcę być trollem ![]() RE: Błędy - Kropcia - 03-03-2014 Skończył mi się dzień (wykorzystałam wszystkie ruchy), mam jeszcze 2 zaległe, a jestem w podróży. Nie mam opcji wykorzystaj zaległy dzień. Pojawia mi się ona tylko w mieście, do którego, póki co, nie mam dostępu :/ E: relog nie pomaga RE: Błędy - Wielkimati - 03-03-2014 ![]() RE: Błędy - pojeemniko - 03-03-2014 Bug związany z rośnięciem drzewa: od paru dni na ekranie "nowy dzień" jest napisane, że moja jabłoń będzie rosła jeszcze 7 dni. RE: Błędy - bprog - 03-03-2014 ![]() Skrót do świetlistej aury to nie G tylko ( RE: Błędy - waldixd - 03-03-2014 Goblini Szaman jest mega imba, całkiem często miewałem sytuację kiedy w paru rundach z 30 punktów zdrowia leczył się o jakieś 80 i jedyne wyjście aby nie umrzeć to ucieczka. RE: Błędy - Kicaken - 03-03-2014 ![]() RE: Błędy - Dark Archon - 03-03-2014 Dzięki za zgłoszenia. Żeby nie było, że je ignoruję - staram się na bieżąco poprawiać to co się tam wyświetla. Informacja specjalna dla Kicakena - błąd wyskoczył, bo nie potrafił się załadować dość ważny komunikat: "Twój plecak jest pełny! Znaleziony przedmiot został automagicznie przeniesiony do Składzika!" :-) RE: Błędy - Kicaken - 03-03-2014 Hej, dzięki za szybką odpowiedź. Tak też myślałem, że jakiś prezent wyskoczył, bo dosłownie chwile później miałem coś podobnego, lecz już komunikat się pojawił RE: Błędy - Hide - 03-03-2014 Mimo spania we własnym pokoju w karczmie inni gracze mogą mnie zaatakować. RE: Błędy - pojeemniko - 03-03-2014 (03-03-2014, 23:30)Hide napisał(a): Mimo spania we własnym pokoju w karczmie inni gracze mogą mnie zaatakować. To nie jest błąd ![]() RE: Błędy - Hide - 03-03-2014 (03-03-2014, 23:32)pojeemniko napisał(a):(03-03-2014, 23:30)Hide napisał(a): Mimo spania we własnym pokoju w karczmie inni gracze mogą mnie zaatakować. Skoro to nie jest błąd to czemu w mini FAQ jest napisane to: (28-02-2014, 16:27)Dark Archon napisał(a): 4. Nie daj się zabić! RE: Błędy - pojeemniko - 03-03-2014 (03-03-2014, 23:37)Hide napisał(a): Skoro to nie jest błąd to czemu w mini FAQ jest napisane to: Ponieważ w karczmie o wiele trudniej kogoś zaatakować niż w polu. Gracze widzą, że ktoś śpi w karczmie ale jest szansa, że nie będą w stanie cię zabić. Na przyszłość polecam chowanie się gdzieś na mapie świata, mapa jest duża i rzadko można na kogoś trafić (chyba, że się chowasz jedną kratkę od miasta ![]() RE: Błędy - Dark Archon - 04-03-2014 Cytat:Skoro to nie jest błąd to czemu w mini FAQ jest napisane to: W tym fragmencie nie pada stwierdzenie, że nie można cię zabić w karczmie. Jest tylko napisane, że śpiąc tam możesz uchronić się przed sytuacją w której "dowolny inny gracz może do ciebie podejść, skopać ci tyłek i cię obrabować". RE: Błędy - farmaceuta - 04-03-2014 Nie żeby nie było, gram elfką i we wszystkich innych sytuacjach, płeć mojej postaci jest uwzględniana. (alternatywny link, jakby poprzedni nie działał, tak jak mi netbook nie wyświetla części screenów, http://screenshooter.net/6418695/ypwvcdi ) RE: Błędy - Dymek - 04-03-2014 ![]() Odp: Błędy - dzik - 05-03-2014 hmm. podrozuje sobie po mapie. doszedlem do pewnego miejsca. mapa pokazuje droge przedemna oraz za mna (wschod oraz zachod). pisiadam jeszcze 1 punkt podrozy. niestety system nie daje mi mozliwosci wykonania zadnego ruchu. jedyny wybor to rozbicie obozu. edit: wszystko jest w porzadku. nie dopatrzylem kosztow podrozowania. moj blad Wysyłane z mojego GT-S5690 za pomocą Tapatalk 2 RE: Błędy - emu23 - 05-03-2014 Od jakiegoś czasu nowy dzień zaczynam z niepełną liczbą punktów życia, może to być związane z tym że u Cedrica(czy jak się nazywa koleś w karczmie w stolicy) zwiększyłem sobie klejnotami maksymalne punkty życia |