![]() |
[PC] I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Allschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Ustawki (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=134) +--- Wątek: [PC] I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu (/showthread.php?tid=7858) Strony:
1
2
|
RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Kicaken - 12-07-2014 ![]() Hej, Drużyna Dream Team i Inne proszone są o rozegranie meczu ćwierćfinałowego do dnia jutrzejszego (13 lipca) do godziny 12:00. Jeżeli tak się nie stanie, do półfinałów przejdzie drużyna ta, która będzie aktywna na teamspeaku (ts.arhn.eu) [na tę chwilę drużyna Inne]. Następnie proszę o rozegranie meczu półfinałowego Cebulion vs Dream Team do godziny 19:00 dnia 13 lipca. A od godziny 19 do 24 proszę rozegrać mecz finałowy. Chciałbym zakończyć ten turniej planowo, jutrzejszego dnia. Na dniach powinnien zakończyć się turniej, a więc czas na małe podsumowanie. Jak tylko będę znał kto wygrał turniej, napiszę o tym posta. RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Kicaken - 14-07-2014 Hej kochani. Oficjalnie kończymy pierwszą edycję turnieju w Haxballa. Zwycięża drużyna: TELE FON ![]() Wszystkim uczestnikom dziękuje bardzo za udział jak i wsparcie podczas turnieju. Nie odbyło się niestety bez małych problemów (dwie drużyny, które zapisały się do turnieju, nie rozegrały ani jednego spotkania) Do drużyny TELE FON będę się kontaktować odnośnie wyboru nagród. A wszyscy inny, którzy czekają na swoje przypinki, ![]() Jeszcze raz dziękuje i do zobaczenia już w krótce. Kto wie, może następnym razem coś innego niż Haxball? RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Micvhu - 14-07-2014 Gratulację TELE FON za wygraną i Tobie Kicaken za świetną organizację! Jeżeli w kolejnym turnieju jaki zorganizujesz będą przypinki to biorę udział ![]() RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - galoqwe - 14-07-2014 Bardzo dobrze zorganizowany turniej, nagrody tez niczego sobie. Jesli bedzie jeszcze kiedys napewno wystapimy. Pozdrawiam Lider TELE FONU GALO RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Mkali - 15-07-2014 Następny Turniej? ![]() Świetnie zorganizowany turniej, wywiązał się z roboty i przypinki, przypinki, przypinki RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Canalia97PL - 15-07-2014 Może następnym turniejem będzie turniej w CS GO ![]() Gra jest dość popularna na forum RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - kertoip - 15-07-2014 Gratulacje zwycięzcom oraz organizatorowi za dobra robotę. Canalia po sygnaturce widzę, że grasz w csa, to już rozumiem czemu rzuciłeś taką propozycje. RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Wojtex28 - 15-07-2014 Dokładnie, Duża część forum gra w CS, następnym razem można by pograć w niego ![]() A co do samego turnieju, to Kicakenowi należą się brawa za doskonałą organizację, bardzo miło było uczestniczyć w czymś tak dobrze rozplanowanym ![]() ![]() RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Kicaken - 17-07-2014 Hej, kolejna aktualizacja! ![]() Kody do odblokowania acziwmentów zostały już wysłane na wasze prywatne skrzynki! Aktywujcie kod i cieszcie się kolejnym aczikiem ![]() Użytkownik ktosiu100 posiada zapchaną skrzynkę, więc nie mogę wysłać wiadomości z kodem. Również parę osób nie otrzymało kodu (nie posiadają oni konta na arhn.eu) RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Kicaken - 21-07-2014 Hej, wszystkie ![]() ![]() Planowo będę przypinki i to wyżej wysyłał już w czwartek! Dla wygranych koszulki również już dotarły. Tutaj muszę napisać, że troszeczkę rozczarowany jestem jakością wydruku (najbardziej na czarnej koszulce). Mam nadzieje, że was to nie zrazi. Jak przyjdą do was rzeczy (dotyczy się to wszystkich), dajcie znać! A wtedy odblokuje wyżej wklejony obrazek RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Kicaken - 24-07-2014 ![]() Hej Hej Hej, 28 kopert zostało juz wysłanych i idą prosto do was z ![]() Reszta osób (będę się z wami kontaktował) nie podała mi swoich danych do wysyłki. Dlatego też wasze nagrody zostaną wysłane w późniejszym terminie. RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Zyga - 25-07-2014 List dotarł! Dzięki ![]() RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Sheltem - 25-07-2014 No i nareszcie ![]() Turniej był super, bawiłem się świetnie. Przypinka i ![]() ![]() RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Dariusxq - 26-07-2014 Też już dostałem przypinkę i mystery gift. Dzięki wielkie za turniej! RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Mkali - 26-07-2014 Bardzo fajne Mystery ![]() ![]() RE: I Edycja turnieju Haxball Arhn.eu - Grodek - 26-07-2014 Do mnie doszło wczoraj. Na żywo przypinka jest bardzo ładna, a ![]() ![]() |