![]() |
Gry na GBA - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Oldschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=21) +--- Dział: Konsole Kieszonkowe (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Gry na GBA (/showthread.php?tid=759) Strony:
1
2
|
RE: Gry na GBA - Michał Marley Krynicki - 17-03-2013 1. Pokémon FireRed PL 2. Contra! 3. Castlevania: Aria of Sorrow 4. Zelda: Minish Cap 5. Mario & Luigi: Superstar Saga 6. Mortal Kombat: Deadly Aliance 7. Advance Wars 8. Final Fantasy VI 9. Metroid: Zero Mission 10. Pokemon RUBY RE: Gry na GBA - Cynian - 26-03-2013 Ja lubię i polecam: -Super mario bros classic nes -Harvest Moon -Super mario bros 3 -castlevania -matroidy -mario vs donkey kong to tyle z tych co najczęściej gram (oprócz tetrisa i poków). RE: Gry na GBA - Mystique - 26-03-2013 Ja jeszcze grywam w GBA w gry serii Pokemon Fire Red, Emerald, Ruby oraz Final Fantasy VI oraz gry z serii Zeldy. Tą ostatnią gorąco polecam i jak widzę większość graczy posiadającą GBA gra w nią również Archon więc to najlepsza reklama. RE: Gry na GBA - krawiec505 - 02-04-2013 1.Pokemon FireRed 2.Pokemon Emerald 3.GTA advance 4.Metroid fusion 5.Pokemon blue(gb) 6.Super mario advance prawie top 10 ![]() RE: Gry na GBA - SennseJ - 08-05-2013 1. Golden Sun (must have - potem Golden Sun: The Lost Age) 2. Advance Wars (i nie myśl że strategia ci się nie spodoba) 3. Pokemon FireRed (bo to ulepszone pierwsze pokemony, nie będziesz miał problemów z bateryjką bo czas jeszcze nie był zaimplementowany, jak Ci się spodoba wtedy wersja Ruby) 4. Warioland 4 (zły Mario w najlepszej odsłonie) 5. Mario and Luigi Superstar Saga 5. Klonoa (jakoś mniej znana ale bardzo dopracowana platformówka) 6. Tony Hawk Pro Skater 3 (ewentualnie THPS 2 ale żadnej innej) 7. Metroid Fusion (chyba że uda Ci się zdobyć Metroid Zero Mission, który jest pierwszym ulepszonym Metroidem ale dość trudno dostępnym) 8. Harvest Moon: Friends of Mineral Town 9. Kirby Nightmare in Dreamland 10. Fire Emblem lub Street Figter Alpha 3 Jak wyścigi to Konami Krazy Racer lub Mario Kart Warto przyjrzeć się CT Specjal Forces (wygląda jak Metal Slug) ponieważ gra nie ma zapisu i nawet jak się natniesz na pirata to mała strata ![]() RE: Gry na GBA - Pioru - 04-11-2013 Moje top ![]() - Bardur's Gate - Dark Alliance - Castlevania - Aria of Sorrow - Doom 2 - Ghost Rider - Metroid - Fusion - Metroid - Zero Mission - Mortal Kombat - Deadly Alliance - Naruto - Ninja Council 2 - Need For Speed Underground - Pokemon Fire Red Pisałem alfabetycznie żeby się nie pomylić :d Propagowanie piractwa (i nielegalnych aspektów emulacji) jest w tym serwisie zabronione. Pierwsze i ostatnie ostrzeżenie. RE: Gry na GBA - DonLama - 04-11-2013 Ja na gba za dużo gier nie miałem, ale: 1. Pokemon firered 2. Pokemon yellow 3. Mario World 2 Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka RE: Gry na GBA - Gurgie - 05-11-2013 Tylko te z GBA, nie liczę tych z GBC: 1. Wario Ware: Twisted 2. Wario Ware 3. The Legend of Zelda: Minish Cap 4. Wario Land 4 5. Mario Kart: Super Circuit 6. Pokemon Emerald 7. Golden Sun 8. Advance Wars 2 + z innych gier to każdy Super Mario Advance. RE: Gry na GBA - RafaNowa - 15-11-2013 -Pokemon Firered -Castlevania Aria Of Sorrow -MegaMan Zero 1-4 -Dragonball Legacy Of Goku 1-3 - The Legend of Zelda: Minish Cap -Summon Night: Swordcraft Story -Golden Sun -Riviera: The Promised Land -Metroid (Zero Mission i Fusion) -Final Fantasy VI RE: Gry na GBA - szezjo - 29-11-2013 Czego nie można ominąć to: - Pokemon FireRed/LeafGreen - Pokemon Ruby/Sapphire/Emerald - Advance Wars (nieważne która część, to po prostu zarąbista gra) - Fire Emblem (tak samo jak powyżej) - Super Mario Advance 4: Super Mario Bros. 3 - The Legend of Zelda: The Minish Cap (ciekawa, fajna gra) - The Legend of Zelda: A Link to the Past + Four Swords - Warioware inc. Mega Microgame$ (czy podobna nazwa, nie pamiętam dokładnie) - Mario Kart: Super Circuit Ewentualnie można wziąć: - Grand Theft Auto Advance - Mario Party Advance - Mario Golf Advance - Sonic Advance (były tego trzy części) - The Legend of Zelda (port z NES na GBA) I parę innych.. polecić można także wiele gier na GB/GBC, ale to nie ten temat ![]() RE: Gry na GBA - Zagrajnik - 26-01-2014 Cóż, mogę jedynie dołączyć do zbiorowych zachwytów nad absolutnie genialną serią Advance Wars. Tytuł dostarczający nieskończenie wiele zabawy, z fantastycznym "podawanym" trybem multi i nieśmiertelną oprawą audiowizualną (mogę z miejsca zanucić Wam temat muzyczny dla każdego z bohaterów! Wyzwijcie mnie na śpiewany pojedynek! ![]() No i jedna z najdroższych. 230 zł na to dałem. PÓŁROCZNE kieszonkowe. A przez pierwsze pół roku posiadania GBA musiałem na nim szpilać w gierki z classica. Miałem takiego oszukanego, ruskiego cardridga z pięćdziesiątką tytułów. Super Mario Land 2 przeszedłem wtedy na wszystkie sposoby i nawet w tej chwili nie mogę uwierzyć, jak bosko wyglądała i brzmiała ta gra na leciwym Gameboyu. Poważnie. Wycisnęła z niego dziesiąte soki. Taka... dygresja ![]() A niech stracę, macie tu główny motyw. Powiedzcie, że nie urywa zadka ![]() I jeszcze temat Andy'ego z AW2... |