![]() |
Gry, na które czekacie! - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ (https://forum.arhn.eu) +-- Dział: Newschool... (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Multiplatform (https://forum.arhn.eu/forumdisplay.php?fid=78) +--- Wątek: Gry, na które czekacie! (/showthread.php?tid=830) |
RE: Gry, na które czekacie! - Majkielq - 31-01-2013 GTA V BioShock Infinite Tomb Raider God of War Wstąpienie Tom Clancys Splinter Cell Blacklist The Last of Us RE: Gry, na które czekacie! - BodyJack - 31-01-2013 Nowy dodatek do WoWa ? ![]() RE: Gry, na które czekacie! - jaskier5x - 31-01-2013 GTA V Metro last light Dead Space 3 Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist StarCraft II: Heart of the Swarm RE: Gry, na które czekacie! - bialy0497 - 31-01-2013 GTA V Dead Space 3 ;DD RE: Gry, na które czekacie! - Kontas123 - 31-01-2013 Uprising 44 w pudełku ![]() RE: Gry, na które czekacie! - craces - 31-01-2013 GTA V Saints Row 4 Nowa część Tony Hawk's ![]() i oczywiście : ARYN the Game RE: Gry, na które czekacie! - aspazar - 01-02-2013 G.T.A. V Dead Space 3 Metro Last Night Bioshock Infinite Amnesia 2 RE: Gry, na które czekacie! - Gurgie - 01-02-2013 Zelda na Wii U Mario Kart na Wii U 3D Mario na Wii U Rayman Legends Kolejny Wario Ware Jakaś gra z Kirbim na 3DSa Spore 2 Super Smash Bros. kolejny Duck Tales 2 Adventure Time, gra na 3DSa, w europie. Yoshi Yarn Lego City: Undercover Animal Crossing: New Leaf(jest już w Europach?) Pokemon X/Y Half Life 3 RE: Gry, na które czekacie! - adro - 01-02-2013 nie będę oryginalny: GTA V Tomb Raider Watch Dogs oraz The Last of Us chociaż niestety nie posiadam PS3 ![]() RE: Gry, na które czekacie! - farmaceuta - 01-02-2013 Lightning Returns: Final Fantasy XII (rzecz oczywista) Watch Dogs Pokemon X/Y Rayman Legends Call of Duty (ale powrót do II Wojny Światowej) Gothic 5 (podobno kiedyś wyjdzie) Final Fantasy XV Dragon Age III Brothers in Arms (obrona Bastogne) Fable (marzy mi się prequel, z bieganiem po starym królestwie) RE: Gry, na które czekacie! - pojler - 01-02-2013 - GTA V - Bioshock Infinite - GoW: Ascention RE: Gry, na które czekacie! - bleub - 01-02-2013 Dorzucę i swoją cegiełkę do tematu, w tym roku na pewno nie będę mógł doczekać się premiery: GTA V Bioshock Infinite Watch Dogs (oj, chyba dopiero na next-geny) zapowiedzi Forzy 5 - zapewne także dopiero na nową konsolę MS, niemniej wiadomo że Turn10 już coś w tym temacie grzebie i jakiekolwiek informację dot. nowej Forzy będę łykał bez popitki. RE: Gry, na które czekacie! - drake4331 - 02-02-2013 Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist BioShock Infinite The Last of Us Watch Dogs RE: Gry, na które czekacie! - Mortanius92 - 02-02-2013 Na chwilę obecną czekam na trzecią część Crysisia, Metro 2033 oraz Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist, a z gier, które wyjdą w bliżej nieokreślonej przyszłości, nie mogę się doczekać Wiedźmina 3, Cyberpunk 2077, Metal Gear Solid Ground Zeroes, oraz The Phantom Pain. RE: Gry, na które czekacie! - BliBs_Pl - 03-02-2013 Tomb Raider Watch Dogs Bioshock: Infinite Aliens: Colonial Marines Crysis 3 Cyberpunk 2077 Hotline Miami 2 The Elder Scrolls Online RE: Gry, na które czekacie! - Enygma - 13-02-2013 Dragon Age 3 (seria DA to mój ulubiony nurt RPG) Pokemon X/Y (trochę z obwiązku, bo prowadzę serwis o pokach) The Elder Scrolls Online (bo zapowiada sie na ciekawe MMO, choć obecnie GW2 mi wystarcza) The Walking Dead season 2 (przygoow-interaktywny film, pierwszy sezon naprawde absorbował emocje i chce więcej ![]() RE: Gry, na które czekacie! - Noctis - 13-02-2013 -Final Fantasy Versus XIII -The Last Guardian (tak, wciaż wierze ![]() -GTA V -Wiedźmin 3 -Soul Sacrifice -Lightning Returns: Final Fantasy XIII -Final Fantasy X HD -Tearaway -The Last of Us -Dragon Age 3 -Mirror's Edge 2 -Metal Gear Solid Ground Zeroes RE: Gry, na które czekacie! - Pawlo03 - 14-02-2013 A ja nie czekam na GTA V tylko na Wieśka 3, Tomb Raider, Watch Dogs RE: Gry, na które czekacie! - Valhalla - 14-02-2013 GTA V The Last Guardian Battlefield 4 RE: Gry, na które czekacie! - KannoxPL - 14-02-2013 Biorąc pod uwagę, że dużo gier na które czekałem już zdążyło wyjść moje oczekiwania wyglądają następująco : - Sonic Adventure 3 (podobno ma wyjść) - S.T.A.L.K.E.R. 2 - DayZ (oficjalne) - Grand Theft Auto V - Assassin's Creed 4 - Mass Effect 4 - Wiedźmin 3 Dziki Gon - Metro Last Light - Doom 4 (po nie do końca udanej 3 części jednak mam nadzieję) - Mirror's Edge 2 - Half Life 3 - Na kolejnego Need For Speed'a RE: Gry, na które czekacie! - kamilddz - 14-02-2013 No oczywiście Gta V Half Life 3 (?) No i nowe Heros'y ![]() RE: Gry, na które czekacie! - fafikozoom - 14-02-2013 Nowy Tomb Raider i to tyle ![]() RE: Gry, na które czekacie! - Guldurs - 14-02-2013 Naruto Ultimate Ninja Storm 3, choć seria to głównie odgrzewanie poprzedniej części i kosmetyczne zmiany to mimo wszystko najlepsza seria jeśli chodzi o to uniwersum. GTA V, trailery zapierają dech w piersiach! RE: Gry, na które czekacie! - Kuba Wyrazik - 15-02-2013 Oczywiście czekam na Gta V i Tomb Raidera. RE: Gry, na które czekacie! - kom1110 - 16-02-2013 Rayman Legends Lego Marvel Super Heroes :P |