Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
PlayStation - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu)
+-- Dział: arhn.eu (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Z Głównej... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=80)
+--- Wątek: PlayStation (/showthread.php?tid=7004)

Strony: 1 2

PlayStation - Higga - 07-03-2014

Czy tylko mi przechodza ciarki jak slysze intro play station?

PlayStation - OldshoolGamePL - 07-03-2014

Dzięki Archon (i innym, jeśli brali przy tym udział) za ten fantastyczny materiał - piguła jak się patrzy.

Co do osobistych przemyśleń na temat konsoli, to jej dodatkową zaletą było tworzenie gier odbiegających od konkurencji. Nintndo miało politykę pro-rodzinną, która kładła nacisk bardziej na produkcje mało drastyczne, przez co konsole SNES czy N64 były brane pod uwagę jako "zabawki dla dzieci / dla całej rodziny", a lukę gier dla dorosłych zapełniał PC - kto nie wierzy w moje słowa, niech pochyli się nad dzieckiem wyklętym zwanym Conker Bad Furday. Myślę właśnie że takie podejście do graczy dodatkowo przyczyniło się do sukcesu konsoli - wszak osobiście N64 czy snes kojarzą się z Mario, Zeldą, Terranigmą i ewentualnie jak podłubać w pamięci to Turokiem (będącym najbardziej brutalny z nich wszystkich), a PSX? Dino Crisis, Tekken, Resident Evil, Final Fantasy itd.

RE: PlayStation - Dark Alder - 07-03-2014

Świetny odcinek Vault Boy Approves. Fajnie czasem sobie przypomnieć tamte czasy, dlatego serie Time Warp i Retro są świetne.

PlayStation - Newfolder - 07-03-2014

A mnie ominęło praktycznie wszystko Childish nie tylko PSX, bo także PS2, XBOX, XBOX360, N64, SNES, a nawet sam tzw. PEGASUS :P. Dopiero PS3 to pierwsza moja konsola (chyba na miesiąc przed premierą PS4 :P).

A materiał oczywiście pierwsza klasa. Szkoda, że nie ma tutaj paru takich Dark Archonów to byśmy mieli częściej takie filmiki Childish.

PlayStation - mr.minister - 07-03-2014

Archon zrobisz live z wszystkich części fallout jakie masz

Zły temat, zły sposób próby skontaktowania się...
~lklw

RE: PlayStation - Grodek - 07-03-2014

Praktycznie oprócz partyjek u znajomych to ominął mnie cały szum PSX i PSOne. Materiał świetny i czekam na następny Smiling

PlayStation - arczo97 - 07-03-2014

Nintendo 64 może było mało znane ale to i tak bardzo dobra konsola.

RE: PlayStation - Drakkainen - 08-03-2014

Ehh, pamiętam jak kiedyś kuzyn chciał mi oddać swoje stare PSX. Było to już kilka lat temu i nawet nie miałem pojęcia, czym owe PlayStation jest. Konsolę dostałem, ale że napęd był zepsuty, to trafiła niestety na śmietnik, czego żałuję Childish

PlayStation - szczuru - 08-03-2014

Następny będzie Saturn? ;D

PlayStation - LotNicky - 08-03-2014

Aż się łezka w oku zakręciła,dzięki archon za wspomnienie czasów dzieciństwa gdzie byłem od ojca lepszy w resident evil,a od matki w spyro,crasha i dino crisisa,ale mama zawsze była lepsza w duke nukema 3D. Niestety uszkodziła mi się konsolka :/.
Super filmik Smiling

PlayStation - Rafko77 - 09-03-2014

Świetnie przypomnienie starego dobrego PS1 Smiling
aż się przypominają stare czasy Winking

PlayStation - Multiziomeq - 09-03-2014

Więcej takich filmów Smiling
Można się sporo dowiedzieć.

PlayStation - Smigoll33 - 10-03-2014

Aż chce się żyć dla takich generacji

PlayStation - Kozinho777 - 16-03-2014

PSX...Ahh te wspomnienia nigdy nie umrą !

PlayStation - robercikj - 09-04-2014

Jak dla mnie ps nie ma sobie równych Smiling
[ciach]

Brawo. Kolejna reklama mimo wyraźnego ostrzeżenia, od samego Archona. Widocznie nic do Ciebie nie dotrze

PlayStation - stasiek19 - 14-05-2014

ten filmik byłby fajny gdyby nie ta denerwująca muzyczka w tle